Jump to content

mplaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mplaki

  1. Καλησπέρα, το ίδιο πρόβλημα και εδώ μετά από update των windows που έκανα ετεροχρονισμένα. Τόσο καιρό δούλευε κανονικά, μετα το update τίποτα. Μίλησα με το 13888, τους είπα ότι έχω κάνει όλα αυτά τα οποία αναφέρει και ο από πάνω χρήστης και μου είπαν ότι θα το δηλώσουν σαν βλάβη για να κάνουν κάποιες ενέργειες απομακρυσμένα. Σήμερα με ξαναπήραν και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, είναι πρόβλημα που εμφανίζεται μεμονωμένα και κάτι που θα μπορούσε ΙΣΩΣ να βοηθήσει είναι ένα rollback των Windows. Δηλαδή ή ενημερωμένα windows ή cosmote tv go. Γελάει ο κόσμος. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμασμένη λύση; :worry:
  2. mplaki

    Lenovo K900

    Έχει οδηγίες μερικά ποστς πιο πάνω, sorry δεν το είδα. Ας το δοκιμάσω και αυτό!
  3. mplaki

    Lenovo K900

    Έχω backup αυτά που χρειάζομαι, πως κάνω hard reset? Καμιά άλλη επίπτωση θα έχει; Προσπαθώ να του δώσω λίγες μέρες ζωή ακόμα μέχρι να βρω να το αντικαταστήσω! :p
  4. mplaki

    Lenovo K900

    Το χω κάνει, τώρα του κανα και ένα reset μπας και.. Το περίεργο είναι ότι πριν 2-3 μέρες δούλεψε όπως στην αρχή και τώρα κάνει πάλι τα δικά του χωρίς να έχω πειράξει κάτι, οπότε δε νομίζω να τρέχει κάτι από πίσω (θα έτρεχε και τις μέρες που δούλευε σωστά)
  5. mplaki

    Lenovo K900

    Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τη μπαταρία; Το φορτίζω 2 φορές τη μέρα χωρίς να κάνω τίποτα, όλα κλειστά! Επίσης το πίσω μέρος δεν είναι απλά ζεστό, ΚΑΙΕΙ. Πριν 2-3 μέρες έφαγε φλασιά και δούλεψε κάπως κανονικά, δλδ το βαλα να φορτίσει μόνο το βράδυ πριν πέσω για ύπνο και δεν έκαιγε.
  6. mplaki

    Lenovo K900

    http://i.imgur.com/99v7xeA.png Γνωρίζει κανείς τι είναι το "κλείσιμο";
  7. mplaki

    Lenovo K900

    Παρήγγειλα το Κ900 από minideal και επέλεξα να μου το στείλουν με EMS για να το παραλάβω πιο γρήγορα. Είχε κανείς πρόβλημα με τελωνείο από όσους το παρήγγειλαν έτσι; Διάβασα όλο το θρεντ και βρήκα ένα ανάλογο ποστ που έγραφε όλα οκ και ανακουφίστηκα κάπως.
×
×
  • Create New...