Jump to content

dmst

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dmst

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

dmst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιά είναι η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού; Πάω να κανω update και μου λεει δεν υπαρχει διαθεσιμη εκδοση... Επίσης, παρατήρησα στο μενού 'ΛΟΑΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ' οτι στη Διαχείριση Λογαριασμών, ιπλα στο εικονίδιο της Samsung γραφει συγχρονισμός απενεργοποιημενος..Τί σημαίνει αυτό; θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένος; Και τέλος, προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογή της cosmote για ενημερωση υπολοιπου δωρεαν λεπτων κ.τ.λ και μου λεει οτι δεν είναι συμβατή με την εκδοση που έχω! Τί να κάνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Εγώ πατούσα το κεντρικο κουμπί (touchpad) για να δεχθεί τον κωδικό πρόσβασης τον οποίο εείχα ενεργοποίησει για προστασία της συσκευής... Όμως έπρεπε να πατήσω το κουμπί ENTER από το QWERTY πληκτρολόγιο για να το δεχθεί!!! Αυτό ήταν όλο! Συμπαθητική συσκευή γενικά,και προσιτή οικονομικά, το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα!
  3. Καλημερα και Χρονια Πολά. Τελικά βρήκα άκρη πολύ πιο εύκολα απ 'ο,τι περίμενα! Ωστόσο πολύ χρήσιμο και το manualκαθώς αυτό που περιέχει η συσκευή μέσα δε λέει και πολλά...
  4. Απο καποια στιγμη μου βγαζει αυτο αφοτου βαζω το πιν και δεν μπορω να μπω στη συσκευη καθολου. Μολις χθες το αγορασα και δεν ξερω τι να κανω!
  5. Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Επειγον! Ποιος ειναι ο κωδικός πρόσβασης για το samsung galaxy y pro? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Τί προνόμια έχεις μέσω ανανέωσης από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ;:worry:
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Με έχεις ψησει αρκετα είναι η αλήθεια... Μια δοκιμή σίγουρα...θα με πεισει!!!
  8. Καλησπερα, Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητό, Θα ήθελα να ρωτησω: α)οταν βαζεις handsfree, ακουγεται κανονικα ο ηχος κλησης; γιατι σε πολλα samsung δεν ακουγεται ο ηχος κλησης, παρα μονο δονηση β) ειναι επαρη τα 30mb/7ημερες που δινει η vodafone για την υπηρεσια 'chat με ολους' για chat ή για ανοιγεις 2-3 φορες την εβδομαδα τα e-mail σου, (οχι επισυναπτομενα,παρα μονο κειμενο); γ)εχει καποιο αρνητικο που θα το εκανε απαγορευτικο προς αγορα; δ)τα κουμπια του μου φαινονται μικρα; ειναι οντως ετσι ή ευκολα γραφει κανεις; ευχαριστω :-)
  9. dmst

    ZTE R221

    Ναι μου ηρθε ενα μηνυμα απο την υπηρεσια της κινητης τηλεφωνιας,οταν εκλεισα την γραμμη, που μου ελεγε πως οταν ειχα κλειστο το κινητο με καλεσε το 69ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Όποιος έχει την ίδια συσκευη αν μπορει ας δοκιμασει αυτο που λεω,για να ξερω αν ειναι ετσι η λειτουργια της συσκευης ή η δικη μου εχει προβλημα... γιατι παραπανω post ελεγε οτι οταν μιλας στην πρωτη,δεχεσαι κανονικα κληση και απο τη δευτερη!!!
  10. dmst

    ZTE R221

    καλησπερα, η ενταση ειναι αρκετα καλη και ικανοποιητικη,το αγορασα σημερα εχω ενα προβλημα προσωπικα, οταν μιλαω στην 1η γραμμη και παει να με καλεσει καποιος στη δευτερη διχνει οτι ειναι κλειστο το τηλ.ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο κι αν μπορει να διορθωθει;;; ευχαριστω πολυ!!!
×
×
  • Create New...