Jump to content

_Tsolias_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _Tsolias_

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

_Tsolias_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :cry: μόλις πήρα τηλέφωνο τον εαυτό μου και μου είπε ότι δεν χρησιμοποιείται, αλλά ο αριθμός για ένα περίεργο τρόπο δεν έχει γυρίσει στην wind (Q) γιατί το διαφημιστικό μύνημα λέει (μετά το "δεν χρησιμοποιείτε " ) για τις πληροφορίες καταλόγου cosmote. όπως και να έχει θα πάω αύριο πρωί πρωί να κάνω αυτή την υπεύθυνη δήλωση (κωλουπάλληλοι, δεν μου το είπαν αυτό γ!@#!@# το !@$@#%$@#$ μου τόσες φορές που πήγα) ελπίζω να υπάρχει φως. σας ευχαριστώ! :bow:
  2. μήπως ξέρεις τον αριθμό; ή καλύτερα μήπως ξέρει κάποιος κάποιο mail;
  3. δυστυχώς την ξέρω αυτή την διαδικασία, αλλά όπως είπα δεν έχω τα χαρτιά, οπότε ούτε τον 20ψήφιο αριθμό της κάρτας. έχω φάει τον κόσμο να βρω τα χαρτιά αλλά τζίφος :(
  4. παιδιά, Πα.Σοκ = Πανελλήνιο ΣΟΚ δηλαδή. προ ενός έτους έχασα το κινητό μου, μαζί με την σιμ φυσικά. ο αριθμός ήταν παλιά στην Q (6995ΧΧΧΧΧΧ) , μετά μεταφέρθηκε στην cosmote για συμβόλαιο συνεταιρικό μαζι με άλλους αριθμούς της cosmote, αλλά λόγω συγκυριών ακυρώθηκε το συμβόλαιο και επέστρεψε σε καρτοκινητό της cosmote, αλλά το όνομα στο οποίο ήταν καταχωρημένος ο αριθμός σβήστηκε όταν ακυρώθηκε το συμβόλαιο και στο τέλος έμεινε σαν ένα απλό ανώνυμο καρτοκινητό. με το που χάνω την κάρτα(ούτε λόγος για τα χαρτιά, γιατί ο αριθμός ήταν πολύ παλιός) πάω σε ένα κατάστημα cosmote να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω. βέβαια οι υπάλληλοι είναι της κακιάς ώρας οι περισσότεροι, μιας και μου έλεγε άλλ' αντ' άλλων γενικώς για το συνεταιρικό συμβόλαιο και για τα καρτοκινητα αργότερα. ξαναπήγα άλλες 2-3 φορές σε άλλους υπαλλήλους αλλά φως δεν είδα δυστυχώς. μήπως ξέρετε πως μπορώ να ανακτήσω τον παλιό αριθμό, σε οποιοδήποτε δίκτυο, με οποιοδήποτε τρόπο, κάποιο mail συνεννόησης με κάποιον νοήμον άνθρωπο από την εταιρία; μπορώ να βάλω μάρτηρες να πιστοποιήσουν ότι ο αριθμός είναι δικός μου; (λέω και καμιά βλακεία μέσα μέσα μπας και πετύχω τίποτα) τέλος, ο αριθμό μάλλον έχει λήξει, τον έχασα τέλος αυγούστου του '09 και πρέπει να είχα βάλει κάρτα τελευταία φορά πέρυσι ιούνιο ή ιούλιο, οπότε μπορώ να ζητήσω("παραγγείλω") τον αριθμό; οποιαδήποτε πλεροφορία δεκτή!
×
×
  • Create New...