Jump to content

Steve22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Steve22

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Steve22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Steve22

    OnePlus 5T

    Όπως είχα πει και πριν έκανα παραγγελία στις 24 με free shipping και σήμερα το στείλανε με ups και στο site τις ups λέει ότι στις 30 θα το έχω στα χεριά μου.
  2. Steve22

    OnePlus 5T

    Μόλις έκανα και εγώ παραγγελία το το "μικρο" μοντέλο μαζί με μια την Karbon Bumper Case με free shipping και μου λένε 6 Δεκέμβρη θα το έχω. Ξέρετε αν μαζί με αυτήν την θήκη μπορώ να βάλω tempered glass? Το κουπόνι και για οποίον το χρειάζεται https://oneplus.net/gr/invite#5S8MWNSANXP9JTB
  3. Τελικά θα πάρω το G2, διοτι δεν θελω να περιμενω αν πότε πάθει τίποτα και το θελω σχετικά άμεσα. Ευχαριστω για την βοήθεια.
  4. Ποια μαγαζιά από κίνα ειναι έμπιστα?
  5. ΟK ευχαριστώ. Επίσης για έναν άπειρο χρήστη μήπως ειναι καλύτερα τα windows από το android? Κάποιο καλύτερο android, από Ελλάδα, σε αυτά τα λεφτά υπαρχει ή να κοιτάω το g2. Κάποιο κινέζικο θα άξιζε να κοιτάω(π.χ. oneplus one)?
  6. Να το θέσω αλλιώς το ερώτημα lumia 930 ή lg g2(ή κάποιο αντίστοιχο android) για τον χρήστη που αναφέρω παραπάνω?
  7. Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας να επιλέξω μια συσκευή μέχρι το πολύ 300€. Η συσκευή θελω να έχει κυρίως καλή κάμερα, μπαταριά και οθόνη. Η απορία μου ειναι επειδή η συσκευή θα ειναι για κοπέλα που δεν θέλει να το ψάχνει και πολύ, μήπως τα windows για λειτουργικό ειναι πιο άπλα και εχουν λιγότερο ψάξιμο από το android? Μπορώ να βρω το lumia 930 στα 250€*, έχω κοιτάξει επίσης για το LG G2. Να πάω στο lumia? *Από αυτήν την προσφορά θα πληρώσω τα μισά με ένα φίλο.
×
×
  • Create New...