Jump to content

dourios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dourios

  1. Καλησπέρα έχω ένα S6 edge 128 και έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που κάνω videcall μέσω viber fb skype δεν με ακούνε .. μήπως ξέρει κανείς τπτ? αν κλείσω το video με ακούνε κανονικά .
  2. Απο Cloudystock 2,2 σε Mahdi 2,5 έχει πολύ βαβούρα?
  3. Αν εισαι σε 4.4.2 κατέβασε αυτο xdabbeb's camera/video v3.1.0 - for all stock KK ROMs κ καντο εγκαταστάση.. πάρε πρώτα back up και μετά κανε install κ είσαι έτοιμος
  4. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει την διαφορά ανάμεσα στην Stock και Pro
  5. Για καλή μου τύχη δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για την ΟΤΑ έκανα την αναβάθμιση->Root->AutoRec->xdabbe's 3,1.. αλλα να πω την αλήθεια εχω την εντυπώσει οτι βγάζει χειρότερα Φώτο.. Έχει παρατηρήσει κανείς κατι αντιστοιχώ? Καπου ειχε πάρει το μάτι μου μια moda που έκανε hide τα soft keys έχει κανεις καμιά ιδέα για το που θα το βρω?
  6. Θα πρέπει να είσαι σε root για να μπορέσεις να κάνεις την εγκατάσταση
  7. Α! Ωραία δεν το πρόσεξα. Εντωμεταξύ μου βγάζει να κάνω update το pc suite αλλά όταν πάει να κάνει το up date μου βγάζει error. αξίζει να μπω στον κόπο να κάνω την αναβάθμηση? η να κάνω κατευθείαν root??
  8. Λοιπον εκανα την αναβαθμιση αλλα διαβαζοντας λιγο στο forum διαπιστωσα οτι εχει και πιο καινουρια εκδοση. Να προχωρήσω σε αναβάθμιση απο Pc Suite? αυτο που θελω εγω ειναι να κανω root εγκατασταση twrp κ να περασω το mod Xdabbeb's Camera/Video v3.1.0?
  9. Καλημέρα κ καλώς σας βρήκα. Μόλις παρέλαβα απο Kaizer το G2 αποτι κατάλαβα ειναι σειρά 403 κ λέει 6NL Black Black να υποθέσω πως ειναι ολλανδικό? επίσης ειναι στην έκδοση 4.2.2 να κανω update se v20b η θα κλειδωθεί καμιά baseband κ δεν θα μπορώ να κάνω root?
  10. Καλημέρα κ καλώς σας βρήκα. Μόλις παρέλαβα απο Kaizer το G2 αποτι κατάλαβα ειναι σειρά 403 κ λέει 6NL Black Black να υποθέσω πως ειναι ολλανδικό? επίσης ειναι στην έκδοση 4.2.2 να κανω update se v20b η θα κλειδωθεί καμιά baseband κ δεν θα μπορώ να κάνω root? :)
  11. Το κινητό το παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα κ μάλιστα το έχουνε είδη στο http://www.fastcardtech.com/No.1-S6-quad-core-phone σίγουρα θέλω να το αποκτήσω αλλά διστάζω να παραγγείλω απο κάπου που δεν ξέρω.
×
×
  • Create New...