Jump to content

konstantin79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konstantin79

  1. καλησπέρα! η έλλειψη πυξίδας το επηρεάζει πουθενα?(οπως πχ gps?)γενικά η πυξίδα που ακριβώς βοηθάει στο κινητό? ρωτάω γιατί είναι στα υπόψιν σαν συσκευή
  2. καλησπέρα! σκέφτομαι να πάρω το nexus 5X και θα ήθελα να ρωτήσω περίπου τι screen time βγάζει με μέτρια χρήση(fb, gmail, κανα παιχνιδάκι σχετικά απλό για max μια ωρα και messenger). το τωρινό μου S3 μου βγάζει κανα 2 εως 2,5 ωρες οθόνης με σχεδόν τελειωμενη μπαταρία στο τέλος της μέρας. Επίσης το fast charge απενεργοποιείται?από όσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει αν το φορτίζεις απλα χωρις ταχυφόρτιση η μπαταρία γεμίζει καλύτερα.
  3. καλησπερα μετα από μερικές μερες συμβιωσης με το κινητο μπορώ να πω οτι είναι καταπληκτικό με μοναδικό μελανο σημειο την μπαταρία φυσικά και λίγο το εξωτερικό του ηχείο. αντεμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Προσπαθώ να κάνω update το λογισμικό πατώντας το έλεγχο τώρα και μου βγάζει τον κύκλο που λέει έλεγχο συνέχεια χωρίς ποτε να μου έχει δείξει τίποτα. Το έχω αφήσει μέχρι μισή ώρα αλλά δεν κάνει τίποτα και καταλήγω στο να κάνω cancel. 1)είναι φυσιολογικό?τώρα έχω την 2.29.405.2 2)πως λειτουργεί ο έλεγχος των updates και τι είναι το OTA update?
  4. την δευτερα πήγα σε ένα κατάστημα της wind για να παραγγείλω το desire και με ενημέρωσαν πως δεν έχουν καθολου διαθέσημα, ούτε καν στην κεντρική αποθήκη τους και είναι άγνωστο το πότε θα φέρουν.......πάνω που είχα ψηθεί οτι σήμερα θα το είχα και στα χέρια μου:( έχει κανεις να προτείνει καμία μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας από κανα ελληνικό site προκειμένου να λύσω το πρόβλημα με την μικρή του μπαταρία όταν με το καλότ το σποκτήσω κάποτε?
  5. καλησπέρα σε όλους! είμαι σε σκέψη για αγορά ενός desire και έπειτα από μια πολυήμερη ανάγνωση του "μικρού" topic ο μόνος προβληματισμός που μου έχει απομείνει είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας. έχει δοκιμάσει κανείς καμια μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας? έχω βρεί κάποιες που είναι στα 2400mah και συνοδεύονται με ένα εξτρα καπάκι για να χωράνε στο κινητό. είναι μια καλή λύση μια τέτοια αγορά? Θα μου βγάζει 2 μέρες τουλάχιστον με μέτρια χρήση?
×
×
  • Create New...