Jump to content

k33h

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k33h

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

k33h's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ο υπάλληλος σε ενημέρωσε λάθος. Η αλλαγή προγράμματος γίνεται μεν αυτόματα, η διακοπή γίνεται μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεσα (σε ειδικές περιπτώσεις) ή σε ένα μήνα το αργότερο. Από εκεί και πέρα, το κινητό διακόπτεται τελείως για 1-2 μέρες και δεν προηγείται ποτέ ενημέρωση. Παρόλα αυτά, δεν υφίσταται πρόστιμο δεδομένου ότι έκλεισε 11 μήνες στην υπηρεσία. Όσο για το λογαριασμό, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα cosmote/γερμανός με ένα παλιότερο λογαριασμό και να δουν αν υπάρχει κάποιο υπόλοιπο :)
  2. Πρέπει να σπάσουν σε δυο κάρτες, κι αυτό γιατί δεν γίνεται να έχεις 2in1 με 2 διαφορετικές εταιρείες, το συνάντησα μια φορά και αυτό πρέπει να ήταν τυχαίο. Η 2in1 θα παραμείνει όπως είναι, απλά θα αλλάξεις τις ρυθμίσεις ώστε να λειτουργεί σε μόνιμη βάση το whats up. Η Q θα σου δώσει καινούρια. Δεν πιστεύω... Μάλλον σε ψάρωναν, με όλες τις επιφυλάξεις. Ρώτα καλύτερα στο topic της wind να σε βοηθήσουν περαιτέρω άτομα που ξέρουν.
  3. Όσον αφορα το mycosmos προτείνω να απευθυνθείς στο 13838 και να σε ενημερώσουν από εκεί για το τι θα ισχύει. Το 25 είναι χωρίς τα τέλη κινητής, τα οποία είναι 12% επί του λογαριασμού σου, για ποσά κάτω των 50 ευρώ. Δηλαδή, με 25 πάγιο είναι 28 με τα τέλη κινητής. Αν βάλεις και την επιδότηση σαν έκπτωση στα πάγια το ποσό μειώνεται. Πριν κάνεις σύδεση, θα ξοδέψεις όλη την κάρτα σου γιατί τα λεφτά δυστυχώς χάνονται!
  4. Δηλαδή αυτή η διαφήμιση περνάει το μήνυμα στα παιδιά "συνάψτε σχέσεις με τον κατα 40 χρόνια μεγαλύτερό σας περιπτερά για να σας δίνει σοκολάτα"; :lol: kinky!
  5. θέλουν να μας πουν ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μια Λόλα που 2500 φορές το χρόνο (περίπου 7 φορές ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!) πίνει σφηνάκια με ελαιόλαδο;;; :wacko: :X αηδιάζω και μόνο στην ιδέα της μιας φοράς! Και μια απορία........ :O Όσον αφορά την διαφήμιση του bueno με τον Βλάχο, την τύπισα και τον περιπτερά, η κοπελιά από που κι ως που έχει το κινητό του περιπτερά;; :shifty: ο μπαγασάκος το έριξε το πιπίνι;
  6. κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησέ τους να σου δώσουν τον αριθμό της εν λόγω εταιρείας για να ξεγραφτείς γιατί ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις. Πραγματικά έλεος με αυτά τα 5ψήφια... :mad:
