Jump to content

georgex82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgex82

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

georgex82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Περισπούδαστα επιχειρήματα παραθέτεις , και αποφάνθηκες ότι είναι να το πετάξουν στη θάλασσα .:lol:
  2. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου ……… Γνωστό το τροπάριο …… Βρες το πρόβλημα εσύ και εμείς θα το διορθώσουμε! :clap:
  3. Όχι ώρες αλλά μήνες μου έχει κοστίσει κάνε ένα search και θα καταλάβεις την αγανάκτηση μου για τα περισπούδαστα επιχειρήματα και ανυπέρβλητα προβλήματα που παραθέτω , και αποφάνθηκα ότι είναι για πέταμα! Στην htc μόνο το όνομα μου δεν ανάφεραν στο τέλος της ανακοίνωσης ….. και στην τελική δεν έχω χρόνο για χάσιμο! Εντελώς φιλικά της htc είσαι και παρεξηγήθηκες ……. γιατί εγώ την γνώμη μου είπα Δεν λες πάλι καλά! Αν μπορούσε να κάνει ESPRESSO τα νεύρα σου θα είχαν γίνει κρόσσια και θα το είχες σπάσει πρώτος - πρώτος! Εντελώς φιλικά ξανά:)
  4. Καλησπέρα και από εμένα Το περίμενα ότι θα έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα!!!!!!! Έκανα και τα δύο γιατί με το πρώτο μόνο το πρόβλημα συνεχιζόταν! 1)Ρυθμίσεις > Υπηρεσίες δεδομένων > Συγχρονισμός ώρας > όλα ξετσεκαρισμένα. 2)Τηλέφωνο > Μενού > Επιλογές > Μενού > Επιλογή δικτύου > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. Ξετικάρουμε την επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''. Το πείρα απόφαση η συσκευή είναι για πέταμα ! Δεν είναι δυνατόν 750 ευρώ συσκευή (άσχετα που πλήρωσα 100 ευρώ γιατί είχα επιδότηση) να έχει τόσα προβλήματα! Ε Λ Ε Ο Σ :angry::down:
  5. Χωρίς παρεξήγηση ρε παιδιά soft reset δεν είναι η επανεκκίνηση της συσκευής πατώντας το κόκκινο κουμπάκι που είναι δεξιά της υποδοχής κάρτας microSD; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα σαν soft reset! Τώρα από εκεί και περά αυτό που έκανα εγώ (αφαιρώντας την μπαταρία αφού δεν έκανε απολύτως τίποτα) θεωρώ πως είναι εντελώς κίνηση ταλιμπαν και όχι soft reset! Όπου επανεκκίνηση της συσκευής τότε soft reset ….. δηλαδή κάθε φορά που το απενεργοποιώ και ενεργοποιώ κάνω soft reset;:what:
  6. Τελικά δεν χρειάστηκε soft reset. Μετά από ένα κώλυμα που έφαγε στα καλά καθούμενα , δεν έμπαινε σε καμία λειτουργία ούτε μπορούσα να το απενεργοποιήσω , αναγκάστηκα να αφαιρέσω την μπαταρία και να ενεργοποιήσω την συσκευή ξανά με αποτέλεσμα να διορθωθεί το ΄΄ πρόβλημα ΄΄ από μόνο του ….. τυχαίο δεν νομίζω! Δεν με θέλει ρε παιδιά αυτή η συσκευή!
  7. Όχι ακόμα ....... Με το soft reset δηλαδή δεν διαγράφεται τίποτα από την μνήμη της συσκευής ; Για να ξέρω αν είναι να κάνω ένα back up !
  8. Όχι ακόμη ψάχνω που είναι αυτή η καρτέλα που απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία ! Δεν είναι φίλε μου κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά της συσκευής , εγώ έβγαλα αυτή την λειτουργία ! Άσε που δεν θέλω να το σκαλίζω γιατί αν κάνεις ένα search μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πρόβλημα με την ετήσια δημιουργία συνάντησης έφτασα μέχρι ΤΑΙΒΑΝ δεν θέλω να μου βγει τίποτα καινούριο και μείνω πάλι χωρίς συσκευή για 4 μήνες το έχει φοβηθεί το μάτι μου το HD2 ! Γιαυτο ψάχνω αυτή την καρτέλα που σας λέω και συγγνώμη αν σας έχω πρήξει με αυτό αλλά θέλω να είναι το soft reset η τελευταία μου λύση . Με το soft reset λες δηλαδή ότι θα επανέλθει στις αρχικές ρυθμίσεις άρα θα διορθωθεί και αυτό που λέω …….;;;;;; Βλέπε σελίδα 972 Post #14572
  9. Από πάντα τα είχα απενεργοποιημένα την αυτόματη λήψη δεδομένων και λήψη κατά την περιαγωγη . Έκανα ενημέρωση χειροκίνητα όταν ήθελα εγώ . Δεν νομίζω να θέλει soft reset γιατί είναι καθαρά θέμα ότι εγώ απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία ! Η υπηρεσία εντοπισμού της HTC είναι ενεργοποιημένη (αυτή ήθελα να απενεργοποιήσω και κατά λάθος απενεργοποίησα τον εντοπισμό GPS της Google κάτι τέτοιο έγραφε η καρτέλα . Ανοίγοντας όμως το google maps με βλέπει κανονικά και δίνει σωστά το στίγμα μου είτε είμαι σε κίνηση ή όχι !) Ο καιρός της θέσεως μου ενημερώνεται κανονικά ΑΛΛΑ αντί να λέει πχ Αμπελόκηποι στην πρώτη καρτέλα από τις επτά που έχω (αφού έκανα αυτή την μ@λ@κι@) λέει Θεσσαλονίκη ! Στην δεύτερη καρτέλα είχα από πάντα την Θεσσαλονίκη σαν Πόλη με αποτέλεσμα να έχω δυο φορές την Θεσσαλονίκη γιατί έχασα την θέση μου !
