Jump to content

manosthegreek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manosthegreek

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

manosthegreek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θελω μια επειγουσα βοηθεια! Ελαβα ενα μηνυμα απο καθηγητρια και δε μπορω να το διαβαζω λογω κωδικοποιησης και δε θελω να της ζητησω να μου το στειλει παλι! Υπαρχει καποιος που μεσω κωδικοποιησης θα μπορεσει να μου διαβασει την παρακάτω πρόταση?? Thanksss!!!! ΞαληΟΟΞ*ΟΞ±, Ξ΄ΟΟΟΟΟΟΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΟΟΞ¬ΟΟΡι Ξ±ΟΟΞ� Ξ· Ξ΄ΟΞ½Ξ±ΟΟΟΞ·ΟΞ± ΞΞ
  2. Ναι, τον βαζω τον κωδικο, μπαινει κανονικα και δεν εχει σημα! Δε μπορω να παρω τηλ ουτε να με παρουν! Δεν ξερω αν φταιει το κινητο η η σιμ! Σε αλλο κινητο δουλευουν ολα αψογα. Η΄πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο κινητο που αγορασα πριν 2 ωρες ή ειναι ελαττωματικο. Μου βγαζει το γνωστο κοκκινο Χ εκει που ειναι οι γραμμες του σηματος, πανω δεξια.
  3. αφου μου ζηταει κωδικο για να ξεκλειδωσει η καρτα... Αρα μαλλον δεν ειναι θεμα καρτας.. Ισως καποια ρυθμιση πρεπει να κανω.. δεν ξερω.
  4. SOS!! Aγόρασα μόλις το κινητό, έβαλα την κάρτα σιμ, αλλά δεν έχει σήμα το κινητό. Στις πληροφορίες δικτύου λέει άγνωστο δίκτυο, κατάσταση λειτουργίας εκτός υπηρεσίας, κατάσταση δικτύου τηλεφωνίας αποσυνδέθηκε. Μήπως φταίει η κάρτα που είναι παλιά;; Βέβαια σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικότατα.. ΒΟΗΘΕΙΑ!!
  5. Bεβαια κατι ακουσα για μη φωτιζομενα πληκτρα και οτι δεν χτυπαει το ξυπνητηρι με κλειστο κινητο! Το δευτερο μου φαινεται παραλογο για τετοιο κινητο! Προσθέτω στη σύγκριση και το Nokia Lumia 625, που στην ίδια τιμή έχει και GPS δωρεαν χωρις τη χρηση ιντερνετ! Και εμφανισιακα ειναι και αυτο ωραιο!
  6. LG Optimus L7ii VS LG Optimus L9ii VS Nokia Lumia 625 Έχει κάποιος εμπειρία από κάποιο από αυτά τα κινητά; Ποιο από θα μου προτείνατε; Είναι πλέον πολύ κοντά στην τιμή και δε μπορώ να καταλήξω...
  7. manosthegreek

