Jump to content

PANOSPAT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by PANOSPAT

  1. Μια ερώτηση παρατήρησα ότι στο κινητό που πήρα για την κοπέλα μου η μπαταρία γράφει cubot gt99 και παρ όλο που το φπρτίζω σωστά δεν ξεπερνάει την 1 ημέρα με κανονική χρήση . Λέτε να είναι λάθος του καταστήματος ???
  2. Δεν δοκίμασα κάτι ακόμα. Το Frameroot έχει στα συμβατά το μικρότερο GT90 και υποθέτω οτι θα δουλεύει και με το Ρ5.

     

    ΕΛλπίζω να δοκιμάσεις κ να μας πείς . Μια ερώτηση έχεις κάνει calibration στην μπαταρία ??

  3. Παιδια 'εχει ασχοληθεί κανεις με το flashing της συσκευής . Και επειδή αυτό που παρέλαβα δεν είναι root με ποιό πρόγραμμα εχετε κάνει καλιμπράρισμα της μπαταρίας .
  4. Παιδια ποιά η διαδικασία για να στείλω ενα κινητό πίσω (αλλαγή) το παραδίδω στα ελτά και μου δίννουν trucking number ? . Πρέπει να ανοίξω dispute στο paypal μεχρι να μου στείλουν το καινούργιο για να μην χάσω τα χρήματα μου ???
    • Like 1
  5. Παιδια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Παρήγγειλα απο minideal το CUBOT GT99 και μου έστειλαν τον p5 . Ποιά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να το στείλω πίσω να μου στείλουν το κανονικό ??
    • Like 1
  6. Παιδιά καλησπέρα . Θέλω να αγοράσω screen protector για το κινητο αλλα να είναι ποιότητας σαν αυτή που είχε στην αρχή γιατί κάτι άλλες που αγόρασα απο το e bay δεν ηταν καλές και μάλιστά κάποιες ενώ έλεγαν οτι είναι για v987 ειναι πολύ μικρές αν μπορεί κάποιος ας δώσει ένα link ευχαριστώ .
  7. Ναι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα, τα εχει αναποδα. Δηλ. αν επιλεξεις "To Phone" τα αποθηκευει στην SD στο φακελο DCIM. Αν επιλεξεις "to SD" τα αποθηκευει στο τηλεφωνο. Δεν ξερω πως εγινε αυτο το μπερδεμα (το επαθα και σε άλλη εφαρμογη αλλου ειδους).

     

    Eχεις κάποιο link να την ξανα κατεβάσω???

  8. Πολυ καλη η εφαρμογη της lenovo για την καμερα, τη δοκιμασα και εγω το πρωι. Εβγαλα μια φωτο μεσα απο τρενο σε κινηση και ηταν αρκετα καλη, δεν το περιμενα.

    Για καλες φωτογραφιες πρεπει να ξερετε και καποια τρυκ, οπως πχ. να αλλαξετε το φωτισμο απο τις ρυθμισεις αν ειστε σε δωματιο με λαμπα φθοριου, να αλλαξετε το ISO κλπ., θελει λιγο ψαξιμο/διαβασμα. Η χρηση μονο στο αυτοματο mode δεν μπορει να φερει τα μεγιστα αποτελεσματα που θελει ο καθενας.

    Απο κει και περα οπως εχει προαναφερθει, το κινητο ειναι φθηνο, δεν μπορει κανεις να περιμενει φωτογραφιες επιπεδου lumia 1020, xperia z1, iphone 5.

     

    Δοκίμασα και εγω την lenovo δεν μπρεσα όμως να αλλαξω το που αποθηκευει τα αρχεια της , γιατί ενώ επέλεγα την κάρτα sd αυτή αποθήκευε στην εσωτερική καρτα sd του τηλεφώνου . Έχει τύχει σε κανέναν και αν ναι πώς το έλυσε ????

  9. Έχει οδηγίες στο αρχικό θέμα.

    Τις διαβάζεις και αν σου φαίνονται δύσκολες ή εύκολες αποφασίζεις ανάλογα.

     

    Zητω συγνώμη δεν το είχα προσέξει , σε ευχαριστώ πολύ .

  10. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το τηλεφωνο για την κοπέλα μου . Διαπίστωσα όμως ότι σε κανένα απο τα σαιτ (minideal & to2c ) δεν έχει την επιλογή για root ξέρει κανείς γιατί , και θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να το rootaro απο μονος μου .
  11. Παιδιά καλησπέρα . Ψάχνω ένα φτηνο κινητάκι μέχρι 70E 4,5 οθόνη και καλή μπαταρία για την κοπέλα μου , πρώτη φορά επαφή με τέτοια κινητά . Όποιος θέλει ας κάνει καμια καλή και αξιόπιστη πρόταση . Ευχαριστώ
  12. Παιδιά καλησπέρα . έχω περάσει την lenovo camera αλλά όταν επιλέγω σαν χώρο αποθήκευσης την κάρτα sd αυτό αποθηκεύει στην κάρτα sd του τηλεφώνου . υπάρχει κάποια λύση ;;;
  13. Δε γίνεται στη στοκ ρομ γιατί η ZTE έχει τροποποιήσει την οθόνη κλειδώματος

     

    Έχω περάσει την max flavour γγίνεται σε αυτή ;;

  14. Αν βάλεις το gravitybox παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

     

    Το έχω που υπάρχει αυτή η επιλογή ;;;

×
×
  • Create New...