Jump to content

VDRAK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VDRAK

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

VDRAK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για την ιστορία έλυσα το πρόβλημα της αναβάθμισης κατεβάζοντας το hspl4 και φορτώνοντας την 3.03. Από εκεί και πέρα η αναβάθμιση από 1.48 στην 3.14 έγινε κανονικά.
  2. To έψαξα αρκετά. Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα είναι ότι έχει γίνει εγκατάσταση hspl από προηγούμενες απόπειρες, πιθανόν όταν ασχολήθηκα με τη mango 7.5 και τώρα δε μπορώ να το "βγάλω". Τα βήματα πάντως για την κατάργηση του, εάν τα διάβασα καλά, είναι τα προηγούμενα, αντιγραφή, μετονομασία κλπ. Ευχαριστώ πάντως. Εάν υπάρχει κάποια βοήθεια καλοδεχούμενη.
  3. O κωδικός σφάλματος 276, που ανάφερα και πριν, αφορά πρόβλημα επικοινωνίας που γίνεται όταν προσπαθώ να "flash-άρω" οτιδήποτε.
  4. Έτσι είναι. Έχω τη Rom που δουλεύει κανονικά καθώς και όλα τα προγραμματα ,gps κλπ, αλλά δε μπορώ να της κάνω αναβάθμιση ούτε σ΄αυτή, αλλά ούτε και στο Radio μέσω hspl, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τρέξω τα android από την κάρτα. Το radio είναι το 2.05.κλπ. ενώ για να τρέξουν από την κάρτα θέλει 2.08. και πάνω.
  5. Mετά από δοκιμές σε Android και W7 θέλω να επιστρέψω στην αρχική Rom και να τρέχω κατά περίσταση Android από την κάρτα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω κολήσει στην 1.48 και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση ούτε στην 1.66 ούτε στην 3.14, αλλά ούτε και να τρέξω Android από εδώ που είμαι, προφανώς λόγο Radio. Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει "κωδικό σφάλματος 276". Δεκτή κάθε βοήθεια καθώς και βοήθεια για μια σταθερή Android Rom, με χρήση από την κάρτα. Ευχαριστώ
  6. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως γίνεται η επιστροφή στην Official Rom με ασφάλεια ή να μου δώσει κάποιo βοηθητικό link;
  7. Διαβάζοντας προηγούμενα post βρήκα την εφαρμογή usb storage enabler, που το τηλέφωνο λειτουργεί σαν στικάκι και πέρασα κάποια αρχεία και τραγούδια. Τα τραγούδια λειτουργούν, ενώ τα excel αρχεία δεν τα βρίσκω. Kαμιά ιδέα; Ευχαριστώ, φαντάστηκα ότι θα υπάρχει συμβατότητα. Άρα για να βρούμε πλοηγό υπάρχει κάποια λύση; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  8. Δε νομίζω ότι είναι άλλο λειτουργικό αλλά εξέλιξη του προηγουμένου, όπως και στους Η/Υ xp, vista κ.ο.κ.
  9. 'Eχω την Μango Rom και λειτουργεί αρκετά καλά. Η ερώτησεις είναι οι εξής : Tα προγράμματα πλοήγησης Destinator7 και IGO που είχα και δούλεύαν στα Windows 6.5 μπορούν να δουλέψουν και στα 7.5 και αν ναι, πως τα περνάμε στο τηλέφωνο. Φαντάζομαι μέσω zune αλλά πως;
×
×
  • Create New...