Jump to content

Lance13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lance13

  1. Καλημέρα Μήπως έχει ψαχτεί κάποιος για Porsche Cayman 2.7? Αν συμφέρει να φέρεις από εξωτερικο συγκριτικά με τα 66000 που κάνει εδώ. Αν υπάρχει κανείς.... Ευχαριστώ.
  2. Για εμάς που καμία σχέση δεν έχουμε με αυτές τις περιπτώσεις και είμαστε κάτοικοι Ελλάδας και θέλουμε να φέρουμε αμάξι απ'έξω θα αλλάξει κάτι με το νέο νομοσχέδιο ή όχι τελικά? Να ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο να περιμένουμε μέχρι τότε. Αν γνωρίζει κάποιος...
  3. Εχω εταιρικη επιδοτηση και το εχω προπαραγγειλει εδω και 3 βδομαδες απο Cosmote αλλα ακομα δεν μου ειπαν ποτε θα το εχω.Γιαυτο ρωτησα αν το πηρε κανεις απο Cosmote κατευθειαν.Δεν εννοουσα να το παρει απο π.χ Γερμανο ή Πλαισιο με επιδοτηση Cosmote.Αντε να δουμε ποσο ακομα θα περιμενω...:angry:
  4. Απο βιντεο τι λεει το Ν80; Με ψιλοτρομαξε ο φιλος που πηγε στο mall γιαυτο ρωταω... Εχει παρει κανεις το Ν80 μεχρι τωρα με επιδοτηση απο Cosmote;
  5. Δηλαδη ρε παιδια ποσες ωρες θελεί φορτισμα; Ξερει κανεις ποτε θα το εχει η Cosmote; To εχω ηδη κλεισει με εταιρικη αναβαθμιση.Αληθευει οτι τα εταιρικα εχουν προτεραιοτητα εναντι των απλων συμβολαιων η ειναι ψεμα; Eυχαριστω!
×
×
  • Create New...