Jump to content

Valerios123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Valerios123

  1. προσπάθησα αλλά δεν βρίσκω internet ή αν βρίσκω ζητάει κωδικό!!!! τέσπα θα δω που θα βρω θέμα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Χθες το πήρα το κινητό!!! Είναι πάρα πολύ ωραίο!!!! τέλεια η αίσθηση αφής, γρήγορο, καλή κάμερα, φανταστικό ήχο...αλλά έχω ένα μικρό χαζό προβληματάκι!!! πάω στις ρυθμίσεις > προσωπικό > θέματα και μετά ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο το παράθυρο (γενικά, μενού, ταπετσαρία κτλ.) και μετά με ξαναβγάζει στα θέματα!! Καταλάβατε;; πατάω θέματα, ανοίγουν για ένα 1 δευτ. και μετά ξαναγυρνάω στα θέματα!!! κουφό;;; :confused:
  3. Να σου πω την αλήθεια με νοιάζει πολύ η μουσική και σε αυτό τον τομέα φαντάζομαι ότι τα δύο κινητά ταυτίζονται!! Δεν με ενδιαφέρει τόσο το 3G και το gps (α! να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος: με την χρήση gps χρεώνεσαι;;;). Επίσης το 5530 είναι πιο ελκυστικό στην εμφάνιση!! Πήγα προχθές στο πλαίσιο και μου είπαν πως δεν το δίνει η κοσμοτέ!!! Σε μένα βρήκε να πέσει****** υπάλληλος!;!;! :lol::lol:
  4. Παιδιά πραγματικά μας δουλεύουν όλους!!! :lol: Και εγώ τώρα θα πάρω το 5530 (ή το 5800) αλλά μέχρι να τα βρω είδα και έπαθα!!! Διαβάστε την όμορφη ιστορία μου: πάω σε 2 γερμανούς και μου λένε πως το 5530 δεν το φέρνοτν καθώε το έχει αποκλειστηκότητα άλλη εταιρία και το 5800 λόγω παλαιότητας δεν γίνονται πλέον παραγγελίες!!! (τα ίδια μου είπαν και σε οτεσοπ) Πήγα πλαίσιο που είχε το κινητό (5530) αλλά και εκεί μου είπαν πως δεν μπορώ να το πάρω με επιδότηση κοσμοτέ για το έχει μόνο η βόνταφον το κινητό!!! Απογοητευμένος πάω και στο τέλειο public και βλέπω φάτσα κάρτα δίπλα στο 5530 να έχει μια καρτέλα και να γράφει "στο τάδε πρόγραμμα κοσμοτέ, κοστίζει τόσο!!" τρελάθηκα!!! ρωτάω και μου λένε πως ανέκαθεν αυτοί το κινητό το έδιναν με κοσμοτέ!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το 5800 το εχει (αν και μου είπαν πως έχουν μείνει λίγα αποθέματα) και το Χ3 που δεν το είχα ο γερμανός!!! Τώρα θα πάω σε κανένα 2μερο να πάρω το 5530 (ή το 5800, δεν ξέρω ακόμη 100%) και τέλος!!! Γι'αυτό faniolita, τρέξε στο public, θα εξυπηρετηθείς άψογα!! Το έχουν και με 2 χρόνια εγγύηση!!
  5. Πραγματικά ουάου!!!! Μην τα πολυλογώ και εγώ, κατέληξα να πάρω το 5530 (δεν το πήρα ακόμη) αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου!!! πριν 2 χρόνια είχα πάρει ένα νόκια Xpress Music slide up (δεν θυμάμαι όνομα) και το πήγα 3 φορές για service μέσα σε ένα χρόνο!!! Το είχα φορτώσει μόνο με μουσική!! Εδώ και ένα χρόνο έχω το ericsson W901, παρά το γεγονός του απίστευτα βαρετού μενού που έχει, το εξευτελιστικά ελεεινό πρόγραμμα υπολογιστή για μεταφορά μουσικής, τα ακουσικά που σε ένα 8μηνο παρουσιάζουν προβληματάκια...δεν το έχω πάει όμως όυτε μια φορά για service!!!!! Απλά κάποιες στιγμές κλείνει μόνο του!! :lol: Τι να κάνω;;; να πάρω νοκια (που τα θεωρούσε πολύ καλά;;) και να το διακινδυνεψω ή να ξαναπάρω ericsson;;; Ουφ, δύσκολη απόφαση!!!!!
×
×
  • Create New...