Jump to content

temeraire

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by temeraire

  1. Είχα παρόμοιες απαιτήσεις (εκτός από το Internet που αναφέρεις), μου πρότειναν το W995, το πήρα, και σώθηκα... ;)
  2. - Είναι σίγουρα αξιόπιστο, απροβλημάτιστο και ξέρεις ότι έχεις καλό τηλέφωνο χωρίς να ανησυχείς ότι θα παρουσιάσει κάτι ξαφνικά. Δεν κολλάει, δε σβήνει, δεν καθυστερεί να ανοίξει εφαρμογές. - Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. - Έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. - Μπορείς να παραμετροποιήσεις τις επιλογές του μενού (δημιουργώντας συντομεύσεις) όπως στα περισσότερα Ericsson. - Φυσικά είναι εύχρηστο -- όπως είναι γενικά τα Ericsson αν είχες ποτέ άλλο μοντέλο. Αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω, αξίζει να το πάρεις. :) Εγώ αυτά έψαχνα, κι έκανα την καλύτερη επιλογή με το 995. Ένα μικρό θέμα είναι ότι εκεί που οι περισσότερες συσκευές δεν έχουν καλό σήμα, δεν έχει ούτε αυτή. Προσωπικά από ένα τόσο καλό τηλέφωνο θα περίμενα να έχει σήμα εκεί που τα άλλα δεν έχουν... Προσωπική προτίμηση αυτό... Για προβλήματα στα μηνύματα δεν διαπίστωσα κάτι. Για Cosmote δε γνωρίζω. :up:
  3. Ναι, υπάρχει, αλλά από εκεί απλά επιλέγεις να σε ρωτάει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο αν θέλεις flight mode ή κανονική λειτουργία. Αν θες δηλαδή να ενεργοποιήσεις το flight mode όταν η συσκευή είναι ανοιχτή, πρέπει πρώτα να έχεις ενεργοποιημένη την πιο πάνω ρύθμιση, μετά να σβήσεις τη συσκευή, να την ανοίξεις ξανά, και τότε θα σε ρωτήσει αν θες flight mode και μπορείς να επιλέξεις. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή... Το σενάριο να έχει κάποιος το τηλέφωνο σε λειτουργία και να θέλει απλά να το θέσει σε flight mode δεν τους έχει περάσει από το μυαλό; Απορώ μερικές φορές...
  4. Γιατί ένα τόσο ενδιαφέρον (και αρκετά ακριβό) τηλέφωνο δεν έχει επιλογή για ενεργοποίηση του flight mode, παρά μόνο αν επιλέξεις να σε ρωτάει στην εκκίνηση; :confused: Φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που λείπει από τη συσκευή...
  5. Η μπαταρία μετά από την πρώτη φόρτιση κράτησε κάπου 4,5 μέρες με νορμάλ χρήση - ούτε λίγη ούτε πάρα πολλή. Πιστεύω ότι αυτό βελτιώνεται κιόλας μετά από 2-3 πλήρεις αποφορτίσεις... Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα! Το ηχείο δεν έχω άποψη, το κινητό είναι αλλουνού :D Μου λέει πάντως ότι είναι ευχαριστημένος, ακούγεται καθαρά. :)
  6. Μπορεί να το πάρει και από ορισμένα άλλα καταστήματα. πχ Πλαίσιο, Media Markt και άλλα. Ίσως να γίνεται και από κάποιο online μαγαζί με επιδότηση -- από το Πλαίσιο γίνεται, κάνεις την αγορά τηλεφωνικά. Πάντως εγώ φίλε DimBoud έκανα κάτι πιο εύκολο: Αγόρασα το 995 κανονικά, και θα πάρω με την επιδότηση κάτι άλλο (που δεν έχω αποφασίσει ακόμα τί θα είναι) και θα βάλω αγγελία να το πουλήσω. :D Νομίζω ότι αυτή είναι σχετικά ευκολότερη λύση από το να ψάχνεις κάποιον για ανταλλαγή. (Επίσης αγοράζεις το 995 χωρίς να είναι branded από τη Vodafone!) ;)
