Jump to content

sergio_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sergio_

  1. sergio_

    iPhone 4

    Να σαι καλα αδερφε. To διαβασα κιολας και απ οτι καταλαβα πρεπει να σταξω τα 700.
  2. sergio_

    iPhone 4

    Παντως η βασικη μου ερωτηση ηταν η αλλη... οποιος γνωριζει ας απαντησει πλιζ.
  3. sergio_

    iPhone 4

    Βοηθε εσυ?:)
  4. καλοριζικο αδερφε... Το καλυτερο κινητο που επιασα στα χερια μου μετα το Ν95, που ακομα το εχω και το δουλευω παρα πολυ σκληρα. Το πουλαω παντως για να παρω το iphone4, αν και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το vivaz pro. Τα βαριεμαι ευκολα:)
  5. sergio_

    iPhone 4

    Καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω το iphone4 και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να το παρεις πιο φτηνα απο οτι το πουλανε στα καταστηματα της Ελλαδας. Και κατι ακομα. Το 16 g ειναι αρκετο για να μη σερνεται το τηλ.?
  6. RAZIEL1799 εισαι τεραστιος. Γιγαντας. Θενκ γιου βερι βερι ματς.:D ΥΓ. Ενα ευχαριστω και σε σενα Blokatos, αν και το ειχα ηδη βρει.
  7. Καταρχην σ΄ ευχαριστω πολυ. Το προηγουμενο ποστ σου τα εξηγουσε αρκετα καλα, αλλα λογω ασχετοσυνης αργησα να τα καταλαβω. Δεν ειχα καταλαβει οτι μπαινει σε update mode σβηστό. Toν updater που μπορω να τον βρω ?:O
  8. Κι αν δεν εχω εγκαταστησει το software ? Δεν παιζει να ξεκολλησει? Το θεμα ειναι να ανοιξει η συσκευη....και εχω δοκιμασει τα παντα.
  9. Δεν δουλευει και με την καρτα μνημης εκτος και με την καρτα σιμ. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Αυτο με το update δεν το καταλαβα. Μπορεις να μου το εξηγησεις ? ΥΓ. ξεχασα να αναφερω οτι οταν αναψει και ασπρισει η οθονη , δεν πατιεται τιποτα. Ουτε καν μπορω να το σβησω. Μονο αν βγει η μπαταρια σβηνει.
  10. Καλησπερα. Ψαχνοντας να βρω πως να λυσω ενα προβλημα στο βιβαζ μου, επεσα πανω στο φορουμ και σας διαβαζω εδω και κανενα 3ωρο, προσπαθοντας να βρω την λυση. Δεν ανοιγει η συσκευη. Κολλαει μολις ασπρισει η οθονη -εκει που γραφει σονι εριξον- και δεν βγαζει την οθονη οπου γραφεις το πιν. Αν εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα, ισως να μπορει να μου δωσει μια λυση μηπως και γλυτωσουμε το χερι του τεχνικου. ευχαριστω
×
×
  • Create New...