Jump to content

cabamaru4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cabamaru4

  1. Ξέρει κανείς αν αξίζει να αγοράσει κανείς τη v3? Τη βρήκα σε προσφορά κατω απο 400 στο παρακάτω λίνκ https://www.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_3008809583021817.html?wid=2000001&admitad_uid=39aabebe4607aa85e0264992db0917ae&utm_source=admitad&utm_content=634859 (η προσφορά γίνεται πριν την πληρωμή) Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα? μήπως να δει κανεις κάποια από τις παρακάτω που έχουν σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα όπως και η v3? https://www.storececotec.com/en/29-robot-vacuum-cleaners (η 5090 εχει 8000 pa όταν οι υπόλοιπες έχουν 2500 μέγιστο) Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας
  2. Αν το παραγγείλω με multi θα έχω κανένα πρόβλημα για να το ξεκλειδώσω?
  3. Σκέφτομαι να το αγοράσω από το Vickmall. ( http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html ) Με έχετε μπερδέψει με τις εκδόσεις. Να το παραγγείλω με Original Rom(only have English&Chinese) ή με Multi-language Rom&Google play store installed? Τα υπόλοιπα που λέτε εδω πέρα, όπως dev china, global official δε καταλαβαίνω τι είναι. Φαντάζομαι για να τα αποκτήσεις πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να κάνεις root? Το multi έχει κανένα πρόβλημα, όπως κατανάλωση μπαταρίας ή κολλάει ?
  4. Που τη βρήκες αυτή τη τιμή στο Bangood? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας, Ψάχνω διάφορα site να βρω την καλύτερη ευκαιρία να αγοράσω το κινητό. Απλά λίγο με μπερδέψατε με τις εκδόσεις 7.1.19, 7.1.20. ROM κτλ και με τα αγλλοκινεζικα, multi. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω αν με συμφέρει με την έκδοση chinese - english ή τη multi. Με την chinese θα έχω πρόβλημα με τα update? Θα μπορώ να απεγκαταστήσω τις κινέζικες εφαρμογές (Νομίζω είναι σημαντικό για όλους )? Τέλος βλέπω ότι όλοι τώρα ασχολείστε με το ξεκλείδωμα. Αυτό με ποια έκδοση μπορεί να γίνει (Multi ή κινέζικη) ή δε παίζει ρόλο? Οι αναβαθμίσεις γίνονται και στην κινέζικη και στην multi? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Με μπέρδεψες τώρα. Τελικά εγώ που έχω wind στη Θεσσαλονίκη, με αυτό το κινητό θα εκμεταλλευτώ το 4g ή όχι; Θα έχω 4g ?
  6. Ο ένας θα έχεις, ο άλλος δε θα έχεις. Ο τρίτος θα έχεις. Υπάρχει κάποιος που να έχει Wind και να έχει αυτό το κινητό να μου πει με σιγουριά. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τον χρόνο σας.
  7. Θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω Wind και με έχετε μπερδέψει με την 800αρα μπάντα. Μένω Θεσ/νίκη, θα μπορώ να έχω 4G ή όχι; Γι αυτό το λόγο δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το πήρε κ έχει Wind;
  8. Μπορείς να μας πει από ποιό website?
  9. Καλή χρονιά σε όλους. Άντε αυτή η χρονιά ας μας φανεί τυχερή. Ασ ξεκινήσουμε με εμένα :p:p:p:p
  10. Χρονια πολλα σε ολους!καλες γιορτες και τυχερες!ευχαριστουμε!τελειος διαγωνισμος!
  11. Όντως! Πάντως φαίνεται πολύ καλό κινητό! Περιμένουμε τους πρώτους που θα το πάρουν για να μας πουν πραγματικές εντυπώσεις!
  12. Κανεις δε μπορεί να απαντήση αν έχει ή δεν έχει ράδιο, gorilla glass κτλ με σιγουριά μέχρι να το πάρει κάποιος στα χέρια του.
  13. Τελικά διαθέτει gorilla glass ναι ή όχι. Κάποιος με σιγουριά?
  14. Τι εννοεί όταν λέει bootloader locked?
×
×
  • Create New...