Jump to content

bill2288

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bill2288

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

bill2288's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν θελεις να μαθεις για σεμινάρια του ΟΑΕΔ συγκεκριμένα, κανε μια ερώτηση και αιτηση στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου. Θα σε βαλουν σε μια λιστα "αναμονής" που ουσιαστικά ειναι μια λίστα που οταν συμπληρωθεί ένας Χ αριθμός ενδιαφερομένων γινονται τα σεμινάρια. Για άλλα σεμινάρια, δεν ξερω.
  2. Περιμενω απο Κινα μια μικρη πλακέτα για σκληρό δίσκο υπολογιστη. Πλήρωσα περίπου 40€ μαζι με τα μεταφορικά. Απ οτι εχω ενημερωθει εως τωρα με τον κωδικο tracking βρισκεται καπου στην Ινδία. Τι γινεται με το ολο θεμα; θα πληρωσω τελωνειο 100%; ποσο περιπου θα λεγατε; κανενα 20ευρω; Θα ερθει στην πορτα μου ο κουριερ και θα μου το φερει εκτελωνισμενο και θα πρεπει να πληρωσω το 20αρη μονο; γιατι αν ειναι να παω τελωνειο τοτε τι να το κανω το θεμα της ταχυμεταφορικης; (UPS παρακαλώ...). Παιδια συγνωμη που δεν ψαχνω ποιο πισω για απαντησεις αλλα ειναι παρα πολλες σελίδες και το βιαζομαι λιγο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  3. παιζει να ξερεις καποιος απο τα 3-4 χιλιαδες μελη; :protest:
  4. Πηγαινε σε ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εκει με μερικά κλικ σου το αλλαζουν.
  5. Εχω το ιδιο προβλημα. Ξερει κανεις τι γινεται με αυτο; Βασικα, μηπως φταιει το οτι εχω καρτοσυμβολαιο; δεν νομιζω, αλλα ετσι το λεω... :worry: Edit: Μηπως ξερει κανεις ποια η διαφορά με το beat box;
  6. Οκ, κατι ειχα ακουσει (και διαβασα κι εδω μεσα δηλαδη) οτι δεν πληρωνεις αν ειναι εντος ΕΕ αλλα ηθελα μια μικρη επιβεβαιωση ως προς την Αγγλια (Ην. Βασίλειο) γιατι δεν εχει το ριμαδοευρω. Τα πραγματα δηλαδη θα ερθουν απ' ευθειας στην πορτα μου χωρις προβληματα ετσι; :cool:
  7. Γεια χαρα σε ολους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καποιος ποσο θα μου κοστίσει το τελωνείο για να φερω μερικές κινηματογραφικές κλακέτες απο το εξωτερικό. Η σελίδα ειναι η: http://www.clapperboard.net/ και αν δεν κανω λαθος η εταιρεία πρεπει να ειναι στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο αν δεν κανω λάθος). Τα πράγματα που θα φερω κοστίζουν περίπου 300€. Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ πράγματα απο το εξωτερικό και δεν ξερω τι να κανω. :( Ευχαριστω εκ των προτέρων :):)
×
×
  • Create New...