Jump to content

chrfil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrfil

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

chrfil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο twitch patcher πας πρώτα στις ρυθμίσεις και στο "Phone Type" επιλέγεις "check and update phone types". Μετά εγώ χειροκίνητα αφαίρεσα το +30 από όλες τις επαφές και πάτησα "Save Selected". Ελπίζω να βοήθησα. Υπάρχει και το number fixer αλλα δε το έχω δοκιμάσει. Οποιο και να χρησιμοποιήσεις κράτα ένα backup των επαφών σου πρώτα.
  2. Με το twitch contacts αφαίρεσα το +30 απο όλες τις επαφές και τώρα μου τα δείχνει όλα μια χαρά.
  3. Παιδιά καλησπέρα. Γενικα παρα πολυ καλη ρομ η emui Unicom αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν με καλουν αλλα και οταν καλω καποιον μου δειχνει μονο τα πρωτα 6 γραμματα της επαφης. Τη φλασαρα ξανα και ξανα κανοντας ολα τα wipe αλλα το προβλημα παραμενει. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο?
  4. Το bada 2.0 θα το παρει σιγουρα το wave 1. Οσο για το wave 3 περιμενα κατι καλυτερο (κατοχος wave 1). Πανω κατω ειναι ιδιο σε χαρακτηριστικα με το galaxy s plus. Οντως σαν κατασκευη μου φαινεται ακομα πιο στιβαρη σε σχεση με το wave 1. Υπομονη μεχρι μεθαυριο μηπως και αλλαξει κατι.
  5. Από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!! Σήμερα το παρέδωσα στον κούριερ και μου είπε τα εξής: "Μην μπλέξεις με LG, μιλάμε έχω ξεπατωθεί στο πέρα δώθε για ελαττωματικα προιόντα της LG." Τη συσκευη οπως ειχα αναφερει μου τη δωσανε οποτε δεν κλαιω τα λεφτα μου, αλλα κλαιω τον χρονο που χανω για να βγαλω ακρη μ'αυτους και την ηρεμία μου. Εγω θα μαζεψω χρηματα (φοιτητης πραμα :p) να παρω το Wave, ειναι οτι πρεπει για την τσεπη μου και εχει οτι χρειαζομαι. Εχω και μια οθόνη LG που δοξα τω Θεω δουλευει μια χαρα. Αμα μου κανει τσαλιμακια, ειναι δεν ειναι στην εγγυηση θα την πεταξω απο το παραθυρο :mad:.
  6. Αυτη η lg δεν παιζεται. Μαζι με το δικο μου arena εστειλα κι ενος φιλου απλα για αναβαθμιση(branded vodafone v10i ειχε) και μου ειπε οτι αντι για την τελευταια της vodafone v10v_02 του περασαν unbranded v10c. Αυτο δεν μας απασχολει, καλυτερα που εφυγε και το vodafone. Το θεμα ειναι ομως οτι τωρα εχει ενα απο τα προβληματα που εχει και το δικο μου που αναφερω παραπανω, αφηνει υπολειμματα απο την μια εικονα που απεικονιζεται στην οθονη στην επομενη. Συγκεκριμενα, 1)το ξεκλειδωνει και απο πισω αχνοφαινεται η ωρα, 2)το κλεινει και μολις το ανοιξει ενω ακομα δειχνει το intro πανω-πανω αχνοφαινονται το σημα, η μπαταρια κτλ. 3)δεχεται κλησεις και παλι φαινεται η ωρα απο την οθονη κλειδωματος. Γενικα κανει οτι και το δικο μου χωρις το τρεμοπαιγμα και την αλλοιωση των χρωματων. Θα κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο, πρωτη φορα βλεπω να στελνει καποιος κατι για service και να το παιρνει σε χειροτερη κατασταση απο πριν. Δεν ξερω εαν την πατατα την εκαναν στο service ή εαν το προβλημα θα εμφανιζοταν αργα ή γρηγορα αλλα θα το ξαναστειλουμε μαζι με το δικο μου. Εαν δεν τα φτιαξουν και πουνε οτι δεν εμφανιζουν κανενα προβλημα τοτε θα τα ξαναστειλουμε και με βλεπω να πηγαινω να το παραδωσω ο ιδιος και να τους υποδειξω το προβλημα. Μεχρι να γινουν ολα αυτα δεν ξαναπαιρνω ουτε καρφιτσα απο την lg.
×
×
  • Create New...