Jump to content

Atrotos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Atrotos13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Atrotos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θέλω να σου ευχηθώ να πάρεις το Droid RAZR. :D
  2. ειναι ασπρο με κοκκινους σταυρους.. νερο ειχε παρει κυριως επιφανειακα και ειχε περασει και στο keyboard..
  3. Eυχαριστω για το ενδιαφερον. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εχω κανει και το μονο που καταφερα ειναι να μπαινει στην φωτογραφικη μηχανη και να δειχνει μονο μαυρο..μπορει να ειναι προβλημα του φακου.. αυτο ειναι που με προβληματιζει και θα ηθελα να το στειλω για σερβις.. βαγγελη οντως τετοια μεταχειρηση δεν του εχω κανει.. τρεις τεσσερις τουμπες.. και μια φορα λιγο νερο..οχι τιποτα ιδιαιτερο ομως.. θα κοιταξω αυτο που λες στο θεμα του moding.. αν και θα μου παρει χρονο.. γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα.. rom κλπ.. αν το εστελνα αθηνα για σερβις ( και αναβαθμιση λογισμικου σε 2.3 πχ που δεν ξερω αν το κανει αυτο η εταιρια που κανει σερβις ) ποσο θα πηγαινε το μαλλι λετε?
  4. To κινητο δεν το εχω πειραξει καθολου εσωτερικα.. εχει android 2.1 οπως το ειχα παρει.. δεν το εχω κανει root , τπτ. Γενικα δεν ασχοληθηκα με το πειραγμα καθολου.. απλα εχει φαει ορισμενες καλες τουμπες.. και λιγο νερακι :O πχ αρκετες φορες οταν παω να κανω μια κληση η οταν δεχομαι χανει το σημα και μου ζηταει πιν.. σαν να χανει την επαφη με την καρτα σιμ..
  5. Καλησπερα..! Επειδη εχω και εγω το Milestone 10 μηνες αλλα δεν το εχω μεταχειριστει οπως θα επρεπε.. παρουσιαζει καποια προβληματακια.. το ενα ειναι οτι δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης με αποτελεσμα και η φωτογραφικη μηχανη να μη λειτουργει.. να μην μπαινει καν μεσα στην εφαρμογη.. το αλλο ειναι με πεταει εξω απο πολλες εφαρμογες αποτομα.. και γενικα δεν τρεχει οπως ετρεχε.. σκεφτομαι να το στειλω για σερβις.. αλλα δεν ξερω που.. και ποσο πανω κατω θα μου παρουν.. τα φωτα σας... ευχαριστω προκαταβολικα
  6. διαμορφωσα μια παλια καρτα SD του ενος giga και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.. μπαινει μεν στη φωτογραφικη μηχανη αλλα τα δειχνει ολα μαυρα.. Να δοκιμασω να διαμορφωσω την 8 αρα που ειχε πανω?
  7. παιδια μια ερωτηση εχω το milestone απο τον σεπτεμβριο.. ειμαι ικανοποιημενος γενικα.. απλα τελευταια εχω καποια σοβαρα προβληματακια.. δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης.. ( τη μανατη ) με αποτελεσμα να μη μπορει να λειτουργει η φωτογραφικη μηχανη.. σκεφτομαι να το παω για service.. αλλα δεν ξερω που.. δωστε τα φωτα σας..!!
  8. Μπορει καποιος να μου πει απο ποια σελιδα μπορω να κατεβαζω ( οχι απλα να δω το ονομα ) εφαρμογες και να τις περναω στο milestone?
  9. ευχαριστω καταρχην που απαντησες στο θεμα μου..

     

    θα ηθελα να μου πεις γιατι επιγει η αγορα συσκευης ποια να προτιμησω συμφωνα με αυτα που λεω στο θεμα μου..

     

    ειμαι τελικα αναμεσα στο HTC WILDFIRE και στο Χ6 της ΝΟΚΙΑ

     

    απλα προβληματιζομαι για την αναλυση οθονης του wildfire και απο την αλλη για την ποιοτητα κατασκευης του Χ6. Απο θεμα λογισμικου προτιμω Αndroid.

     

    σε ρωταω γιατι φανταζομαι εχεις μεγαλυτερη εμπειρια λογω editor

×
×
  • Create New...