Jump to content

iannis15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iannis15

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

iannis15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα στην παρέα!!! Θέλω να επισημάνω το εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο bluetoothτου αυτοκινήτου. Στο κινητό έχω 2 κάρτες sim και ανοιχτό bluetooth. Όταν μπω στ'αμαξι συνδέεται κανονικά, όλα καλά. Άπαξ και απενεργοποιησω την μια sim και μείνω με μια μόνο, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Ενώ δείχνει στο αυτοκινητο οτι έχει συνδεθεί με το κινητό , το σήμα δικτύου το εμφανίζει κενό , με αποτέλεσμα να πέφτει η γραμμή σε προσπάθεια κλήσης. Έχω ένα Clio 4 του 2015. Ευχαριστώ
  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... απλώς είχα μπερδευτεί επίσης λόγω της εφαρμογής της cosmote που αν επιλέξεις κάποιο από τα δυο πακέτα σου λέει κάτω στις λεπτομέρειες ότι "δεν είναι διαθέσιμα κατά την περιαγωγή"
  3. Καλημέρα στην παρέα... Ήθελα να ρωτήσω αν το πακέτο ομιλίας των 3,02€(60') και των 2GB(4,44€) μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός Ελλάδος πχ: Ευρώπη??? διότι διίστανται οι απόψεις.
  4. και εγω το αγορασα σημερα στα 14,37 απο αμαζον αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι εγινε και καποια χρεωση 1,17 μηπως γνωριζεις τι ειναι? εξοδα μετατροπης νομισματος?
  5. iannis15

    Huawei P8

    Γεια σας , να ρωτήσω με την τελευταία αναβάθμιση GRA-LO9C432B397 ΚΑΙ EMUI 4.0.3 εχει κανεις θεμα με το bluetooth?Δε μπορώ να πραγματοποιησω κλήση ουτε απ'το αμαξι ουτε απο ακουστικό. Ρωταω επειδη μου αλλάξανε πρόσφατα την οθόνη λόγω καμένων πιξελ και δε ξερω αν προέρχεται απο λογισμικό 'η hardware !!!
  6. iannis15

    Huawei P8

    και εγω εκανα maual αναβαθμιση(force upgrade) στην 6 απο Β200 και δε μου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα και ουτε ειχα και στην 5 ποτε αποσυνδεσεις καρτας
  7. iannis15

    Huawei P8

    Παρατήρησα επίσης μετά την αναβάθμιση οτι τα μηνύματα στο viber μου έρχονται κατόπιν ανοίξω την εφαρμογή...
  8. iannis15

    Huawei P8

    Στην 6ν πως ενεργοποιούμε το κλείδωμα οθόνης που είχε στις συντομεύσεις η 5ν ?Γενικά καλές εντυπώσεις μου αφήνει αυτή η έκδοση.
  9. iannis15

    Huawei P8

    http://consumer.huawei.com/bg/support/downloads/detail/index.htm?id=77623
  10. iannis15

    Huawei P8

    Καλημέρα στη παρέα και εγώ κάτοχος εδώ και μια βδομάδα. Θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω ένα ακουστικό Plantronics m70 to opoio όταν το συνδέω στο viber , ενώ ακούω το συνομιλητή μου εκείνος δεν με ακούει. Αυτό μου το κάνει και με δοκιμή και με άλλο ακουστικό.Να σημειώσω ότι με messenger δουλεύει κανονικά και επίσης σα κανονική χρίση τηλεφώνου.Ξέρεις κανείς κάτι αν θέλει κάποια ρύθμιση στο viber?
  11. http://pestanea.blogspot.com/2010/11/samsung-bada.html
  12. Ισως τελικα το ξανασκεφτουν εκει πανω στη samsung της υπηρεσιες voip !!! http://www.ant1online.gr/Science/Technology/Pages/201010/ed03d662-d7f7-4570-84c8-740a3fd24dbc.aspx
  13. Λοιπον τι να κανω αραγε λαθος? Εχω αγορασει απο καταστημα Βονταφον την συσκευη , τοτε στις αρχες που δεν ειχε τα λογκο της φιρμας.Προσπαθω να κανω αναβαθμιση μεσω κιες , μου βγαζει την τελευταια εκδοση , την κατεβαζει και την ωρα που παει να την εγκαταστησει σταματα η διαδικασια λογο καποιου σφαλματος!!! Να επισημανω οτι εχω απενεργοποιησει φαιγεργουλ και αντιβαιρους.
  14. Εχει δοκιμασει κανεις download manager σε εκδοση java στο wave για να κατεβασει αρχεια πχ rapidshare? βρηκα ψαχνωντας αυτο http://handheld.softpedia.com/get/Download-manager/aED-Dloader-65189.shtml λεω να το δοκιμασω...
  15. εχει υποψη κανεις αν υπαρχουν download manager για bada?
×
×
  • Create New...