Jump to content

veteran90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About veteran90

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

veteran90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Hellraiser το πρόβλημα το είχα κι εγώ.πρέπει να κανεις πρώτα το fat32 partition και μετά το ext3.gi αυτό δεν στο βρίσκει το pc(λογικά έχεις windows και δεν διαβάζουν ext) Hellraiser άντε και το πέτυχες μετά τι κάνουμε????
  2. Παιδιά πολύ καλός ο οδηγός για το ext partition στην sd!!αλλα παραπέρα τι γίνετε?πως θα ρυθμίσω να πηγαίνουν τα apps κατευθείαν στην sd?υπάρχει εδώ μέσα κάποιος οδηγός?
  3. Αρχικό μήνυμα από veteran90 Εμφάνιση Μηνύματος Μολις rootara το desire και χάνω συνεχεια το σήμα..ξέρει κανεις τι συμβαίνει? Μάλλον στις ρυθμίσεις της κινητής σου είναι επιλεγμένο το GSM / WCDMA mode (προεπιλεγμένο) και εκεί που βρίσκεται δεν έχεις καλό 3G σήμα. Δοκίμασε να το αλλάξεις σε GSM only (Menu -> Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks) Και πως εγινε αυτο?εγω εδω που ειμαι ειχα παντα 3g σημα..
  4. Μολις rootara το desire και χάνω συνεχεια το σήμα..ξέρει κανεις τι συμβαίνει?
  5. συγγνώμη για τα greeklish πριν.Προσπάθησα να κάνω root το desire(φοράω το stock rom 2.2) και μου έβγαλε: error:failed το get root.και κάτι για firmware update..Basehand version: 32.44.00.32u_5.09.05.30_2 και kernel:2.6.32.15-g6a358αθ.καμια ιδέα για το τι φταίει?
  6. Παιδια για την πρωτη φορτιση συνισταται συνεχομενη φορτιση μεχρι να γινει πρασινο?αν το κλεισο βγαλο το φορτιστη και το ξαναβαλο σε λιγακι υπαρχει προβλημα?
×
×
  • Create New...