Jump to content

Argy3489

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Argy3489

  • Ημ. Γέννησης 04/01/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Argy3489's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας Σας παρακαλω ας μου κανει καποιος αντ στο μσν μου δεν μπορω να καταλαβω πως γηνετε μου βγαζει σφαλμα....αυτο εδω ειναι το email μου.. Argy3489@windowslive.com Και παρακαλω θερμα τους διαχηρηστες του φορουμ να μην το αποκρυψουν το στηχειο μου.. γιατι στης προιγουμενες σελιδες κιαλος χρηστης το εχει σε προβολη...και δεν το αποκρυψατε Ευχαριστω
  2. Καλησπερα παιδεια θελω να ρωτησο κατι οσον αφορα κατι για αυτο το κινητο δεν ξερω πολλα για αυτο για να μην καθηστερο και γεμηζω το blog θελω να μου κανει ενας add απο εσας που ξερετε....στο μσν μου... :!: Aπό ομάδα διαχείρησης: Απαγορευεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων... Ζήτησε να σου στείλουν pm πρώτα. Δεν μπορω να βγαλω ακρη ας μου κανει ενας αντ στο msn μου ευχαριστω πολυ Argy3489@windowslve.com :)
  3. Καλησπέρα και χάρηκα για την γνωριμία είμαι νέο μέλος και δημοσιεύω το 1ο μου θέμα.. Έχω ένα Playstasion 2 που χρησιμοποιώ mod-chip μέσω memory cart ή οποία αντιγράφτηκε από τσιπαρισμένο Playstasion 2 με Chip Matrix infinity 1.99 Έκανα κάποιες αντιγραφές , Μα ορισμένα παιχνίδια όπως το Tekken 5 , To Grand Tourismo 4 , San Andreas. μου τα κολλάει και δεν τα προχωράει παρακάτω...αν γνωρίζετε κάποια πληροφορία σχετικά με το θέμα αυτό πείτε μου ευχαριστώ πολύ.! Το Playstasion 2 είναι FAT Mondelo. SCPH-5004 Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...