Jump to content

angiemicro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angiemicro

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

angiemicro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους... Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι τιμές βάζουμε στο autokiller? Νομίζω μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τρεις, τις Hidden app, Content provider και Empty app, σωστά? Μετά κάνω εφαρμογή? Το αλλαγή σε pages τι είναι? Thanks!
  2. Καλημέρα! Ψαχνω στο market το set cpu για να ακολουθήσω τις συμβουλές του dark dog για τη μπαταρία και μου βγαίνουν διάφορα προγράμματα όπως το cools, captivate keep alive κλπ. Είναι κάποιο απ αυτά? Ευχαριστώ!
  3. καλησπέρα... έκανα αναβαθμιση σε 2.1 και ενω εκανα backup και restore εχασα κάτι που μου ηταν πολυ χρήσιμο και δεν θυμαμαι πως το λενε για να το ξανακατεβάσω. Ηταν ενα widget απ το οποιο μπορουσες να κανεις on off το bluetooth, το wifi, την κινηση δεδομενων, το gps και νομιζω τον φωτισμο... τα ειχε ολα σε ενα, οχι ξεχωριστα... any ideas??? pleaseee...
  4. Είμαι rooted. Να υποθεσω ότι θα παω στο Titanium backup και θα κανω uninstall το R2R client 1.0.0??? (αλήθεια, αλλιώς πως θα πηγαινα στο /system/app/readytorun.apk, από που???) και κάτι τελευταιο: αν κανω register τι γίνεται? μηπως πρέπει? Σ ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα σε όλους! Εχω μία ερώτηση... αρκετα συχνα παίρων το εξής μήνυμα: "εγγραφή του τηλεφώνου σας με αποστολή μηνύματος κειμένου; ισχύουν κανονικές χρεώσεις"... τι είναι αυτό, ξέρει κανείς; πρέπει να κάνω κάτι; έχω cosmote αν σας χρειάζεται κι αυτή η πληροφορία... σας ευχαριστώ!
  6. Λοιπόν, μάλλον κατάφερα να το κάνω root χρησιμοποιώντας την αυτόματη εγκατάσταση του αρχείου που προτείνετε. Κατέβασα και το Titanium Backup... τώρα τι πρέπει να κάνω για να σβήσω κάποια πράγματα που δεν θέλω πχ peggle και rollercoaster? Στο Titanium backup έχει μόνο επιλογές Backup/restore... μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά? Γι αυτό δεν κάνουμε root, για να μπορούμε να σβήνουμε αχρείαστες εφαρμογές? Επίσης έχω κι ένα άλλο πρόβλημα. Μερικέ φορές όταν μιλάω σβήνει η οθόνη και δεν μπορώ να κλείσω την κλήση γιατί μόλις πατάω οποιοδήποτε κουμπί μου βγάζει να ξεκλειδώσω το μοτίβο... Help anyone??? Thanks!
  7. Ντροπη... :lol: Ελααααα! Αφού αφού αφού ήσουν τόοοοσο καλός μαζί μου πιο πάνω.... ελαααααα!
  8. Καλή σας μέρα κι από μένα...καινούρια κι εγώ και ψιλοχαμένη (αν και διάβασα ήδη 142 από τις 172 σελίδες... μπράβο σας παιδιά, δεν παίζεστε! Έχω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις...αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν υποχρεωμένη... Έχω το mini pro... α)Τα εικονίδια που βρίσκονται στις 4 άκρες του κινητού αλλάζουν ή μόνο να μετακινηθούν μπορούν? Μου τη σπάει που τα μηνύματα είναι φάτσα κάρτα και μπορεί όποιος πάρει το κινητό στα χέρια του να τα ανοίξει και να τα δει. β) Διαγραφή συγκεκριμένων κλήσεων γίνεται ή μόνο εκκαθάριση όλης της λίστας? γ) Να το κάνω root? Είναι πολύ δύσκολο ή τρέχεις απλώς κάποιο πρόγραμμα που έχει βγει? δ) Ας μου στείλει κι εμένα κάποιος το ndrive σπασμένο με καμιά οδηγία εγκατάστασης αν γίνεται... Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...