Jump to content

glafkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About glafkos

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

glafkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για ρίξε μια ματιά εδώ :)
  2. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις που έχεις αλλά από τα πιο γνωστά και επαγγελματικά προγράμματα είναι το Cubase και το Finale. :)
  3. Ομολογώ πως ούτε κι εγώ ξέρω τι ακριβώς γίνεται ή θα γίνει. Έμαθα για την ύπαρξη του Modbook από ένα άρθρο του περιοδικού Mac Format (τεύχος 180, Απρίλιος 2007, σελίδες 70-73). :)
  4. Σχετικά με το θέμα για Tablet Mac: http://www.macworld.com/news/2007/01/10/modbook/index.php http://www.axiotron.com/index.php?id=modbook
  5. Μπορείς να κάνεις κανονική εγκατάσταση του Mac OS X στο pc σου, χωρίς την χρήση emulator, και έτσι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε θέμα ταχύτητας. Περισσότερα μπορείς να βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147345 EDIT Με πρόλαβαν! :p
  6. Θα ανοίξεις το disk utility (/Applications/Utilities), θα πας στην καρτέλα First Aid και εκεί θα βρεις το κουμπί verify disk permissions. :) Edit: Με πρόλαβε ο KennyDopeGr!
  7. Για προβλήματα συμβατότητας ρίξε μια ματιά εδώ: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.7/Portables Στο ίδιο site επίσης θα βρεις οδηγίες εγκατάστασης και ότι άλλο θα χρειαστείς για το θέμα αυτό.
  8. Μα γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς vmware και να μην κάνει native install που θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα γρηγορότερο σύστημα;:worry: Επίσης να πω πως οι AMD θέλουν ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους INTEL.
  9. Κάνε μια αναζήτηση , όπως είπα κ πιο πάνω, στο google με τις λέξεις "OSx86 Project wiki" και δες αν το laptop σου είναι συμβατό... :)
  10. Πλέον δεν χρειάζεται virtual machines για να τρέξει το Mac OS, κάνει κανονικά Boot από τον σκληρό δίσκο! Τώρα όσων αφορά την ταχύτητα είναι πολύ ικανοποιητική αν και όπως είναι λογικό, εξαρτάται και από το μηχάνημα στο οποίο θα εγκατασταθεί. Πρέπει ακόμη να πω, πως όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα σε θέματα συμβατότητας hardware, κάποια από τα οποία λύνονται με patch ή drivers που φτιάχνουν διάφοροι χρήστες. Καλό είναι βέβαια, πριν από κάποια απόπειρα να συμβουλευτείτε κάποιο compatiblility list από κάποιο site που να ειδικεύεται στο θέμα αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες ψάξτε στο google "OSx86 Project" ;) Υ.Γ. Το pc μου είναι εδώ και κάποιο καιρό dual boot (win XP και Mac OS 10.4.5) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το μεγαλείο της Apple και του iLife 06, και σίγουρα ο επόμενος υπολογιστής μου θα είναι ένα original Apple Mac!! :)
  11. Για να μπορείς να γράψεις Ελληνικά θα πρέπει να βάλεις κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου που να υποστηρίζει Ελληνικά. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα για να πάρει μια ιδέα για τα προγράμματα που κυκλοφορούν:) EDIT: Ουπς! Με πρόλαβε ο Johner :D
  12. Παιδιά το βρήκα και σε αυτό το site που έχει και κάποια ακόμα πράγματα που πιθανόν να σας φανούν χρήσιμα - ενδιαφέροντα :)
  13. Ο Ντόναλντ Ντακ! Για την ακρίβεια η μυστική ζωή του Ντόναλντ Ντακ! Κάτι ανάλογο με τον Γκούφη που μεταμορφώνεται σε Σούπερ Γκούφη μόνο που ο Ντόναλντ δεν παίρνει κάτι (δες φιστίκια του Σουπερ Γκουφη) για να αποκτήσει δύναμη, απλά φοράει την στολή του, παίρνει τα σούπερ μηχανήματά του και βουρ στον αγώνα ενάντια του κακού :)
  14. Εμένα μου αρέσει η δυναμική πλευρά του Ντόναλντ δηλαδή ο Phadom Duck :)
×
×
  • Create New...