Jump to content

mikellasite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikellasite

  1. Και αυτό το κάνει αλλά σπάνια :/
  2. Δεν βάζω περίεργες εφαρμογές πάνω για να βρω το πρόβλημα. Μόνο τις προεγκατεστιμενες και κανα Facebook. Υπάρχει πιθανότητα να είναι hardware το πρόβλημα; μήπως φταίει το κουμπί on/off;
  3. Παιδιά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι έπαθε το κινητό αφού εγώ δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις και δεν βρίσκω τίποτα. Τα συμπτώματα ειναι οτι μία στις δέκα που κλειδώνω το κινητό με το πλαϊνό κουμπί κλειδώματος αυτό ενεργοποιεί την οθόνη ξανά από μόνο του. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. -Stock update -Format stock -Root -Omega rom -Clear everything in CWM -Disable lots of programs -Monitor with wakelock detector Το πρόβλημα μου το έκανε από την πρώτη κιόλας βδομάδα πριν καν το ρουτάρο. Από μπαταρία έχει εξαιρετική κατανάλωση. Δεν μου έχει πέσει ούτε μια φορά και το προσέχω σαν τα μάτια μου. Κάποιος που συνάντησε κάτι παρόμοιο ή που είναι γνώστης παρακαλώ να απαντήσει επειδή έχω φάει πάνω από δύο εβδομάδες και ακόμα τζίφος. Ευχαριστώ!
  4. mflo αν κάνεις αυτό που σου είπα τότε θα μπορείς να επεξεργαστείς την σειρά απο τις ρυθμίσεις του κινητού εκεί που το έκανες στην αρχή.
  5. Φίλε mflo, απλά κατευάζεις mod από omega files.. Omega files>Mods>Statusbar Toggle Buttons>Stock Toggle Buttons κάνε εγγατάσταση απο CWM. Φίλε gkalas, απ´όσο γνωρίζω πρέπει να κάνεις διαμόρφωση το φλασάκι σε FAT32 ή exFAT. Δεν νομίζω να φταίει η ρόμ αλλά το φλασάκι. Και πληροφοριακά αν το κάνεις διαμόρφωση στο FAT32 δεν θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία πάνω απο 4GB, με το exFAT δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα αλλά αν το βάζεις σε κανένα media player το πιό πιθανό είναι να μην το αναγνωρίζει.
×
×
  • Create New...