Jump to content

adelinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by adelinio

  1. Προφανώς και αυτό εννοείται. Το θέμα μου είναι να ξαναποκτήσω internet. Απο την cyta δεν υπάρχει θέμα, την είδαν την γραμμή πριν 12 μέρες, τους έκανε εντύπωση διότι είχα στείλει την ακύρωση. Με πήραν τηλ να επιβεβαιώσουν ότι πράγματι ήθελα να παραμείνω στην cosmote και μου είπαν απλά να πάρ τηλ την cosmote για να την πάρουν πίσω. Δεν με ενεργοποιήσαν σαν πελάτη διότι είχα στείλει εγκαίρως την υπαναχώρηση. Μα και h cosmote μου λέει ότι δεν υπάρχει θέμα με την cyta ούτε με το να πάρουν πίσω την γραμμή (με βλέπουν πελάτη cosmote). Το πρόβλημα τους είναι συστημικό (όχι τεχνικό).
  2. Δεν θέλω να σας κουράσω οπότε θα σας διηγηθώ συνοπτικά την ιστορία μου. Έκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε cyta. Μετά από αντιπροσφορά της cosmote δέχτηκα να παραμείνω και προχώρησα σε ακύρωση φορητότητας. Και οι δύο εταιρίες με ενημέρωσαν ότι η ακύρωση πραγματοποιήθηκε και παραμένω στην Cosmote. 3 μέρες μετά ξαφνικά κόβεται το τηλέφωνο και το internet. Σε επικοινωνία με την Cosmote παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι όλα έγιναν σωστά από τη πλευρά μου και από τη cyta λόγω κάποιυ λάθους (τεχνικού μάλλον) ο βρόγχος μεταφέρθηκε και ότι θα τον πάρουν πισω άμεσα. Μετά από 4-5 μέρες που δεν υπήρχε ενημέρωση τους ξαναπαίρνω και μου λένε ότι προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα μου χωρίς να μπορουν να μου πουν τπτ άλλο. Σήμερα τους ξανακάλεσα προσπαθώντας να απαιτήσω εξήγηση καθώς έχω 12 μέρες χωρίς γραμμή. Η αναλυτική απάντηση είναι ότι το πρόβλημα είναι συστημικό (εσωτερικό δικο τους) και δεν αφορά τεχνικό θέμα, ούτε φορητότητα ούτε τπτ (με βλέπουν σαν συνδρομητή, δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν την γραμμή). Και τα συστημικά προβλήματα είναι τα πιο δύσκολα και ότι δεν μπορούν να υποσχεθούν πότε θα φτιαχτεί, μπορεί να πάρει μια μέρα, μπορεί και ένα μήνα. Μου έδωσαν δωρεάν 10gb στο κινητό για να ηρεμήσω. Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου έμπειρου χρήστη ή κάποιου που του έχει συμβει κάτι τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω? Μου λένε το πρόβλημα είναι συστημικό, δεν μπορώ να κάνω ούτε φορητότητα ούτε τπτ. Τι μπορώ να διεκδικήσω?
  3. Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο που λήγει με την cosmote και πληρώνω 23 ευρώ/μήνα. Οι απαιτήσεις μου είναι 2gb / 3 ώρες ομιλίας προς όλους και 30-40 sms. Σε μια αρχική συζήτηση με την cosmote για ανανέωση ,για τις ανάγκες μου χοντρικά, μου προσέφεραν ένα πρόγραμμα στα 27 ευρώ το μήνα. Θεωρείτε ότι αξίζει να ανανεώσω ή να πάω σε καρτοκινητή? Και αν ναι what's up ή frog?
  4. Καλησπέρα, Ψάχνω κινητό μέχρι 250 ευρώ. Με ενδιαφέρει κυρίως η αυτονομία και η ταχύτητα. Θα ήθελα να έχει και καλούτσικη κάμερα αν και δεν το θεωρώ βασικό. Μάλλον με φοβίζει λίγο το πολύ υψηλό sar του MiA1 για αυτό και ενώ είχα καταλήξει σε αυτό, το ξανασκέφτομαι. Τείνω λόγω του VFM προς το Note4. Τι λέτε?
  5. Καλημέρα στο φόρουμ, Δεν ξέρω αν το ποστάρω σε σωστή ενότητα αλλά το παρόν είναι για να καταγγείλω το service της sony ericsson. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό (sony ericsson hazel) τον Ιούνιο του 2011 και απο τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησε να έχει προβλήματα στη φόρτιση. Τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα έγινε εντονότερο. Το πρόβλημα είχε δύο διαστάσεις: είτε δεν έκανε καθόλου επαφή οπότε το ζόριζα μέχρι να κάνει, είτε το κινητό έδειχνε ότι έκανε κανονικά επαφή, η ένδειξη δηλαδή ήταν ότι φόρτιζε κανονικά και όταν το έβγαζα απο τη πρίζα μετά απο 2 ώρες τελικά το κινητό δεν είχε φορτιστεί καθόλου. Το δεύτερο πρόβλημα απο'οτι καταλαβαίνετε ήταν πολύ ενοχλητικό διότι σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι το κινητό φορτίζει με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο που ίσως χρειαστείς το κινητό. Το πήγα λοιπόν στο service της ericsson στη Καλλιθέα και μετά απο 2 μέρες με ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα οφείλεται σε υγρασία και ότι δεν καλύπτεται απο εγγύηση. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι το κινητό δεν το έχω ρίξει ΠΟΤΕ σε νερό, για αυτό και μου έκανε εντύπωση η ετυμηγορία του service. Το ότι μπορεί να προκλήθηκε απο επαφή με ιδρωμένα χέρια μου φαίνεται ακραίο, υποτίθεται ότι κατασκευαστικά το κινητό πρέπει να αντέξει σε κάποια νορμαλ χρήση. Επίσης τους ζήτησα να φτιάξουν τουλάχιστον το θεματάκι με τη λάναθασμένη ένδειξη ότι το κινητό φορτίζει (κάτι που θεωρώ ότι είναι πρόβλημα hardware διότι είχα παρόμοιο πρόβλημα με φόρτιση και σε παλαιότερο ericsson αλλά εκείνο απλά δεν έκανε επαφή και η ένδειξη ήταν σωστή, ότι δηλ. δεν φορτίζει) αλλά αρνήθηκαν και είπαν ότι σχετίζεται με την υγρασία. Τι μου προτείνετε να κάνω? Μπορώ να διεκδικήσω κάτι? Είχατε παρόμοια προβλήματα φόρτισης με το hazel? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...