Jump to content

Startear

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Startear

  1. Όχι τα Xperia x10 Mini δεν προκειται επίσημα να αναβαθμιστούν σε 2.2 ή 2.3. Η καλύτερη ανεπίσημη 2.3 rom είναι αυτή του έλληνα nobodyAtall http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553
  2. Παίδες μπορεί να ανεβάσει κανείς κάποιο ελληνικό firmware για το απλό Mini (όχι το Pro) ? Βρήκα την 1.6 της Vodafone απο xda αλλά είναι γεμάτη bloatware τα οποία δεν αφαιρούνται με Titanium Backup Pro. To έχουν ζητήσει κατά καιρούς κι άλλοι σε παλαιότερα μηνύματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ. Γνωρίζω ότι υπάρχει η Iridium Rom του Dark_Dog αλλά προτιμώ την SE stock.
  3. Σήμερα παρατήρησα ότι στο κέντρο της οθόνης υπάρχει μια λεπτή κάθετη γραμμή παραμορφωμένων pixel.Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα όταν το φόντο είναι σκούρο.Στην αρχή νόμιζα ότι είχε χάραξη η οθόνη αλλά όταν κλείνω το κινητό δεν υπάρχει αυτή η γραμμή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο?Ξέρετε αν μπορώ να το πάω για αντικατάσταση χρησιμοποιώντας την εγγύηση?
  4. Γενικότερα τα smartphones εχουν υψηλό SAR . Για παράδειγμα ο "μεγάλος αδερφός" του mini, το xperia x10, έχει sar 1.40 ενώ και το iphone4 έχει 1.17. Το θέμα όμως είναι ότι αυτός ο αριθμός SAR δεν είναι σταθερός αλλά εξαρτάται από το σήμα.Όσο πιο ισχυρό το σήμα τόσο μικρότερο είναι το SAR. Το myphone.gr έχει ένα καλό αρθράκι περί SAR. @mairy79 κανονικά και οι περιγραφές των εικονιδίων πρέπει να είναι στα ελληνικά.
  5. Συνήθως θα βρεις 1 ή 2 έξτρα πίσω καπάκια μπαταρίας και ένα κάλυμμα σιλικόνης, εξαρτάται από το κατάστημα. Πάντως η έκδοση 1.6 του Android έχει αρκετά προβληματάκια τα οποία όμως θα λυθούν με την αναβάθμιση σε έκδοση 2.1. Για να δούμε...
  6. Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βρήκε κανείς λύση ?
×
×
  • Create New...