  7. Φαντάζομαι θα είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις την ανταλλαγή που θες... Γιατί δεν κοιτάς σε online καταστήματα για το 995; Είδες στο skroutz.gr ;
  8. Όντως αυτό το thread προσφέρεται για να εκφράσει ο κόσμος τα παράπονά του από τραυματικές εμπειρίες... :) Αφού διάβασα πολλά από τα σχόλια, αναρωτιέμαι: Κάνει πια κανείς έρευνα πριν αγοράσει νέα συσκευή; Είναι προφανές ότι τελευταία οι συσκευές κάθε μάρκας είναι πιο ευαίσθητες απ' ότι παλιότερα, πιο μέτριας ποιότητας και πιο προβληματικές. (Και δεν είμαι και κανένας ειδικός στα κινητά, η μέτρια ποιότητα και αξιοπιστία φαίνεται εύκολα...) Αφού βλέπουμε τί συμβαίνει με τις βλάβες και την αναξιοπιστία, γιατί δεν κάνουμε την απλή κίνηση να ρωτήσουμε 2-3 ανθρώπους πριν αγοράσουμε νέα συσκευή; Σε όλες τις μάρκες υπάρχουν συσκευές που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μας αιφνιδιάσουν και θα τις ευχαριστηθούμε... Αρκεί να ρωτήσουμε λίγο για να τις εντοπίσουμε. Μπορεί να υπάρχει και κανένα φόρουμ γι' αυτή τη δουλειά, πού ξέρεις!!! :up:
  9. Σημείωση: Το 995 εμφανίζεται παντού ως καλή και αξιόπιστη συσκευή -- εγώ θα το πάρω. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: Σταμάτησε η παραγωγή της σειράς W, οπότε θα βρεις ότι υπάρχει σε στοκ, πολλά μαγαζιά δεν το ξαναφέρνουν καν. Πληροφοριακά... :up:
  10. Sony Ericsson: Ποιότητα κατασκευής Αξιοπιστία Εύχρηστα τηλέφωνα (σε μια καλή συσκευή SE μέσα από το μενού κάνεις σχεδόν τα πάντα, και συνήθως ακριβώς με τον τρόπο που θα περίμενες) Τώρα φυσικά και είναι υποκειμενική η απάντηση στο ερώτημα "Ποια είναι η καλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία;". Εννοούμε αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα κατασκευής; Αν ναι, φυσικά και η Apple δεν πιάνεται. Εννοούμε συνολικά την εικόνα των συσκευών μιας εταιρείας κατά μεσο όρο; Τότε ο καθένας θα δώσει άλλη απάντηση, γιατί απλά ο καθένας ορίζει την ποιότητα μιας συσκευής σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και σύμφωνα με τη χρήση για την οποία θέλει τη συσκευή. Όταν κρίνουμε δηλαδή την ποιότητα των τηλεφώνων μιας εταιρείας δεν παίζει ρόλο η ευχρηστία, το design, και στο κάτω κάτω το πόσο καλό τηλέφωνο είναι ένα τηλέφωνο; Για να το παρατραβήξω λίγο, δεν "βαθμολογούμε" και το service της εταιρείας; :dizzy: Για παράδειγμα το iPhone από μία άποψη υστερεί σε ορισμένους τομείς (χωρίς να είμαι καθόλου εναντίον του iPhone): είναι ακριβό, και δεν είναι πρακτικό γιατί είναι μεγάλο σε μέγεθος. Επίσης δεν ξέρω αν μία συσκευή που είναι μόνο κατά ένα μέρος τηλέφωνο και ταυτόχρονα όλα τα άλλα πράγματα που είναι το