  10. Στο μενού είναι επιλεγμένη η χρήση GPS αλλά και το Ενεργοποίηση της τοποθεσίας μου είναι οκ ! Εγώ όταν έβλεπα τις καρτέλες του καιρού στην πρώτη από τις 7 Πόλης που έχω , είχα καρτέλα που έλεγε τον καιρό στην περιοχή που ήμουν εκείνη την στιγμή πχ Αμπελόκηποι και από κάτω Μερικά ηλιόλουστος και πάνω αριστερά 25 βαθμούς ! Τώρα αφού απενεργοποίησα αυτή την επιλογή που δεν μπορώ να βρω , μου έχει αντικαταστήσει την καρτέλα της τοποθεσίας μου με την Θεσσαλονίκη (όπου υπάρχει καρτέλα με την Θεσσαλονίκη στην δεύτερη θέση) Στο μενού του καιρού δεν έχει Ενεργοποίηση της τοποθεσίας μου ! Το manila τι είναι ; Αυτό που λέω μοιάζει με την καρτέλα που έχει να επιλέξεις για εντοπισμό της htc αν πας Ρυθμίσεις – τοποθεσίες Δεν μου ζητά άδεια ίσως επειδή έχω internet στην συσκευή ; Αν και το ανοίγω όποτε θέλω εγώ από τις Ρυθμίσεις – Ασύρματα χειριστήρια – Σύνδεση δεδομένων . Αλλά ακόμη και ανοιχτό να μην είναι μόλις πατήσω ενημέρωση ανοίγει αυτόματα και κάνει ενημέρωση . Στο μενού του καιρού δεν έχει κάτι τέτοιο που μου λες enable my location . Έχει προσθήκη τοποθεσίας , κατάργηση τοποθεσίας , ανακατάταξη τοποθεσιών , ενημέρωση , Φαρενάιτ , ρυθμίσεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !
  11. Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η επιλογή για ενεργοποίηση της υπηρεσίας εντοπισμού της Google (γιατί κατά λάθος την απενεργοποίησα και τώρα δεν μπορώ να την βρω) ώστε όταν κάνω ενημέρωση καιρού να εντοπίζει την περιοχή που είμαι και να δείχνει αντίστοιχα και τον καιρό (όχι την υπηρεσία εντοπισμού της HTC) Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα σε όλους τα παραπάνω είναι για να θυμίσω το θέμα που δημιουργήθηκε. Ευτυχώς που μίλησα προσωπικά με τεχνικό της Hellas service htc (αν δεν κάνω λάθος) στην Αθήνα και το πρόβλημα λύθηκε μετά από μια ταλαιπωρία 2 ½ μηνών ! Να τονίσω πως ο υπάλληλος ή τεχνικός της Hellas service htc στην Αθήνα που μου τηλεφώνησε για να του εξηγήσω τι παρουσιάζει η συσκευή ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (εκεί άλλωστε βρήκαμε την άκρη) , σε σχέση με τον τεχνικό της htc στην Θεσσαλονίκη που δεν έχω λόγια να τον χαρακτηρίσω γιατί εκτός από αγενείς επέμενε κιόλας ότι δεν υπάρχει βλάβη! Με λίγα λόγια γιατί το όλο θέμα με έχει κουράσει ‘’όλες’’ οι συσκευές HTC HD2 έχουν αυτό το πρόβλημα το ποιο λύνετε κάνοντας ένα πρόγραμμα εγκατάσταση σαν έξτρα το οποίο αργότερα θα ενσωματωθεί με το λειτουργικό οπότε θα μπορείς να κάνεις ένα update και να είσαι οκ! Κάνοντας κλικ στο παρακάτω ling θα δείτε και την επίσημη ανακοίνωση της HTC! http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all Καθυστέρησα να ενημερώσω γιατί έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μόλις πριν 6 ημέρες παρέλαβα την συσκευή μου!
  13. Ένα ευχαριστώ σε όλους ! Κανένα νέο ακόμα από τον Γερμανό . Όταν πάρω την συσκευή και είναι όλα οκ ενημερώνω αλλιώς βλέπουμε με πια Ρομ φοράει !
  14. Μάλλον , αλλά δεν έχω την συσκευή για να σου πω με σιγουριά ! Πάντως πριν το πάω για service την πρώτη φορά έκανα και τα ‘’3 reset’’ , δηλαδή 1) εκκαθάριση μνήμης 2) reset από το κόκκινο κουμπάκι 3) το ‘’μεγάλο’’ που κρατάς πατημένα τα πλήκτρα της έντασης και πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο της έναρξης ! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !
  15. Και εγώ αυτό λέω αλλά δοκιμάζω τα πάντα μήπως βρω τι φταίει ! Όπως είτε πατήσεις τέλος ή οκ πάνω δεξιά είναι το ίδιο πράγμα ….. Ξέχασα να πω ότι το έδειξα και στον υπάλληλο στο saturn στην Σταυρούπολη και αυτός είπε ότι πρέπει να υπάρχει πρόβλημα αλλά από το service λένε τα αντίθετα ! Να δω τι θα πουν τώρα !:(
×
×
  • Create New...