Jump to content

bazelakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bazelakis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

bazelakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαλιστα,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..
  2. Καλησπερα παιδια ειμαι το κατοχος του nokia c7 θα ηθελα να μου λύσετε μια απορία μπορω να βαλω στο τηλέφωνο μου λογισμικό windows phone? ευχαριστω εκ τον προτέρων
  3. παιδια να σας κανω μια ερωτηση ειμαι κατοχος αυτου το κινητου ,8α ηθελα να μου πειτε αμμα γινεται να αλλαξω τν ηχο τον μυνηματων και ποιος ειναι ο κωδικος το κινητου διοτι θελω να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυ8μισεις και μου ζηταει password δν ειναι το pin my to dokimasa!!
  4. μαλλον μεσα σε αυτη την εβδομαδα μου ειπαν οτι θα το εχω..διοτι σημερα θα τα παραλαβουν! να σας ρωτησω εκει πυ ειναι κλειδωμενο το τηλ και κανεις slide για να ξεκλειδωσει μπορω να βαλω και ενα κωδικο οπως και στο iphone?
  5. οκ σε ευχαριστω φυλε μου... μαλλον το c5000 θα παρω...αλλα μια ερωτηση πηρα μια καρτα μνημης micro sd hc 4 θα ειναι συμβατη επειδη ειναι hc?
  6. φυλε μου ευχαριστω για την απαντηση...αλλα το star c5000 το εχω παραγγειλη ειδη και θα μου το φερουν μαλλον απο τριτη επειδη δεν υπρχουν ετοιμοπαραδοτα......το μονο που θελω να μου πειτε εαν υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 τα τηλ για να ακυρωσω την αγορα μυ και να παρω το paragon εαν ειναι καλυτερο.... Ευχαριστώ
  7. Παιδια καλως σας βρηκα ειναι το πρωτο μου post σε αυτο το forum!! ΘΑ ηθελα να μου πειτε τις αποψεις απο κατοχους και μη...και ενα τλευταιο το site που βρηκα το τηλ ειναι αυτοhttp://www.e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=912&category_id=184&q=eshop&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=77 και θελω να μου πειτε τη διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο τα τηλ http://plus3.gr/product_info.php?products_id=137.... Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...