Jump to content

ermns

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ermns

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ermns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναί είναι αλήθεια. Πριν από 2-3 μέρες που μπήκα στο site, και ενώ δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου να κάνω root, το προσπάθησα. Τελικά δεν γίνεται. Βρήκα και την ανακοίνωση από την xda που το επιβεβαιώνει. Απλώς δεν έχω το link τώρα. Εαν κάποιος έχει νεώτερα ας μας πεί.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ!! Τί εννοείς όμως ότι θα έχω 70 χαρακτήρες; Εαν γράφω παραπάνω χαρακτήρες δεν θα τους στέλνεις, ή εννοείς ότι θα υπολογίζει κάθε μήνυμα σαν 70 χαρακτήρες. Δηλαδή εαν έχω γράψει 210 χαρακτήρες θα θεωρεί ότι έχει στείλει 3 μηνύματα;
  3. Γειά χαρά σε όλους :-) Καλή χρονιά με πολλά και καλά κινητά :-) Με αφορμή την προηγούμενη συζήτηση και τα παράπονα του χρήστη, θα ήθελα να πώ το εξής. Εχω χρησιμοποιήσει πολλά forums στην ζωή μου και έχω την εντύπωση ότι ένας από τους λόγους που εντείνει το πρόβλημα είναι η διάρθρωση του forum. Εαν ήταν διαρθρωμένες διαφορετικά οι κατηγορίες τα πράγματα θα ήταν πολύ πιό εύκολα και για τους χρήστες, και εξηγώ : Σε όλα τα forums που εχω χρησιμοποιήσει υπάρχουν κατηγορίες με ξεχωριστά threads για το κάθε θέμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ άβολο και μη φιλικό στους χρήστες που υπάρχει ένα και μόνο thread για το κάθε κινητό. Θα έπρεπε να υπάρχει κατηγορία HTC, η οποία θα έπρεπε να έχει υποκατηγορίες το κάθε κινητό της HTC. Δηλαδή κατηγορία HTC Desire HD, με πολλά threads ξεχωριστά για το κάθε θέμα που ο κάθε χρήστης θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα δικό του. Επίσης θα μπορούσε να ψάξει και πολύ πιό εύκολα πριν ποστάρει την ερώτησή του. Αυτός ο τρόπος είναι μη φιλικός για τους εξής λόγους : 1. Ολες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι μαζί σε ένα thread, το οποίο κάνει την αναζήτηση των απαντήσεων σε μία ερώτηση πολύ δύσκολη γιατί πρέπει να διαβάσεις άλλα πόστ άσχετα, που παρεμβάλονται. 2. Ο χρήστης που κάνει την ερώτηση δεν μπορεί να ξαναζητήσει την προσοχή των χρηστών στην ερώτησή του σε περίπτωση που δεν απαντηθεί. Το γνωστό αγγλιστεί "bump" για όσους έχουν χρησιμοποιήσει αγγλόφωνα forums. 3. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις δεν είναι οργανωμένες ανα ερώτηση και απάντηση, δηλαδή δημιουργείται ένας αχταρμάς από συζητήσεις οι οποίες σαν αποτέλεσμα έχουν αυτό που παραπονιέται ο χρήστης. Να ξαναλέγονται τα ίδια και τα ίδια, και να χρειάζεται να ξαναδιαβάσεις τα ίδια και τα ίδια. Επειδή είμαι πολύ νέος σε αυτό το forum, και ο λόγος που γράφτηκα ήταν γιατί ήθελα να απαντηθεί μία ερώτησή μου, που έχει απαντήθεί μερικώς εως τώρα, αντιμετώπισα μία σοβαρή πρόκληση μέχρι να καταλάβω πως λειτουργεί το site. Η λύση είναι απίστευτα απλή, και δεν κοστίζει τίποτα! Θα δώσει όμως μία τελείως διαφορετική λειτουργικότητα και φιλικότητα προς τον χρήστη. Ελπίζω να μην λέω πράγματα που έχουν ήδη υποθεί... αλλά δεν θα διαβάσω 100+ σελίδες για να το μάθω. