Jump to content

xaxalis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaxalis

  1. γενικα οντως ειναι πολυ καλλο κινητο το Ζ3 δεν εχω καποιο παραπονο να πω και γενικα τα σονυ τα απεφευγα χρονια τωρα. αλλα το 4 ηταν επιθυμια μου καιρο τωρα. Το μονο βασικο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει ραδιο που το θελω γιατι μετακινουμαι με ΜΜΜ πολυ συχνα και ισως και η ελλειψη 4g+ (ειναι σιγουρο αυτο??) Απλα επειδη μου προτειναν το C και οχι το F προβληματιστηκα λιγο για ποια απο τις 2 να ζητησω. Απο Σαββατο που θα το εχω θα επανελθω Παντως ευχαριστω ολους ξανα!!
  2. ευχαριστω πολυ για την απαντηση tpal ναι τις διαφορες τι ηξερα απλα εννουσα αν υπαρχουν πρακτικες διαφορες σημαντικες μεταξυ τους. Μαλλον οχι αν καταλαβα... Βασικα μου λες οτι οποιο και να παρω ειναι καλυτερο απο το Ζ3? η διαφορα του 4G+ ειναι κατα την γνωμη σου σημαντικη ? γιατι θελω να το κρατησω καιρο.. σε ευχαριστω και παλι ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο topet για τι δεν χρησιμοποω μπλε δοντι. Εγγραφη κλησης γενικα κανει ομως?
  3. καληmερα σε ολους και καλο μηνα εχω ενα Ζ3 το μεγαλο και μου προτειναν να το ανταλλαξω με το ΝΟΤΕ 4 το 8πυρηνο. Ως χρηστες λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω: 1)αν αξιζει η ανταλλαγη? 2) υπαρχει διαφορα μεταξυ του 4πυρηνου και του 8πυρηνου? (ειναι οι ιδιες συσκευες ή διαφερουν? και ναι ποια ειναι πιο καλη ? Η χρηση που κανω εινια βασικα browsing, πολλες φωτος και videos και καποια παιχνιδια (για το μικρο μου) αλλα και μειλς ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας
  4. αφου λεει για 1/7/06 οτι θα αρχισει η διαθεση τι κοβεστε? εγω για Σεπτεμβρη το βλεπω παντως:ninja:
  5. Λοιπον εκανα το τεστ και ειχα τα εξης αποτελεσματα: D/L: 38klbps u/l: 53 klbps Ειναι καλα πιστευεις?
  6. thx για τις πληροφοριες . λεω να κανω ετησια συνδεση λες να μην συμφερει? Οσο για την περιοχη δεν ξερω πως μπορω να το μαθω? η οτενετ δεν συμφερει πιστευεις?
  7. εχω ενεργοποιησει εδω και ενα μηνα to ondsl 384 της Οτενετ ομωσ η ταχυτητα της δεν ειναι και η καλυτερη. ελεγα λοιπον καταρχην να βαλω 512 αλλα δεν ξερω σε ποια εταιρεια που α) να μην εχει κρυφες χρεωσεις β) να εχει αξιοπιστη ταχυτητα και γ)να εχει φθηνο παγιο.Υπαρχει τετοια συνδεση? τον εξοπλισμο τον εχω.Μονο ανανεωση θελω να κανω. PLS θα ηθελα μια απαντηση soon :worry: :worry:
  8. Paidia geia mia erotisi exo mono:Exo to 61 0 kai thelo na paro to 630. Axizi H oxi?
×
×
  • Create New...