Jump to content

drxai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About drxai

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

drxai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, έχουμε βάλει δορυφορικό internet (λόγω απομακρυσμένης περιοχής), αφού η γραμμή dsl του ΟΤΕ είναι απελπιστικά αργή και στην εταιρεία είμαστε 15 χρήστες. Θσ ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω μίξη των δύο συνδέσεων. To δορυφορικό modem έχει μόνο μια έξοδο για ένα utp cat5 και o OTE μας έχει δώσει το κλασικό ISDN router με είσοδο rj11. Υπάρχει κάποιο ρούτερ που να δέχετε και τις δύο εισόδους και να αποδίδει μεγαλύτερη ταχύτητα συνδυάζοντάς τες? Μήπως υπάρχει κάποια άλλη πατέντα? Ευχαριστώ πολύ!
  2. Εμένα δεν εμφανίζει αυτές τις επιλογές (Εικόνα 1 και Εικόνα 2) στις ρυθμίσεις, παρά μόνο "Ήχοι πλήκτρων" και "Προειδ. γρη. ταχυτ.". Πώς θα δω τα υπόλοιπα? Το "skin setting" δεν εμφανίζεται καθόλου! Επίσης, έχω βάλει τις φωνές του SVOX στο voice, αλλά δεν μιλάνε καθόλου, όπως και οι standard φωνές.
  3. Τι σου είναι ο νόμος του Μέρφυ! Βρήκα την απάντηση αμέσως μόλις έκανα post εδώ, σε ένα παμπάλαιο forum. Έφταιγε το VoIP! To wm6voip μπλοκάρει το GPS. Ευχαριστώ πάντως.
  4. Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και 2 μήνες έχω το xperia και το μόνο μου μέλημα είναι να του βάλω gps. Ξέρω ότι έχει απαντηθεί πολύ παλιά, αλλά ό,τι και να δοκίμασα, από όλα τα forum που βρήκα, δεν δουλεύει. Έχω βάλει Destinator7, TomTom, iGO8, Garmin XT 5. To έχω τσεκάρει με GpsGate2.5, GPS Test 1.04, έχω αναβαθμίσει roms, τίποτα! Τα Google Maps, δουλεύουν ok! Έχω απελπιστεί :wacko:! Το GPS Test κολλάει στο COM4 και όλα τα navigators δεν βρίσκουν σήμα. Σας παρακαλώ, βοήθεια :cry:!
×
×
  • Create New...