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. Εχοντας πεί αυτά που έχω πεί στο προηγούμενό μου post, θα ζητούσα την κατανόησή σας για το παρακάτω θέμα. Είναι ένα είδους "bump" για την ερώτησή μου. Εχω ένα πρόβλημα που το έχω ακόμα και στο HTC magic, αλλά και στο στο HTC Desire HD που έχω τώρα. Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα με μικρά Ελληνικά. Ενώ τα γράφω μικρά και τονισμένα, όταν το κινητό τα στέλνει τα μετατρέπει σε Κεφαλαία. Χρησιμοποίησα και το "messages" που δείνει η HTC, αλλά και το Handcent. Τώρα σχετικά με το Handcent. Πράγματι μπορώ να γράψω με μικρά (και τονισμένα τώρα πιά ) με το Handcent. Η ερώτησή μου όμως είναι πως θα μπορέσω να στείλω το SMS χωρίς το τηλέφωνο να μου το μετατρέψει αυτόματα σε Κεφαλαία που απεχθάνομαι. Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων. Χρόνια Πολλά!
  4. Γειά χαρά Chris :-) Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Βρήκα επιτέλους πως μπορώ να γράφω με τονισμένους χαρακτήρες!! Τώρα σχετικά με το Handcent. Πράγματι μπορώ να γράψω με μικρά (και τονισμένα τώρα πιά :) ) με το Handcent. Η ερώτησή μου όμως είναι πως θα μπορέσω να στείλω το SMS χωρίς το τηλέφωνο να μου το μετατρέψει αυτόματα σε Κεφαλαία που απεχθάνομαι. Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων. Χρόνια Πολλά!
  5. Γειά χαρά σε όλους και καλή μας χρονιά. :-) Απο ότι βλέπω εσείς είστε όλοι πολύ προχωρημένοι. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω root ή να αλλάξω ROM. Η ερώτησή μου μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι ψάχνοντας με "τονισμός", "τόνοι", "Ελληνικά". Ζητώ συγνώμη εαν έχει γίνει αυτή η ερώτηση. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να γράψω Ελληνικά με τόνους. Ενώ μου βγάζει Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να γράψω με τόνους. Επίσης δεν μπορώ να στείλω SMS με Ελληνικά μικρά. Ενώ μπορώ να γράψω με μικρά (αλλά χωρίς τόνους) όταν το στέλνω το μετατρέπει σε Κεφαλαία. Οσα μηνύματα λαμβάνουν οι άλλοι απο εμένα τα βλέπουν σαν κεφαλαία. Εχω προσπαθήσει να στείλω και με την εφαρμογή που έρχεται από την HTC, "messages", αλλά και χρησιμοποιώντας το "Handcent". Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την βοήθεια.
  6. Γειά χαρά σε όλους και καλή μας χρονιά. :-) Απο ότι βλέπω εσείς είστε όλοι πολύ προχωρημένοι. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω root ή να αλλάξω ROM. Η ερώτησή μου μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι ψάχνοντας με "τονισμός", "τόνοι", "Ελληνικά". Ζητώ συγνώμη εαν έχει γίνει αυτή η ερώτηση. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να γράψω Ελληνικά με τόνους. Ενώ μου βγάζει Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να γράψω με τόνους. Επίσης δεν μπορώ να στείλω SMS με Ελληνικά μικρά. Ενώ μπορώ να γράψω με μικρά (αλλά χωρίς τόνους) όταν το στέλνω το μετατρέπει σε Κεφαλαία. Οσα μηνύματα λαμβάνουν οι άλλοι απο εμένα τα βλέπουν σαν κεφαλαία. Εχω προσπαθήσει να στείλω και με την εφαρμογή που έρχεται από την HTC, "messages", αλλά και χρησιμοποιώντας το "Handcent". Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...