Jump to content

sonapg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sonapg

  1. Πολύ καλύτερο το νέο site. Έγινε πολύ καλή δουλειά. Ωραία giveaway όντας fan της Huawei παρά τις αναποδιές λόγω Trump. Καλή επιτυχία σε όλους.
  2. Καλησπέρα. Μετά από factory reset και phone clone από δεύτερη συσκευή μου πέρασε το Google connectivity services σαν app. Δεν θυμάμαι να μου το έχει ξανακάνει. Δεν υπάρχει θέμα να το σβήσω μιας και δεν εχω καμία εφαρμογή της Google έτσι;
  3. Ευχαριστώ για το χρόνο. Πήρα τηλέφωνο στη Huawei και οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες μπορώ να πω. Εξυπηρέτηση tο the point χωρίς πολλά μπλα μπλα. Θα στείλουν courier να το παραλάβει από το σπίτι και μόλις επισκευαστεί θα το επιστρέψουν. Η τιμή της οθόνης χωρίς την εργασία από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι 268€. Μου ανέφεραν και την προσφορά αλλά θα με ενημερώσει το τεχνικό τμήμα για την τελική τιμή(υπολογίζω 300 εγώ).
  4. Καλησπέρα σε ολους. Επειδη ειχαμε ενα μικρο ατύχημα με το τηλέφωνο θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πάνω κάτω το κόστος αλλαγής οθόνης σε p40 pro. Επειδη μενω σε επαρχία δεν ξερω αν αξιζει να το στειλω Αθήνα ή να το παω σε κάποιο irepair,public etc
  5. Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Με τα security updates πώς τα πάει το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Δεν με απασχολεί ποτέ θα πάρει major update αλλά κυρίως αν δίνει σταθερά τα security updates. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει. Καλό βράδυ.
  6. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Καλή επιτυχία σε όλους.
×
×
  • Create New...