Jump to content

zdls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zdls

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

zdls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. zdls

    Google Nexus S

    το είδα και σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας Ηλεκτρονικών σήμερα το πρωϊ, είχαν 4-5 τεμάχια.
  2. zdls

    Google Nexus S

    Μάλλον δεν υπάρχει προς το παρόν ROM που να αντιμετωπίζει το θέμα FM radio. Σχετικά με το chip του Nexus S πάντως, το Broadcom BCM4329GKUBG ανήκει στην "οικογένεια" 4329 που σύμφωνα με το επίσημο Datasheet υποστηρίζει "802.11n with Bluetooth® 2.1 + EDR and FM (Tx and Rx)"
  3. zdls

    Google Nexus S

    Γνωρίζει κανεείς για ROM που προσφέρεει FM radio? Είναι γνωστό ότι το Nexus S έχει το κατάλληλο Broadcom chip που επιτρέπεει FM trasnmission & reception, αλλά μάλλον δεν υποστηρίζεται απο τις μέχρι τώρα ROM. Έχει δοκιμάσει κανείς το TuneIn app σε 2.3.3?
  4. Ναι, περιμένουν. Περιμένουν όμως να λυθεί κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, ή απλώς να αναβαθμιστούν?
  5. zdls

    Google Nexus S

    για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν την "Ευρωπαϊκή" έκδοση (και δεν τους πειράζει τόσο η SLCD) , η Vodafone την Παρασκευή μας ενημέρωσε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες
  6. Για μένα (και όσο αξίζει η γνώμη μου...) σημασία έχει η συνολική εμπειρία - πάντοτε για μιά δεδομένη κατηγορία τιμής και δεδομένο λειτουργικό, στην περίπτωση μας Android - που ακόμη είναι στην εφηβεία. Στα smartphones λοιπόν τα εξελισγμένα χαρακτηριστικά είναι η μόνο βάση αλλά η ουσία είναι το δέσιμο με το sw για ένα συνολικά καλό αποτέλεσμα. Και σ'άυτό τον τομέα δεν νομίζω ότι υπάρχει ωριμότητα στην LG. Υπάρχει σαφώς περισσότερη στη Samsung και ακόμη περισσότερο στην HTC.
  7. απο συνάδελφο του χώρου (στην ΗTC τώρα) , αλλά επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη, τη στιγμή που στο "Ελληνικό" site υπάρχει ακόμη. Κατάλαβα ότι η τιμή δεν θα ήταν ανταγωνιστική εν όψει του καταιγιστικού ανταγωνισμού
  8. Μεταφέρω την είδηση με κάθε επιφύλαξη, όπως μου μεταφέρθηκε και εμένα σήμερα: Το Incredible S δεν πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Εϊχα ρωτήσει για το πότε ακριβώς θα έρθει, καθώς ήθελα να το δοκιμάσω σε σχέση με το Nexus S, (both 4", snapdragon vs Hummingbird,...), αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει νόημα πλέον.
×
×
  • Create New...