iPhone θεωρείται τελικά πρακτικό και εύχρηστο τηλέφωνο... Οπότε αν λάβουμε υπ' όψιν περισσότερες παραμέτρους και όχι αυστηρά την ποιότητα κατασκευής, τότε μία εταιρεία όπως η Apple (και άλλες) δεν μπορεί να "κερδίσει" διεθέτοντας τόσο ακριβές, τόσο "πολυεργαλεία", ή τόσο μεγάλες σε μέγεθος συσκευές... Το αγαπημένο μου παράδειγμα είναι το πλυντήριο: Αν κατασκευάσω ένα άριστης ποιότητας πλυντήριο ρούχων το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να κάνουμε τηλεφωνικές κλήσεις, θα θεωρείται καλό τηλέφωνο;;; :) Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι αντι-iPhone, παραθέτω απλά μία άλλη οπτική γωνία. Θέλω να καταλήξω ότι θα μπορούσε να δοθεί ευκολότερα μία πιο σαφής απάντηση, σε μια ερώτηση που θα έθετε πιο συγκεκριμένα κριτήρια. :mobile:
  11. 1. Να είναι Sony Ericsson :rolleyes: 2. Ποιότητα κατασκευής και αποδεδειγμένη αξιοπιστία 3. Αυτονομία 4. Να έχει bluetooth, wi-fi, flight mode, σημειώσεις, μεγάλη χωρητικότητα για επαφές 5. Να είναι συμμαζεμένο σε διαστάσεις και βάρος -- όχι κατηγορίας iPhone πχ ...αυτή τη στιγμή όλα τα παραπάνω = W995 :)
  12. Εναλλακτική λύση για όσους κόβονται ή δεν βολεύονται με τα ξυραφάκια και τις ξυριστικές: Παίρνεις ένα trimmer και ξυρίζεις το γένι πολύ κοντό -- συνήθως έχουν σκάλες αυτά. Έτσι: α. Δεν κόβεσαι / ερεθίζεσαι / ταλαιπωρείσαι :D β. Ξυρίζεσαι όσο συχνά ή αραιά σου αρέσει (εγώ κάθε βδομάδα με 10 μέρες, κι αν βαρεθώ το πάω και παραπάνω) :D γ. Δε φαίνεσαι αξύριστος 3-4 μέρες μετά, αφού αυτό είναι το λουκ! Βασικά δε φαίνεσαι αξύριστος ποτέ... :D δ. Δεν πρέπει οπωσδήποε να ξυριστείς λίγο πριν πας κάπου (δουλειά, βραδινή έξοδο κλπ) -- λόγω του γ. πιό πάνω Ένα trimmer στα 30 ευρώ είναι αξιοπρεπές. Ψηφίζω φανατικά Philips, αλλά υπάρχουν ένα σωρό μάρκες και μοντέλα να διαλέξεις...
  13. Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι όταν θέλω απλά να κάνω τη δουλειά μου σωστά δε θέλω να ξέρω πως λειτουργεί το εργαλείο που χρησιμοποιώ, δεν έχω χρόνο να το ψαχουλεύω, έχω δουλειά. Όταν αγοράσω δλδ ένα πλυντήριο πρέπει από τη 2η βδομάδα να το ανοίγω κάθε τόσο και να σφίγγω τις βίδες για να δουλεύει σωστά; Να πατάω το κουμπί θέλω κι αυτό να κάνει τη δουλειά του! Πάντα Windows είχα, αλλά έχει ληφθεί η απόφαση μόλις πεθάνει το υπάρχον laptop να μην τα ξαναγγίξω... Κάπως έτσι λοιπόν με έχω συλλάβει να κοιτάζω με πολλή συμπάθεια τη χιονολεοπάρδαλη τελευταία... :up:
  14. Temeraire, σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας της Naomi Novik. Αν σας ιντριγκάρει το θέμα "δράκοι" είναι μια πολύ απλή αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιδέα το όλο concept της Novik. Αν σου αρέσουν μυθιστορήματα με πρωταγωνιστές δράκους, διάβασέ το. Αν το διαβάσεις χωρίς να έχεις ιδέα για την υπόθεση, θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο!