  7. Για να 'σαι καλλυμένος προτείνω να πας σε ένα κατάστημα της εταιρείας που είσαι τώρα και να ζητήσεις να σου δώσουν μια υπεύθυνη δήλωση της ταυτοποίησης του καρτοκινητού σου/συμβολαίου και να πας σε ένα κατάστημα cosmote/γερμανός με αυτό το χαρτί έτσι ώστε να καταχωρηθούν ΣΙΓΟΥΡΑ σωστά τα στοιχεία και να μην υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρώσουν την φορητότητα για τον χ-ψ λόγο. Καλή τύχη :) Βάσει εμπειρίας, και επειδή πολλά έχω ακούσει να τάζουν τηλεφωνικά αλλά μερικές φορές απλά τα στολίζουν πολύ, προτείνω να κάνεις την όποια σύνδεση από κατάστημα, για να χεις και έναν άνθρωπο απέναντί σου να συνενοηθείτε. Και να σε βοηθήσει και μετέπειτα σε ότι χρειαστείς
  8. Αλλαγές προγράμματος σε μικρότερο πάγιο γίνεται μόνο μετά την πάροδο 6μήνου για συνδέσεις με 12μηνη δέσμευση. Πιστεύω θα γίνεται... Παρόλα αυτά, βρίσκεσαι στα πλέον παλιά απεριόριστα, οπότε ενημερώσου απο το site της cosmote πρώτα για τα καινούρια και το τι προσφέρουν (και σύγκρινε και το 25άρι που είσαι με αυτό που ισχύει τώρα, σε περίπτωση που θελήσεις να γυρίσεις σε αυτό, γιατί δε θα μπορείς) Σωστά ;) Όχι, δε μπορείς να κάνεις οικογενειακό πακέτο μόνο με 2 καρτοσυμβόλαια. Χρειάζονται 2 γραμμές με πάγιο, όχι καρτοκινητά ή καρτοσυμβόλαια. Το whats up που αναφέρουν, μπαίνει σαν τρίτη-τέταρτη γραμμη και είναι σαν καρτοσυμβόλαιο γιατί πιστώνεται κάθε μήνα με 15 ευρώ αναγκαστικά. Οι εκπτώσεις εξαρτώνται από κει και πέρα από τα προγράμματα που περιέχει το οικογενειακό πακέτο. Ελπίζω να βοήθησα :)
  9. Προτείνω το εξής: ρώτα τι επιδότηση μπορούν να σου δώσουν σε κάποιο πρόγραμμα cosmote i, συνήθως έχουν πολύ μεγαλύτερες επιδοτήσεις από τα απεριόριστα. έπειτα, ρώτα αν μπορείς μετά από ένα μήνα να το μετατρέψεις σε κάποιο απεριόριστο, πράγμα που γίνεται (και απ' όσο ξέρω γίνεται και άμεσα) αν είσαι σε πρόγραμμα με πάγιο μικρότερο ή ίσο με 45 ευρώ. το desire αν δεν κάνω λάθος είναι σε προσφορά, αλλά όπως είπες επειδή πλησιάζουν χριστούγεννα όλο και κάτι παραπάνω θα εμφανιστεί :)
  10. Έχουν αλλάξει οι τιμές στα προγράμματα απεριόριστα και απεριόριστα με internet εδώ και λίγες ημέρες, αλλά αυτό δεν επηρρεάζει ήδη υπάρχοντες συνδρομητές σ' αυτά τα προγράμματα. Κάνε μια κλήση στο 1212 να σου πεί κάποιος τι μπορεί να φταίει. Αδύνατον! τα απεριόριστα είναι το δυνατότερο χαρτί των εταιριών κινητής αυτή τη στιγμή, όποιος τα καταργούσε θα έβαζε τα χέρια του και θα έβγαζε τα μάτια του.
  11. όχι..! στη θέση σου θα τον χρέωνα όσο μπορούσα :lol:
  12. Με την ταυτοποίηση σε διευκολύνουν στα παρακάτω: άμεση αντικατάσταση κάρτας sim, κρατώντας τον ίδιο αριθμό φυσικά, σε περίπτωση κλοπής/απώλειας/whatever σε περίπτωση που ξεχάσεις το pin, με μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών σου λένε το puk έχει και άλλα διάφορα, αλλά αυτά που σε ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο είναι αυτά τα 2. Σίγουρα εξυπηρετεί τις εταιρείες και το κράτος, αλλά εξυπηρετούν κι εσένα ;)
×
×
  • Create New...