Jump to content

StanleyCom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StanleyCom

  1. Πάντως παιδιά σχετικά με το dualtouch στο X10 mini, απο οτι ψιλο έψαξα χτές και απο οτι διάβασα και στο XDA, φαίνεται οτι το Microsoft KIN two, το οποίο υποστηρίζει multitouch συμφωνα με το παρακάτω βίντεο φοράει το ίδιο digitizer (Τ1021) με αυτό του X10 mini (και ίσως μάλιστα παλαιότερο μοντέλο) και το οποίο ίσως δεν ανήκει τελικά στην σειρά synaptics clearpad 1000 (δεν υποστηρίζει dualtouch) αλλά στην σειρά synaptics clearpad 2000 (υποστηριζει dualtouch) . Ισως το (Τ1021) ειναι καποια κωδική ονομασία μόνο για το chip και οχι για την σειρά. Οι παραπάνω πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται βρίσκονται στό παρακάτω thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921706
  2. To ειδα και εγω σε φοτο απο τους XDA το Τ1021Α . Ισως να παίζει απο χ10 mini σε χ10 mini στο τι digitizers φοράνε , παλαιότερα μοντέλα το clearpad 1000 και νεότερα το clearpad 2000. Ξερω εγω; τι να πω ! Όπως ειπες, ας ελπίσουμε να μην ισχύει!!!
  3. Παντως @Dark δεν ξερω αν αυτο που βρήκα ειναι ραδιο αρβυλα αλλα συμφωνα με αυτο http://forums.se-nse.net/topic/49306-x10-mini-with-multi-touch-support/ , το x10 mini εχει digitizer το clearpad 2000 series με dualtouch και ετσι, ίσως έχουμε ακόμα ελπίδες !!!
  4. Μια ερώτηση!! Υπάρχει η δυνατότητα να ξανακανουμε install το timescape στην iridium και αν ναι, πως ? Το ρωταω γιατι το timescape απο οτι ειδα αποτελείται απο αρκετα apk's (services, plugins κ.λ.π) και δεν ξερω αν χρειάστικε και κανα special script για να γινει remove απο την iridium !
  5. Δεν την πέρασα ακομα την Iridium @Dark.! Eιδα τις εικόνες και επειδή την είδα και στους XDA απο το thread σου ,υπέθεσα οτι ειναι Nordic γράψε λάθος :p . Θα την περάσω τωρα, σε ευχαριστώ
  6. @Dark μια ερωτηση . Επειδη η Iridium ειναι βασισμένη στο Nordic 2.0.2.A.0.24 Firmware , να φανταστώ δεν υπαρχει τροπος για να έχουμε Τ9 σε ελληνικό SMS ε?
  7. Κλασσικη SE !:mad: Δεν περίμενα και τιποτα καλό, όσον αφορά το froyo update (2.2) για την σειρά Χ10 απο την SE . Τωρα μόνο ενας σπασμένος bootloader μας σώζει. Ελπιζω στα παιδιά απο τους XDA!!!! :(
  8. Οκ! @kalas thnx . Θα περιμενουμε την Iridium rom οταν με το καλό, θα ειναι έτοιμη :D. Αν και απο οτι ειδα απο τις εικόνες και απο αυτά που έγραψε ο @Dark πρεπει να ειναι πολυ δυνατή!
  9. Ναι @funk και εγω αυτο παρατήρησα . Δεν μου λες @kalas το Zipalign αξίζει ; Είναι αισθητή η διαφορά;
  10. Καλημέρα @kalas. Την κάρτα την πηρα απο εδώ
  11. Thnx mobile_hacker για την βοηθεια . Απλα δεν ηξερα οτι ο Kernel της 2.1 υποστηρίζει ext3 νόμιζα οτι μόνο ext2 υποστηρίζει , εκτος αν εννοεις με το modified App2SD with ext2,3,4 support xRecovery installation απο τους XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893568, το οποιο δεν το εχω ψαξει ακόμα . Κοιτα εγω εχω μια Class 10 , Οποτε δεν πιστευω να υπαρχει πρόβλημα ταχύτητας. Τουλάχιστον σε ext3 ! Thanks Dark!
  12. Σε ευχαριστώ Dark για την διευκρίνηση! Στην ουσια Dark αυτο το hack θα μεταφερει ολα το Data απο την internal στο Ext partition της SD Ετσι ? Ειναι σημαντική η διαφορά στις επιδόσεις και ειναι stable ?
  13. DaRk καλησπέρα. Λες οτι "Η custom rom θέτει κάποιους περιορισμούς" σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ; επίσης ξερεις μήπως που υπαρχει guide για εγκατασταση/ενεργοποίηση του Data2EXT app-hack , επειδή απο οτι είδα το εχεις καταφέρει και αυτό ;
  14. Γεια σε ολα τα παιδια κατ αρχήν, καλος σας βρήκα. Παρέλαβα πριν μερικές μερες τη δικιά μου 8gb Class 10 της Kingmax μαζι με card reader. Να ειναι καλα το Ebay. Mε 1gb Εχτ2 Partition και τo υπόλοιπο FAT32 το κινήτό έχει γίνει σφαίρα. Όλες οι εφαρμογές τρεχουν γρηγορότερα ακόμα και απο την internal memory . Αν θελει καποιος του στελνω το link.
×
×
  • Create New...