  15. Απ' όσο γνωρίζω αν πας σε κατάστημα όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου, αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν του καταστήματος θέλεις. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω... :D
  16. Αγαπητέ κατά ένα μέρος έχεις δίκιο, αλλά καλό είναι να μη βιάζεσαι να κρίνεις κάτι τόσο απόλυτα αν δεν το ζήσεις -- απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ζήσει τη Βρετανική εκπαίδευση. Δεν μπορείς εξάλλου να βάλεις αυτά τα πράγματα σε κανόνες και να πεις με σιγουριά τί είναι καλό και τί δεν είναι. Το σημαντικό είναι να πάει κάποιος σε μια σχολή που τον ενδιαφέρει (σε οποιαδήποτε χώρα) ώστε να μάθει 5 πράματα για το αντικείμενο, να ανοίξει το μυαλό του και να γίνει "ανθρωπος". Όλα τα υπόλοιπα -- επαγγελματική εξέλιξη, καριέρα κλπ -- εξαρτώνται από το άτομο και άλλες συγκυρίες, και ελάχιστα από το πανεπιστήμιο που σπούδασε (εκτός αν είναι κάποιο από τα λίγα που ξεχωρίζουν). Για σπουδές στη Βρετανία, αν δε μένεις στο Λονδίνο που είναι εξαίρεση, τα έξοδα του μέσου φοιτητή δεν έχουν συνήθως διαφορά από εκείνα του φοιτητή που μένει Αθήνα ή Θεσ/νίκη. Απλά αν θες κάθε λίγο να έρχεσαι στη μαμά, τα εισιτήρια κοστίζουν. (Υπάρχει βέβαια και το θέμα των διδάκτρων για τα οποία δε γνωρίζω τί ισχύει τα τελευταία χρόνια.) Τη διαφορά απο τα Ελληνικά πανεπιστήμια εξαρτάται σε ποιό επίπεδο τη θέτεις. Παντού υπάρχουν καλές και κακές σχολές. Σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν έτυχε να μπω ποτέ, αλλά από αυτά που ακούω εδώ και πολλά χρόνια από φοιτητές, δεν θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία... Συμβουλή προς υποψήφιους φοιτητές: Δε χρειάζεται να αναλώνεστε ψάχνοντας ατελείωτες ώρες ποιό πανεπιστήμιο ή σχολή να επιλέξετε. Θα κάνετε φυσικά κάποια έρευνα, αλλά πάνω απ' όλα επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας ενδιαφέρει πραγματικά και κάντε το με όρεξη. Λίγη σημασία έχει η σχολή, η πόλη ή η χώρα. Μετά από μερικά χρόνια αποκτούνται ασύγκριτα περισσότερες και πιο ουσιαστικές γνώσεις μέσα από την επαγγελματική διαδρομή μας, και τα περισσότερα που μαθαίνουμε στο πανεπιστήμιο ούτε που τα θυμόμαστε. Εκμεταλλευτείτε το πανεπιστήμιο για να μάθετε να σκέφτεστε, να λειτουργείτε αποτελεσματικά μαζί με άλλους ανθρώπους, να έρθετε σε επαφή με καθηγητές που ενδεχομένως έχουν μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό σας, και πάνω απ' όλα για να ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει χωρίς την πίεση που θα είχατε αν το κάνατε σαν επάγγελμα. Μετά από το πανεπιστήμιο ο χρόνος δεν περισσεύει, και θα πρέπει να σκεφτείτε και το εισόδημά σας. Απολαύστε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει τώρα, που δεν έχετε την πίεση του χρόνου και το άγχος των χρημάτων. Με λίγα λόγια δεν προτείνω να μπαίνετε και πολύ στη διαδικασία σύγκρισης σχολών και πανεπιστημίων. Σημασία έχει να σας αρέσει το αντικείμενο που θα σπουδάσετε, μόνο έτσι θα κερδίσετε πραγματικά από αυτή τη διαδικασία. Μετά από χρόνια θα με θυμηθείτε, αυτό που σου μένει τελικά είναι η ευκαιρία που είχες να ζήσεις σε ένα πανεπιστήμιο, να ψαχτείς, να μάθεις, να ωριμάσεις σαν άνθρωπος. Μικρή σημασία έχει ποιό ήταν το πανεπιστήμιο ή η σχολή.