    Sony Xperia U

    πως να το ρουταρω δηλαδη? Δεν εχω ιδεα!
  8. manosthegreek

    Sony Xperia U

    Αγόρασα πριν ένα μήνα το κινητό. Κολλάει συνέχεια όταν ανοίγω π.χ skype και facebook, όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο ενώ έχω ανοιχτό το fb δεν καλεί και μου έρχεται σε μήνυμα η κλήση του... Δεν το εχω φορτωσει καθολου. Αντιθετως, το θελω το κινητο μονο για fb και skype και ιντερνετ. Να το πάω στο service? Θα μου το αντικαταστησουν λετε?
  9. Παιδια μου συστηνετε να αγορασω αυτο το κινητο;; Ποια ελαττωματα εχετε διαπιστωσει?
  10. Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό Αndroid μέχρι 150 ευρώ. Η τιμή του U είναι πλέον σε αυτά τα επίπεδα. Μου το προτείνετε; Είμαι μεταξύ αυτού και του VODAFONE SMART III,που ειναι στα 129 ευρω.
  11. ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΝ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ BOOKMARKS σε αρχεια JSON!! ME τις ημερομηνιες που τα αποθηκευσα.. Ομως δε μου τα ανοιγει.. μΕ ρωταει με ποιο προγραμμα να τα ανοιξω και δν ξερω... ο φακελος λεγεται bookmarkbackups.. ξερεις πως ανοιγω αρχεια json? Ενταξει δεν πειραζει! Αφου ελιωσα στο google βρηκα επιτελος αυτο που εψαχνα. Ευχαριστω παντως!
  12. οταν παω στο φακελο Firefox μου βγαζει 2 επιλογες. Η πρωτη ειναι "Profiles" και η δευτερη "Profiles(3506)". Παταω το πρωτο και μου βγαζει μια επιλογη nbbi3t5l.default. Πατωντας εκει μου βγαζει μια επιλογη XPC.mfl και οταν επιλεξω αυτο με ρωταει αν θα ανοιξω το αρχειο με προεπιλεγμενο προγραμμα ή με τον explorer. Παταω τωρα την επιλογη "Profiles (3506)" και μου βγαζει μια επιλογη 5e6tr5au.default. Παταω εκει και μου βγαινουν οι εξης επιλογες: Cache (φακελος) OfflineCache (φακελος) startupCache (φακελος) urlclassifier3.sqlite. Τελος, πατωντας στο φακελο Cache μου βγαζει αλλους φακελους "1 , 2, 3,4,5,6,7,8,9,Α,Β,C,D,E,F" KAI τα αρχεια _CACHE_001_ _CACHE_002_ _CACHE_003_ _CACHE_MAP_. Επιλεγω το αρχειο CACHE 003 που ειναι το μεγαλυτερο σε μεγεθος, οπως μου ειπες να κανω, και μου λεει να επιλεξω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω. Δεν ξερω ποιο απ ολα να επιλεξω... Ειμαι σε καλο δρομο αν ανοιξω αυτο το αρχειο? Παντως πουθενα δεν εχει επιλογη με bookmarks. Mηπως χαθηκαν? Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ε??? :rolleyes: @pgetsopoulos. Κατεβασα το GOOGLE CHROME και δε με ρωτησε αν θελω να αποθηκευσω σελιδοδεικτες απ το firefox ή κατι τετοιο...
  13. Παιδια σος!!!!!! Λοιπον, καταρχας το Mozilla Firefox δε μου ανοιγει καν εδω και 2 μερες, ουτε μου δειχνει καποια ειδοποιηση.Παταω διπλο κλικ και δε γινεται τιποτα. Ουτε απο το safe mode. Οταν παω στην προσθαφαιρεση προγραμματων, παλι οταν παταω καταργηση, δε γινεται τιποτα. Οποτε δεν μπορω ουτε να το καταργησω και να το ξανακατεβασω. Μπαινω απο τον EXPLORER και ολα οκ.. Το προβλημα μου ειναι αλλο ομως.. Πως στους σελιδοδεικτες του Firefox ειχα αποθηκευσει ενα Link που το θελω οπωσδηποτε για μια εργασια και εχω φαει τον κοσμο στο google και δεν μπορω να το βρω... Εψαξα στο C και δε δειχνει τιποτα για bookmarks. Ξερετε που μπορω να βρω τους σελιδοδεικτες? Μηπως αποθηκευονται καπου αυτοματα? Εψαξα στο C, πηγα στο firefox και δεν υπαρχει επιλογη για bookmarks. Tι να κανω?? Σοσ!!!
  14. ερωτηση: πως στελνουμε ενα τραγουδι μεσω bluetooth? Aνοιγω το bluetooth αλλα οταν παω στη ΜΟΥΣΙΚΗ και μου δειχνει τα κομματια μουσικης, στις επιλογες δε λεει πουθενα "Αποστολη". Τι κανω τωρα? :P
  15. παιδια σος! Δεν ξερω απο κινητα και εχω απορια! Πανω δεξια, διπλα στην ενδειξη της μπαταριας και του σηματος μου δειχνει εδω και μερες ενα σημαδακι "G" με δυο βελακια που δειχνουν πανω κατω και μερικες φορες αναβοσβηνουν. Μαλλον ειναι απ το mobile internet που κερδισα απο μια προσφορα του whats up. Απο που μπορω να το απενεργοποιησω αυτο και να χρησιμοποιω το wi-fi? Γιατι και οταν μπαινω πολλες φορες απο wifi χανεται το wifi και μπαινει στη μεση αυτο. Θελω να το βγαλω τελειως αυτο το G και να το ενεργοποιω οποτε θελω εγω και οποτε με επειγει να εχω mobile internet (αμα δε βρισκω απο καπου ασυρματο δικτυο). Ασε που βγαζει τεραστια ακτινοβολια !!!!! βοηθηστε με αν ξερετε! ευχαριστω!
×
×
  • Create New...