Jump to content

ribben

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ribben

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ribben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ok elgian αφου λυθηκε το προβλημα σου ολα καλα!!! :D Υ.Γ. αυτο που εχεις παθει το ειχα παθει και εκανα αυτο που σου ειπα απλα δεν στο εθεσα με τοση σιγουρια γιατι μπορει σε σενα να ειναι αλλη περιπτωση
  2. οκ φιλε μου οπως θες εγω να βοηθησω ηθελα και οχι να σου δειξω ποσο καλος μπακαλης ειμαι...
  3. δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια!!! Αν εχεις x10 mini βγαλε το πλαστικο προστατευτικο με ενα κατσαβιδι τραβηξε πισω την φισα και μετα ξαναβαλτην!!! μονο προσεξε με το κατσαβιδι δεν θελει πολυ δυναμη σαν να φαιρεσαι σε μικρο παιδι :D
  4. αληθεια ρε παιδια ας πουμε οτι μπορουμε να ανοιξουμε το x10 mini (σιγουρα μπορουμε 3 βιδες ειναι) πως θα αλλαξουμε μπαταρια αφου αυτη που εχει είναι ηδη με τα τρια καλωδιακια??? και το μοντελο της ειναι bst-38 ???
  5. Αυτο με το απότομο πέσιμο απο τα 100% στα 98% συμβαινει και σε μένα... Πραγματικά έχω αρχισεί και απελπίζομαι με αυτό το θεμά και απελπίζομαι ακομη περισσότερο που η sony ericsson δεν θα με καλύψει στην εγγύηση..... :( :cry: @MaNos-7- φιλε μ χρησιμοποιείς το SE UPDATE SERVICE..... Επέλεξε το x10 mini και μετα τις οδηγίες που θα σου δείξει το πρόγραμμα και εισαι έτοιμος!!! :)
  6. Οκ φιλε dimtz θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω. Σε ευχαριστω πολύ για την βοήθεια!!!:)
  7. Απο widget εχω μονο το ψηφιακό ρολόι, το εναλλαγή κατάστασης, timescape... καμια συμβούλη? Όσο για τη φορτιση δλδ όταν έχει αποφορτίσει τελείως και το βαλω να φορτίσει, μολις φτασει στο 100% να του κανω ενα reboot???
  8. Ευχαριστώ πολυ!!! Σκεφτομαι να το παω πίσω με καλύπτει η εγγύηση???
  9. Παιδιά γειας σας, ειμαι κάτοχος του x10 mini και εχω δυο προβλήματα. Σας παρακαλω τη βοηθειας σας! 1. Η μπαταρια σας ποσο κρατάει;;; (Η δική μου αν φορτισώ το κινητό όλο το βραδύ και το πρωί το βγάλω, το βράδυ θελει ξανά φόρτισμα με πολυ συντηρητική διαχείριση) 2. στις επαφες μιλαμε για x10 mini android 2.1 μπρορειτε να κανετε scrolling από αριστερά και να βγάζει τις επαφές με ελληνικά γράμματα γιατι εμένα μου βρισκει μονο αυτές με τα αγγλικά τις αλλες δεν τις έχει π.χ. στο ελληνικό γραμμά "Α" Σας παρακαλώ ας μου μεταδώσει κάποιος τη δική του εμπειρία.
×
×
  • Create New...