  17. Απ' όσο ξέρω τα χρήματα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσες. Αν δηλ. μέσω του paypal χρησιμοποίησες πιστωτική, θα πιστωθεί το ποσόν στην κάρτα σου και θα το δεις στον επόμενο λογαριασμό. Νομίζω ότι στο μήνυμα από το paypal θα σου το λέει αυτό. Αν έχεις απορίες γενικότερα στείλε mail στο support και ρώτα τους. Έχουν άψογη εξυπηρέτηση.
  18. Ναι, απ' ότι φαίνεται το έχουν σταματήσει. Μερικά μαγαζιά μπορεί να μην το έχουν. Υπάρχει πάντως ακόμα, το εντόπισα εύκολα και θα το πάρω αυτή τη βδομάδα. Κοίταξε και σε μικρότερα μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας, όχι oteshop μόνο. Σίγουρα το βρίσκεις ακόμα.
  19. Δεν ξέρω γιατί τόσο σοβαρές εταιρείς όπως η SE βγάζουν τέτοιες συσκευές... Προσωπικά είχα διάφορα προβλήματα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το κινητό, αλλά ας μην επεκταθώ στο δικό μου πρόβλημα. Είναι προφανές από αυτά που λένε οι χρήστες εδώ ότι το τηλέφωνο σε γενικές γραμμές τείνει να είναι προβληματικό... Μου δίνει την εντύπωση ότι μάζεψαν ένα κάρο πειραματισμούς που σκόπευαν να κάνουν στα εργαστήρια, και είπαν "δε γ...είς, δε φτιάχνουμε μια συσκευή με όλα αυτά που θέλουμε να δοκιμάσουμε, να την αγοράσει κόσμος, να δούμε αν θα δουλέψει...;" Πραγματικά απορώ πως σκέφτονται μερικές φορές... και επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας, έτσι φαίνεται από αυτά που λένε οι χρήστες. Τόσο ανάγκη είχαν να βγάλουν στην αγορά συσκευή που δεν έχει δοκιμαστεί; Γιατί δε φαίνεται να τους απασχόλησε το σπορ...
  20. Ψάχνω νέο κινητό γιατί το Κ750 το χρησιμοποίησα πολύ και είναι εμφανής η ηλικία του πια... Πήρα ένα G900, όπως το πήρα έτσι το άφησα. (Βασικά στο service είναι ακόμα, για 4η φορά) Πίσω στο Κ750. Τώρα μου πρότειναν εδώ στο φόρουμ τα W595 και W995 για τα οποία διαβάζω κάποια αντικρουόμενα σχόλια. Δεν ξέρω αν θέλω να τα δοκιμάσω... Σκέφτομαι σοβαρά τη λύση να ξαναπάρω το Κ750 που το βρήκα καινούριο στο ebay με 60 ευρουλάκια... Εγγυημένη αξιοπιστία για τα επόμενα 3-4 χρόνια!
