Jump to content

metalupyourass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About metalupyourass

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

metalupyourass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα!μιας που πλησιαζουν τα χριστουγεννα ειπα να κοιταξω να παρω μια ταμπλετα..ξεκινησα να ψαχνω αλλα εχω κανει μπαχαλο το κεφαλι μου.Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαλεξω γιατι γινεται χαμος απο μαρκες και χαρακτηριστικα.Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας.Ψαχνω μια ταμπλετα που: 1)Να ειναι αξιοπιστη 2)Να μπορω να την διορθωσω αν παθει κατι 3)Να εχει android 4.1+ 4)Να εχει το πολυ μεχρι 200 ευρω Ζηταω πολλα;; Ελπιζω να μην σας κουρασα!Καθε γνωμη δεκτη!!!
  2. το χ8 ομως ξεφευγει απο την τιμη των 159..εγω μεχρι εκει θελω
  3. φιλε μου τι εννοεις η ποιοτητα??εγω θελω να βαλω και μερικα παιχνιδια αλλα κυριως το θελω για ιντερνετ και gps.καλυτερο ειναι το blade??
  4. καλησπερα και παλι!τελικα κατεληξα σε αυτα τα δυο!το xperia x10 mini pro και το zte blade.θα ηθελα την γνωμη σας γιατι μεθαυριο θα κατεβω να τις δω και αναλογως θα πραξω!ευχαριστω!
  5. φιλε μου δεν με ενοχλει αυτο αφου το παλιο μ το φορτιζα καθε βραδυ..καποια αλλη συσκευη δεν εχετε να μου προτεινετε;θελω να κατεβω αυριο για να το δοκιμασω και να δω και καποια αλλα..
  6. Καλησπερα και απο μενα παιδια..αποφασισα να παρω καινουργιο κινητο καθως το τριων χρονων κινητο μου κ800 τα επαιξε..μετα απο πολυ ψαξιμο(λιωσιμο)κατεληξα στο xperia x10 mini pro..εχω δει πολλα βιντεακια και μου φαινεται τελειο..το μονο που με ανησυχει ειναι οτι εχει καπως μικρη οθονη κ εγω εχω λιγο χοντρα δαχτυλα..σαν κινητο μου αρεσει παρα πολυ..αλλα με φοβιζει η οθονη..βεβαια ειναι και θεμα συνηθειας γιατι θα ειναι το πρωτο αφης μου..εσεις τι λετε;εννοειται οτι μπορειτε να μου προτεινετε καποιο..το οριο μου ειναι 160 ευρωπουλα το πολυ 170..επισης θελω να εχει wifi και να μπορω να βλεπω βιντεακια στο youtube..μιλαμε παντα για android..ευχαριστω εκ των προτερων!:-)
  7. καλησπερα...θελω να αγορασω το παραπανω κινητο και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις..το κινητο ειναι αξιοπιστο γιατι εχω ακουσει πολλα κυριως για την μπαταρια..επισης εχει καλη οθονη???βεβαια δν περιμενω να ειναι σαν το αυθεντικο αλλα να μην δωσω τζαμπα λεφτα..επισης υπαρχει κανα ελληνικο σαιτ να το παραγγειλω??
  8. καλησπερα...θα ηθελα να αγορασω το παραπανω κινητο..εχω καποιες ερωτησεις...βασικα ειναι αξιοπιστο να μην το παρω τζαμπα...ακουσα προβληματα με την μπαταρια αληθευουν???επισης σε ποιο ελληνικο site υπαρχει??
×
×
  • Create New...