Jump to content

chef09

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chef09

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chef09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με βοηθάς λίγο.. Τι είναι usb jig????
  2. Έχω και τους drivers και το kies εγκατεστημένο αλλά τίποτα!!!! Είμαι σίγουρος πως δεν το βλέπει για τηλέφωνο. Δοκίμασα και σε XP τα ίδια!!!!
  3. Edit : Βασικά άσε το Download Mode σαν τελευταία λύση, συνέδεσε το κινητό στον υπολογιστή σου, αν έχεις εγκατεστημένη Java στο λογισμικό σου κατέβασε αυτό το αρχείο, ξεζίπαρέ το, και τρέξε το OneClick.jar με Java. Θα σου ζητήσει να κάνεις εγκατάσταση το Heimdal, πάτησε ναι και τέλος θα σου βγάλει παράθυρο με επιλογή Unsoft Brick, επέλεξε το και θα ξεκλειδώσει. (Υποθέτω πως έχεις εγκαταστήσει το KIES στο pc σου οπότε έχεις περασμένους τους drivers που χρειάζονται για να συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή!) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν μπαίνει σε download mode και η παραπάνω λύση φίλε ‘’σοφέ 5’’ αποτυγχάνει διότι δεν βρίσκει τους Drivers. Σημαντική λεπτομέρεια που παρέλειψα είναι ότι όταν το συνδέω στο PC (win7) ανά περίπου 5’’ συνδέεται και αποσυνδέεται και προσπαθούν τα windows να βρουν driver για ΟΜΑΡ4430 και όχι για την συσκευή???????
  4. Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα I9100 και ξαφνικά δεν ανοίγει με τίποτα. Δεν μπαίνει σε recovery mode, ούτε μπορώ να κάνω Hard Reset. Όταν το φορτίζω ή το συνδέω σε PC μου βγαίνει η οθώνη που βλέπετε στην φωτογραφία. Αν έχετε καμιά ιδέα, θα σας ήμουν υπόχρεος!
  5. Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ να περάσω την PARANOIDANDROID HD2 [v1.1a] και θέλω λίγη βοήθεια! 1ον Στο HD2 Toolkit τι στοιχεία βάζω στο repartition( cache size κλπ)? 2ον Τη Partition κάνω στην SD Card Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...