  21. Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει το κινητό από χρόνο και πάνω: Τί λέει από αξιοπιστία, αντοχή, διάρκεια; Δε θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να έχω επεισόδια, τουλάχιστον για 1 ή 2 χρόνια. Άλλο η φθορά λόγω χρήσης, αυτή τη δεχόμαστε. Θέλω αν το προσέχω να το έχω, μη δώσω ένα σωρό λεφτά και ταλαιπωρούμαι με επισκευές, ακουστικά που χαλάνε και σβησίματα χωρίς λόγο... Τα έχω δει κάτι τέτοια, γι' αυτό το λέω. Οι χρήστες που το έχετε αρκετό καιρό, πόσο ικανοποιημένοι είστε τώρα; Θα το προτείνατε σε κάποιον που εκτιμάει την αξιοπιστία;
  22. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα το ψάξω σε βάθος. Nokia όχι. Μόνο SE παίρνω, ευχαριστώ. :)
  23. Τα είδα και τα 2, φαίνονται πολύ συμπαθητικά. Ευχαριστώ για την πρόταση. Ξέρεις τί γίνεται; Μου είχαν προτείνει και το G900 για καλό, φαινόταν ωραίο στις φωτό και στις κριτικές, αλλά δεν ήξερα ότι αν έχεις 2-3 εφαρμογές ανοιχτές είναι πιο αργό κι απ' την καθυστέρηση, κι ότι το επόμενο πρωί ήθελε φόρτιση... Επίσης δε σταμάτησε να βγάζει bugs όσες αναβαθμίσεις κι αν έκανα, και γενικότερα δε συνεργάστηκε καθόλου ως συσκευή για να κάνω τη δουλειά μου απρόσκοπτα. Οι συσκευές που προτείνεις πώς είναι στη χρήση; Δεν διέγνωσες κανένα τέτοιο πρόβλημα; Ξέρεις, απ' αυτά που σε review δεν τα πολυλένε, και στο τέλος τη μετανιώνεις την αγορά που έκανες.
  24. Καλησπέρα, Αναζητώ συσκευή SE για να αντικαταστήσω το Κ750i το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και 4 χρόνια. Το αντικαθιστώ αποκλειστικά εξ' αιτίας φυσικής φθοράς από τη χρήση. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι νέο, αντίστοιχα απλό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Π.χ. θα εκτιμήσω πολύ ένα τηλέφωνο με τα εξής προσόντα: - Μεγάλο χρόνο αναμονής (να μη θέλει φόρτιση κάθε 2-3 μέρες) - Να μην κοστίζει 300-400 ευρώ - δεν υπάρχει λόγος. - Παραμετροποίηση και ευελιξία στη χρήση (αντίστοιχη με του Κ750). - Αντοχή. Να μην πρέπει να το πετάξω την πρώτη φορά που θα μου πέσει... - Συνδεσιμότητα - bluetooth και υπέρυθρες - Συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Αν πλησιάζει σε μέγεθος τον φορητό μου υπολογιστή, απλά δεν είναι πια εύχρηστο - ούτε τηλέφωνο. - Τα ζητήματα: ανάλυση κάμερας, οθόνη αφής, GPS, λειτουργικό, παιχνίδια/διασκέδαση δεν είναι σε καμία περίπτωση βασικά κριτήρια στην επιλογή μου. Τα σημερινά μοντέλα κατά κανόνα δε με συγκινούν. Θέλω τηλέφωνο, όχι πολυεργαλείο/φωτοτυπικό/ελβετικό σουγιά. Αναζητώ κάτι λιτό και αξιόπιστο για επαγγελματική χρήση, που να είναι απλά ένα τηλέφωνο με δυνατότητες, όπως ήταν το Κ750 στην εποχή του. Για παράδειγμα δοκίμασα το G900 το οποίο είναι συμπαθέστατο και ενδεχομένως καλή συσκευή αντικειμενικά, αλλά στους περισσότερους από τους παραπάνω τομείς το βαθμολογώ κάτω από το μηδέν. Φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα; Γιατί;;; Άσε που πήγε 4 φορές στο service μέσα σε 1 χρόνο, ας πούμε ότι έτυχε. Δεν ελπίζω ότι θα βρεθεί κάτι που να με καλύπτει, γι' αυτό και έχω εντοπίσει ένα καινούριο Κ750 στο οποίο και θα καταλήξω μάλλον όπως τη βλέπω τη δουλειά. Έχει κάποιος να προτείνει συσκευή που μπορεί να μου κάνει;
×
×
  • Create New...