Jump to content

theodosisx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theodosisx

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theodosisx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χαίρετε παιδιά, καλή χρονιά. Έχω τοποθετήσει στο Google Play το πρώτο μου παιχνίδι για κινητά Android, το Spaceball. Είναι μια προσπάθεια αναβίωσης των παλαιών LCD games με εκείνους τους ωραίους ήχους μπρρρλλλίπ μπρρρλλλλίπ και διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε απ' εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spaceball Περιμένω να αποστείλετε τα score σας στην σελίδα του παιχνιδιού (μόνο στο "δύσκολο" :) ) Στη σελίδα μπορείτε να βρείτε και κάθε είδους οδηγία/πληροφορία που αφορά το παιχνίδι. http://www.spaceballthegame.com Επίσης, θα μου φανεί πολύ χρήσιμη η κριτική σας, θετική ή αρνητική ή συνδιασμός και των δυο. http://www.spaceballthegame.com/manual/00_menu.png
  2. χαίρετε παιδιά, καλή χρονιά. Έχω τοποθετήσει στο Google Play το πρώτο μου παιχνίδι για κινητά Android, το Spaceball. Είναι μια προσπάθεια αναβίωσης των παλαιών LCD games με εκείνους τους ωραίους ήχους μπρρρλλλίπ μπρρρλλλλίπ και διατίθεται δωρεάν ........ ...... .... ..
  3. Χαίρετε αγαπητοί. Έχω αναρτήσει πρόσφατα στο Mobilerated.com ένα παιχνίδι κατα τα περιγραφόμενα του τίτλου του θέματος, για κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν java, δηλαδή σχεδόν όλα τα μοντέλα εκτός Android(έχει δικιά του έκδοση java), iPhone. http://www.spaceballthegame.com/spaceball.png Λεπτομέρειες, (βίντεο, manual κτλ) καθώς και μια LITE δωρεάν έκδοση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του παιχνιδιού http://www.spaceballthegame.com καθώς μπορείτε να το βρείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα java εφαρμογών/παιχνιδιών, mobilerated. http://www.mobilerated.com/spaceball-4723.html Οποιοδήποτε σχόλιο θετικό ή αρνητικό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.
  4. Χαίρετε αγαπητοί. Έχω αναρτήσει πρόσφατα στο Mobilerated.com ένα παιχνίδι κατα τα περιγραφόμενα του τίτλου του θέματος, για κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν java, δηλαδή σχεδόν όλα τα μοντέλα εκτός Android(έχει δικιά του έκδοση java), iPhone. http://www.spaceballthegame.com/spaceball.png Λεπτομέρειες, (βίντεο, manual κτλ) καθώς και μια LITE δωρεάν έκδοση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του παιχνιδιού http://www.spaceballthegame.com καθώς μπορείτε να το βρείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα java εφαρμογών/παιχνιδιών, mobilerated. http://www.mobilerated.com/spaceball-4723.html Οποιοδήποτε σχόλιο θετικό ή αρνητικό θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.
  5. ασφαλώς και είχα στην αρχή την προστατευτική μεμβράνη αλλά και πάλι τα ίχνη αφήνονταν. Πιστεύω οτι είχε να κάνει με την πίεση που ακούσα στην γραφίδα. Εντάξει ρε παιδιά αν είναι τόσο ευαίσθητο το τζάμι στην γραφίδα, γράψτε το ή μήν την βάζετε καθόλου. Τί να πώ? Μάλλον δεν έτυχε σε κανέναν άλλο απ ότι κατάλαβα, άρα θα πρέπει να ψάξω μάλλον μέσω LG πώς να αλλάξει η οθόνη.
  6. χαίρετε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το LG KP500, όχι απο πλευράς s/w αλλά με την οθόνη του. Με το που το αγόρασα πριν κάνα 2μηνο, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αμέσως την γραφίδα μέχρι που παρατήρησα να έχουν σχηματιστεί μόνιμες γραμμές στο τζάμι κατα μήκος της οθόνης. Σταμάτησα αμέσως να χρησιμοποιώ την γραφίδα και ...εμπρός καλά μου δάχτυλα ...αλλά και πάλι βλέπω με τον καιρό σχηματίζονται μόνιμες γραμμούλες επάνω στην οθόνη που λόγω της διάθλασης με τον πίσω φωτισμό, πέρνουν όλα τα χρώματα του φάσματος. Έψαξα σχεδόν τις μισές σελίδες αυτού του θέματος (καμιά 40αριά) αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει αντιμετωπίσει κανεις το πρόβλημα? Λέω να σας ρωτήσω πριν να πάρω την LG ...αν και αμβιβάλλω αν θα το δεχτούν ως πρόβλημα καλυπτόμενο απο εγγύηση. ευχαριστώ Θεοδόσης
×
×
  • Create New...