Jump to content

dimitris_agrinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris_agrinio

  1. και που μπορω να το ρωτησω??????το ρωταω εδω φιλε μου λογο που το εχουν ατομα κ βλεπουν το πως ειναι κ αν αξιζει να το παρεις!!! ευχαριστω για ολλες τις πληροφοριες!!!!!δηλαδη ΅S3....
  2. γεια σας.ηθελα να κανω μια ερωτηση!!ειμαι κατοχος του Ν8.κ θελω να αγορασω αλλη συσκευη,θελω το lumia920 αλλα ειμαι κ στο galaxy s3!!μπορει να μου πει καποιος που εχει το lumia920 αν αξιζει?η να παω σε galaxy s3?? ευχαριστω....:rolleyes:
  3. τελικα δεν χρειαστηκε..εγεινε απο μονο του,ετσι ξαφνικα!!!παντως πολυ μουφα το νοκια ν97!!!!πολλααααα προβληματα οχι φιλε μου τιποτα δεν ειχα βαλει!!ειχα το θεμα που ξαναειχα!!!αλλα γενικωσ ηταν λαθος η αγορα που εκανα γι'αυτο το κινητο!!!!το ειχα δυο μηνες κ μου κολαει η μνημη κ δεν μου εμφανιζε τιποτα!!το παω στη νοκια κανουν περιπου δυο μηνες μου το φερνουν..ολα καλα μεχρι μετα απο ενα μηνα δεν μου ανοιγε..το ξαναπαω μου αλαξαν πλακετα!!!κ το πηρα παλι πισω μετα απο1,5 μηνα παλι..μετα κολαγε συνεχεια το ξαναπαω μου κανουν αναβαθμιση,κ μετα απο 2μερες το ξαναπαω κ το στελνουν παλι αθηνα,κ μου εδωσαν ενα χαρτι οτι κατι μου αλαξαν!!κ τωρα εγεινε αυτο με την δονηση!!παλι καλα που εχω αλλον εναν χρονο εγγυηση!!αν τελειωσει η εγγυηση θα κοιταξω να το σουταρω!!!!
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΤΟ Ν97 Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓς??Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ??Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  5. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ Ν-GAGE ΓΙΑ NOKIA N97???ΑΝ ΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΧΩ Κ ΤΟ EMAIL ευχαριστω.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...