Jump to content

TeOsairus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TeOsairus

  1. Παιδιά, μόλις αγόρασα το Aino και θέλω να χρησιμοποιήσω το gps θέλει όμως σύνδεση στο Ιντερνετ δεν το χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν πλοήγηση η κάποιος άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσω το gps(χωρίς χρέωση)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Γεια σας παιδια Χρόνια πολλά...Έχω μια απορία με τη μπαταρία του Xperia mini x10. To Πήρα πριν μια εβδομάδα και η μπαταρία του μου κρατάει το πολύ 2 μέρες με κανονική εώς αρκετή χρήση όμως όταν το βγάζω απο το φορτιστή σε μια ώρα μέσα μου δείχνει οτι έχει πέσει η μπαταρία κατά μια γραμμή και προβληματίζομαι...Είναι λογικό να κατεβαίνει τόσο γρήγορα? Πόσο περίπου πρέπει να κρατάει η μπαταρία του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το νόκια μου. Δεν μπορώ για κάποιο λόγο να χρησιμοποιήσω το Wlan. όταν ανοίγω το ασύρματο του σπιτιού μου εμφανίζει στην πάνω δεξιά γωνία του κινητού εκείνη την κεραία του wlan χωρίς να κάνω αναζήτηση και όταν πάω να συνδεθώ μου λεεί οτι δεν γίνεται να μπω. πρέπει ο μικρός μου αδερφός κατά λάθος να άλλαξε τις ρυθμίσεις αλλά έψαξα και άκρη δεν βρήκα . Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς...???
×
×
  • Create New...