Jump to content

saintpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saintpanos

  1. Καλησπέρα, Συγγνώμη αλλά όσον αναφορά το Android λειτουργικό αυτή η συσκευή δείχνει ίδια εμφανισιακά και σαν hardware με το HDMini δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το HDmini με την Android Rom του συγκεκριμένου κινητού? HTC Aria http://www.htc.com/us/support/aria-att/tech-specs/ HTC Gratia http://www.men24.gr/html/ent/001/ent.106001.asp
  2. Μια βοήθεια κάποιος ! :D Πήρα επιτέλους το Χ1 στα χέρια μου, λοιπόν έχω την εξής απορία, πέρασα το Destinator 7 και μετά την εγκατάσταση παρατήρησα αν φορτώσω το Media Panel στα Pictures έχει περάσει 200 κάτι Φώτο που είναι του Destinator βελάκια background και λοιπά , επίσης στο music tracks έχει περάσει τα ηχογραφημένα του Destinator . Έχω κάνει κάποια Μ*****Α ? Τα σβήνω ή θα έχει πρόβλημα το Destinator??? :blink:
  3. Ελπίζω αν και βλέπω οσο πάει κάθε μέρα ανεβένει κατά μια μέρα και μένει στάσιμο στις 39.:cry: Όσο για τα Greeklish τα θεωρώ πιο εύκολο τρόπο γραφής, επίσης ποτέ δεν είχα καλή σχέση με την ορθογραφία. Η άποψη μου ειναι οτι η γραφή είναι ένας όμορφος τρόπος να εποικηνωνείς και γι' αυτό θα πρέπει να είναι και πιο εύκολος και πιο γρήγορος.:O
  4. nai me etairiko, ti na sou pw tin triti pou to estila pisw, elege oti eixe diathesimotita , tin epomeni mera egrafe oti tha exei stis 22 fevrouariou apo tote kai epita kathemera anevenei twra exei paei stis 25
  5. kai ti na kanw? na to akurwsw kai na to parw apo pou? 450 to pira pou tha to vrw toso? Ti kouragio ta nevra mou!!! oxi tipote allo to doulepsa oses meres to eixa kai twra exw frikarei!!!! :cry:
  6. g**w to expansys 39 meres gia na mou antikatastisoun to X1 :blink:
  7. Συγουρα δεν ειναι μουσικο τηλεφωνο οποτε και δεν με απασχολει οτι ειναι μονοφωνικο το ηχειο του αφου για μουσικη θα χρησιμοποιησω τα ακουστικα, απλα ρωτησα για την ενταση του ηχου για το αν ειναι ακουγεται δυνατα οταν σε καλει καποιος. αν ειναι μεσα σε μπουφαν η τσαντα και αν το εχεις ξεχασει σε αλλο δωματιο του σπιτιου. σε μυνηματα δικο σου ηχο ειδοποιησης μπορεις να βαλεις? Thanks!!!
  8. Πριν καμία ώρα με πήραν από expansys και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει η courier μαζί μου για την παραλαβή του τηλεφώνου. :rolleyes: Ελπίζω να γίνει γρήγορα η αντικατάσταση, αν και με αυτά που διάβασα εδώ μέσα αυτές τις μέρες ανησυχώ για την επιλογή μου στη συγκεκριμένη συσκευή. :( Θα ήθελα να πει και κάποιος τη γνώμη του για το ηχείο και την ένταση του ήχου. Και κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα εκτός από ringtone να επιλέξεις δικούς σου ήχους για οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση.
  9. Επειδή είδα ότι αρκετοί έχουν αγοράσει από Expansys και το διαφημίζουν, θα σας πω τι έπαθα Εγώ. Παρέλαβα λοιπόν την Τετάρτη από την DHL το πακέτο το άνοιξα και είδα ότι η συσκευασία του X1 δεν ήταν σφραγισμένη , δεν έδωσα σημασία την άνοιξα και είδα ότι πάνω στο manual και στην κάρτα X1 support ήταν γραμμένα με στυλό οι σειριακοί αριθμοί του κινητού, το δε κινητό έχει ένα χτύπημα στο πίσω μέρος πάνω στο σήμα της Sony Ericsson μια μικρή γρατσουνιά στο πλάι εκεί που ανοίγει το κάλυμμα της μπαταρίας και μια γρατσουνιά πάνω στο κάλυμμα της SIM. :cry: Τους έστειλα e-mail μαζί με φωτογραφίες του κινητού και περιμένω απάντηση Προφανώς το κινητό είναι μεταχειρισμένο , μπορεί και Β διαλογής. :!:
×
×
  • Create New...