Jump to content

Handakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Handakas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Handakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μετά την εγκατάστασή της 4.4.2 αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού των bookmarks με τον stock browser. Δεν υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή από το Google account sync. Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πριν την αναβάθμιση εμφάνιζε κανονικά τα Google Bookmarks
  2. Καλησπέρα ξέρει κανείς αν μπορεί να αλλάξει το CSC Code στην 4.3 είναι XEF (Γαλλικο) και θέλω να το γυρίσω σε EUR μπορώ?
  3. Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να πάρουμε το πολύ καλό πακέτο ήχων από την Omega Rom χωρίς να την έχουμε εγκαταστήσει πρώτα? Υπάρχει κάποιο Link να το κατεβάσουμε?
  4. Παιδιά επειδή όσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση, θα ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλους με custom rom το αντίστοιχο πρόβλημα να μην διατηρούνται οι προεπιλεγμένες εφαρμογές σε κάθε επανεκκίνηση! Φταίει ο τρόπος που έχει γίνει root το κινητό ή είναι κάποια "ιδιομορφία" της custom rom που φοράει τώρα?? (Omega V11)
  5. Καλημέρα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που εμφανίζεται κάθε φορά μετά την επανεκκίνηση. Μετά τη διαδικασία boot του τηλεφώνου εμφανίζεται pop up message για την επιλογή ενός εκ των εγκατεστημένων launchers ως προεπιλογή. Αφού επιλέγω "πάντα" να ανοίγει με το επιθυμητό touchwizzard την επόμενη φορά που θα επανεκκινήσει το τηλέφωνο η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Το ίδιο γεγονός πραγματοποιείται και κατά την διαδικασία της επιθυμητής εφαρμόγης για το άνοιγμα των εικόνων, την αναπαραγωγή ήχου κτλ. Το θέμα όπως διαπιστώνω είναι ότι δεν αποθηκεύει πουθενά τις προεπιλογές μου με συνέπεια τα pop up messages να είναι κουραστικά από ένα σημείο και μετά. Είμαι με Omega V11, έχω εγκαταστήσει τον next launcher και φυσικά είμαι rooted. Μήπως γνωρίζει κάποιος το λόγο που δεν αποθηκεύει τις προεπιλογές στις εφαρμογές, χρειάζεται κάποια ρύθμιση περαιτέρω??:!:
  6. Παιδιά είμαι με Omega v10 εδώ και πολύ καιρό! Άψογη σε όλα της! Το θέμα Calagas mixed theme φανταστικό.Πολλά μπράβο στους δημιουργούς! Αντιμετωπίζω όμως ένα θεματάκι το οποίο δεν γνωρίζω που οφείλεται! Δεν κρατάει τις προεπιλογές στις εφαρμογές.Με κάθε επανεκκίνηση ρωτάει ποιόν launcher να χρησιμοποιήσει, στο άνοιγμα εικόνων ποια εφαρμογή επιθυμώ κ.τ.λ.Ενώ επιλέγω "πάντα"στο dialogue box με κάθε επανεκκίνηση ξαναρωτάει! Με τον καιρό είναι κουραστικό!! Ξέρει κάποιος που οφείλεται και πως διορθώνεται??
  7. Ευχαριστώ Νίκο! Η jw1 ήταν μια από τις πιο γρήγορες rom με αρκετή καλή αυτονομία μπαταρίας!
  8. Νίκο (Superuser) μήπως θα σου ήταν εύκολο να ξαναδώσεις ένα Link με τη δική σου JW1 η οποία συμπεριλαμβάνει και τα 3 αρχεία προκειμένου να μπορούμε να την εγκαταστήσουμε αφού κάνουμε repartition. Δεν δουλεύουν αυτά που είχες δώσει στα "επίσημα firmwares". Ευκαιρία να γυρίσουμε λίγο σε stock καθώς η απογοήτευση από τις επερχόμενες GB σε αυτονομία είναι μεγάλη!!
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να τεστάρω τον νέο stock kernel και να παραμείνω root!
  10. Αν μπορούσε κάποιος να απομονώσει τον kernel της Γερμανικής JW6 που έχει ανεβάσει o Τυχεράκιας στα επισημασμένα firmwares θα εξυπηρετούσε στο να επαναφέρουμε τον stock kernel μετά τον semaphore και να παραμείνουμε και root!
  11. Παιδιά μιας και το αναφέραμε θυμάται κανείς να μας δώσει ένα link για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε το mod που εξαλείφει το increasing tone στον ήχο κλήσης για την JW5?
  12. Αν θέλω να επαναφέρω τον stock kernel αφού είμαι ήδη σε ext4 με semaphore 2.7.4 kernel θα πρέπει να επαναφέρω το σύστημα αρχείων σε rfs και κατόπιν να τον περάσω με Odin?
  13. Η εγκατάσταση της JS8 έχει γίνει κανονικά όπως περιγράφεται στην 1η σελίδα με wipe Δοκίμασα να εγκαταστήσω κανονικά άλλες εφαρμογές και ενημερώσεις της Samsung με απόλυτη επιτυχία. Απλά μετά την λήψη του παιχνιδιού Asphalt 5 πατώντας το κουμπί της εγκατάστασης δεν ξεκινάει την αντίστοιχη διαδικασία. Γνωρίζεις πού αποθηκεύει προσωρινά τις λήψεις από το μενού των Εφαρμογών Samsung? Είμαι root.... :pΤο ψευδώνυμο είναι βγαλμένο ......από νότια μέρη :lol:
  14. Μετά από την αναβάθμιση σε js8, και αφού έγινε η κανονική λήψη του παιχνιδιού Asphalt 5 της Gameloft από το μενού εφαρμογών της Samsung δεν μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία εγκατάστασης. Το έχει συναντήσει κανείς πρόσφατα? Υπάρχει λύση?
×
×
  • Create New...