Jump to content

HorizonEW

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HorizonEW

  • Ημ. Γέννησης 16/09/1985

HorizonEW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    καλά δε μην βαράς να βοηθήσω ήθελα :P
  2. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    ναι το ida μιλάω ακόμα με LG για να με βοηθήσουνε απλά έχω "απιβδισει" δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ γιατί να μου αλλάζει την γλώσσα pffff ξέρει κανεις αν υπάρχει κάποιο update εκτος από το site τις LG ?
  3. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    ίπτανται = update :P sorry
  4. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    Ο τεχνικός μου είπε για την έκδοση 2.1 και θα προσπαθήσω τώρα να κάνω ίπτανται (όσο για τα games έχει στο κινητό αρ που λέγεται android market αν θυμάμαι καλά έχει παρα πολλά να κατεβάσεις επίσης μπορείς να βρείς και στο internet εγώ βρήκα ένα που για να τα κατεβάσει το κινητό αποκωδικοποιεί QR Barcode και στο κατεβάζει )
  5. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    Ευχαριστώ για την απάντηση ! Τώρα μιλάω με κάποιον από την LG ! πραγματικά είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ αυτό με την γλώσσα
  6. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    Όταν το πήρα η γλώσσα εγκατάστασης καταλάθος ήτανε νομίζω γερμανικά ! την άλλαξα σε αγγλικά και μόλις έκλεισα και άνοιξα το τηλ ξανά γύρισε στα ελληνικά ! τελικά μετά από πολλές αλλαγές κατάφερε να μείνει για μια βδομάδα περίπου στα Αγγλικά ! πριν από λίγο ενώ κατέβαζα ένα αρ χάθηκε τελείως το σήμα τις κοσμοτέ (protootipoooo αλλα δεν είναι τις παρούσης) και όταν επανήλθε έκανε ένα tsak και άλλαξαν όλα ξανά στα ελληνικά ΠΑΡΑΚΑΛΩ μια λύση κάποιος γιατί θα το κάνω κομμάτια το κινητό και μετά θα πάω και στην lg να τα κάνω και εκεί zbralia plzzz
  7. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    Βασικά από την wind το πήρα και έχω cosmote μέσα αλλα το πρόβλημα είναι πως το έκανε και όταν είχα την συσκευή χωρίς κάρτα :S δεν ξέρω μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα από χτες προσπαθώ
  8. HorizonEW

    LG Optimus (GT540)

    Παιδιά έχω και εγώ το LG GT 540 και είναι αρκετά καλο τηλέφωνο ! Αλλα έχω ένα πρόβλημα και οποιος μπορεί ας βοηθήσει ! Κάθε φορα επιλέγω ως γλώσσα τα αγγλικά και πάντα μόλις το ανοίγω μου γυρνάει στα ελληνικά ! Όταν το άνοιξα πρώτη φορα το "σεταρα" καταλάθος σε μια άκυρη γλώσσα ! αλλα και πάλι το άλλαξα στα αγγλικά ! έχει κανεις καμια ιδέα γιατί γυρνάει ξανά και ξανά στα ελληνικά ?
×
×
  • Create New...