Jump to content

stam555

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stam555

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stam555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. stam555

    Jiayu G3

    τα εχω διαβασει όλα αλλά εκεί που μάλλον λες, λενε για data. Δηλαδή δεν μπορώ να μιλάω απο την δευτερη σιμ? είναι μόνο για data? απο ότι καταλάβα από αυτα που λενε. Το εψαξα καλυτερα και προσεξα για να μιλας απο την σιμ που ειναι στο 3g πρεπει να πιανει 3g αλλιως δεν γινετε να μιλησεις. Εδω που είμαι δεν πιανει σχεδον ποτε την εβαψα. Μήπως γίνετε να κανουμε καμια πατεντα να πιανουν και οι δυο 2g? αλλα νομίζω καμια ελπίδα πφφφ.
  2. stam555

    Jiayu G3

    Έχω ενα προβλημα μ' αυτό το κινητο μήπως εχει συμβεί και σε αλλον για να μου προτείνει λυσεις. Το κινητό εχει παντα σημα αλλα οταν μιλαω με την μια σιμ απο τις δυο μονο ακουω και δεν μεακουνε. Η σιμ νομιζω ειναι του 3g η απο κατω οταν περνεις τηλ. Μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμησει? Το μονο προβλημα που εχει βγαλει εδω και 6 μηνες.
  3. stam555

    Jiayu G3

    2 φορές που το δοκίμασα λειτουργούσε κανονικά αλλά είχε κλειδώσει πριν ξεκινήσω.
  4. stam555

    Jiayu G3

    Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε ενώ κάνω κλήση και αυτόν που καλώ μιλάει με άλλον, πως γίνετε να βλέπω οτι με έχει σε αναμονή; Το κινητό δεν βγάζει κάτι. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ
  5. stam555

    Jiayu G3

    Έβαλα το jelly bean και για ευχάριστη έκπληξη μου είχε ελληνικά. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν κλείνει το κινητό πρέπει να πατάω το κουμπί από το ένταση και το κουμπί εκκίνησης για να ανοίξει αλλιώς δεν ανοίγει έτσι πρέπει να γίνετε? και άμα διαγράψω τα αρχεία που έβαλα το jelly bean θα ανοίγει το κινητό? και τωρα δεν ανάβει το λαμπάκι όταν έρχονται μηνύματα, φτιάχνετε με κανένα τρόπο? σόρρυ άμα έπρεπε να το γράψω αλλού
  6. Έχω 2 λογαριασμούς στην συγκεκριμένη τραπέζα. Έχω έλλειμα 2 ευρω αλλά νόμιζα αφού έγινε η αγορά οτι θα μεταφέρονταν αυτά τα 2 ευρώ από μόνα τους. Έκανα 5ευρώ μεταφορά απο τον ένα λογαριασμό στον άλλο και τώρα δεν έχω έλλειμα δηλαδή αυριο. Τι πρόβλημα μπορεί να έχω?
  7. Έχω κάνει ενα λογαριασμό paypal με τον οποίο έκανα μια αγορά για κινητό (είμαι αρχαριος δεν ξέρω πολλά) στο λογαριασμό στο paypal έχω βάλει μια χρεωστική κάρτα. Όλα καλά μου έστειλαν ε-μαιλ με απόδειξη αγοράς και οτι μου έστειλαν το δέμα αλλα σήμερα κοιταξα σε ενα ατμ ποσα λεφτά έχω στην κάρτα και τα λεφτά για το κινητό είναι ακόμα μέσα στο λογαριασμό τι παίζει αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
  8. δεν έχω :cry: ευχαριστώ όμως!
  9. Γειά σας παιδιά, μία ερώτηση έχω θέλω να φορτίζω το κινητό από το usb γίνετε? ή πρέπει να αγοράσω ειδικό usb?ty
  10. Παιδια νομιζω βρηκα τι φταιει και τις 2 φορες που το επαθα αυτο , το κινητο το ειχα σε μερος που πιεζοταν η οθονη για πολυ ωρα μαλλον αυτο θα φταει γιατι παλι μετα απο 2 μερες ξανα εφτιαξε... ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σας!
  11. μα η οθονη δεν πιανει ουτε το pin δεν μπορω να βαλω... :( :cry:
  12. δεν ξερω να κανω βαθμονομηση της οθονης... πρεπει να το παω για service αλλα η βλακεια ειναι την ημερα που εφυγα απο την πολη μου χαλασε και εχς εγγυηση απο τα public ενω τωρα που ειμαι Λαρισα δεν εχει! Η μονη λυση ειναι να το στειλω στον πατερα μου να το παει στα Public ή υπαρχει κι αλλη;;;;; ευχαριστω
  13. Έχω το 5530 απο το καλοκαίρι και τώρα τα χριστουγεννα δεν μου έπιανε η οθόνη το άφησα 2 μέρες χωρις να το πειράξω και την 3 οταν ήταν να το παω για service σκεφτομαι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξε.... σήμερα μου ξανα εκανα το ίδιο δεν πιάνει η οθονη αφης και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!
×
×
  • Create New...