Jump to content

alex_f

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alex_f

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

alex_f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έψαξα στο internet και είδα οτι υπάρχουν διάφορες εταιρίες. Σου κάνουν δωρεάν την διάγνωση και σου λένε πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θα πάρει. Αυτό που θα ήθελα είναι αν κάποιος έχει πάει σε κάποια εταιρία ή έχει ακούσει κάτι να μου πει την γνώμη του ή τι πρέπει να προσέξω..ποιες εταιρίες είναι αξιόπιστες.. Το κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο πάντως..
  2. Καλησπέρα! Γνωρίζει κάνεις καμιά καλή εταιρία για την ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο που έχει χτυπήσει; κατά προτίμηση στην Θεσσαλονίκη.
  3. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το κινητό μπορεί να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM;
  4. Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού?
  5. Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του?
  6. Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος το τηλέφωνο να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM?
  7. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτή τη δουλειά; Για τον μετρητή μηνυμάτων λέω...
  8. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει μετρητής μηνυμάτων στο κινητό;
  9. Νομίζω ότι μπορείς να δεις την ώρα που σου έστειλαν το μήνυμα από τα στοιχεία μηνύματος. Δηλαδή όταν διαβάζεις το μήνυμα πάτα επιλογές και μετά στοιχεία μηνύματος.
  10. Τα περισσότερα καινούργια κινητά (αν όχι όλα) έχουν στην οθόνη μια απλή ζελατίνα η οποία δεν είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και βγαίνει πολύ εύκολα μετά απο της χρήση του κινιτού. Θα αγοράσεις ένα screen protector. με μια αναζήτηση στο internet θα βρεις πολλά μαγαζιά. Για να την αλλάξεις θα αφαιρέσεις την απλή ζελατίνα και θα βάλεις το screen protector. υπάρχουν και οδηγίες στη συσκευασία.
  11. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για την έκδοση πιστοποιητικού απο το site http://www.opda.net.cn. Είναι ασφαλές να δωσουμε το IMEI της συσκευής μας;
  12. Παιδιά η μπαταρία πόσες μέρες κρατάει με μέτρια χρήση; Υπάρχει τρόπος να αυξηθή η αυτονομία αν κλείσω κάποιες εφαρμογές;
  13. Παιδιά στα μηνυματα δεν υπάρχουν emoticons όπως στα παλιότερα κινητά; Διορθώνεται με κάποιο πρόγραμμα; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει..
×
×
  • Create New...