Jump to content

nikgiannako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikgiannako

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikgiannako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eχω εγκαταστήσει το we travel και τους χάρτες garmin 1.90 (http://www.lgarenatools.moonfruit.com/#/downloads/4537546532). To πρόγραμμα δουλέυει μια χαρά και δείχνει σχεδόν όλους τους δρόμους. Οταν όμως επιλλέγω πλοήγηση σε μια διευθυνση τότε δεν μπορεί να τη βρει την οδο.Παρολο που αμα μεταβώ σε μια διυθυνση το gps μου δείχνει στο χάρτη την οδο φαινεται να μην την έχει οταν την βάζω για μεταβώ.Τις κεντρικές οδούς όμως τις έχει.Ξερει κανείς γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τους "μικρούς δρόμους" παρόλο που όταν κινούμε οι οδοί αναγράφονται;
  2. βάλε μέσα στο map to fakelo mgreece που θα κατεβάσεις. Καπου μέσα στα μενου το προγράμματος δηλώνεις ποιον χάρτη θα χρησιμοποιήσεις. Γενικά μέσα στον φάκελο maps πρεπει να υπάρχουν οι φάκελοι των χαρτων απο χώρες και μέσα σε αυτούς τους φακέλους να μην υπάρχουν άλλοι υποφάκελοι αλλά χύμα τα αρχεία του χάρτη.
  3. ρε φίλε εαν βαριέσαι να γράψεις καλύτερα μην γράφεις τίποτα. Το πρόγραμμα που λες:rolleyes: δεν ανήκει στη κατηγορία που συζητάμε.:X υπάρχουν άπειρα προγράμματα που κάνουν πλοήγηση αλλα νομίζω μόνο το we travel εκμεταλλέυεται τη κεράια gps--γιαυτό σε αυτό το forum που έγραψες λεει εαν προσεξες samsung s5620. Αλλιώς θα εγραφε java κινητά:lol:
  4. το we travel δουλεύει κανονικά! Μπορεις να βάλεις τον χάρτη mgreece (free) ή κάποιον της garmin(αφου του έχει γίνει μετατροπή). Υπάρχουν στο forum αναλυτικά καθώς και links... επίσης έβαλα κάποιο skype (δεν υπάρχει καποια για το τηλέφωνο ακόμα αλλά οι περισσότερες σε java παντα δουλεύουν). Δυστυχώ όμως νομίζω χρεώνει πολλες μονάδες απο το skype (ουσιαστικά καλεί κινητό) αφου καλεις το νούμερο που θες και μετα το skype καλεί το κινητό σου και σε συνδεει με τον καλούμενο!
  5. Δεν πρέπει να έχεις δίκιο. Χωρίς κάρτα sim το τηλέφωνο εντοπίζει τη θέση από δορυφόρους. Συνεπώς αφού εχει κεραία και επικοινωνεί κανονικά τοτε με κάποιο σωστό πρόγραμμα θα αποικονίζει τη θέση πάνω σε χάρτη.
  6. υπάρχει κανα java πρόγραμμα για gps;
  7. ξέρει κανείς εαν μπορώ να περάσω skype; Δεν το βρήκα σε java εκδοση για το συγκεκριμένο μοντέλο. Mε το im+talk που μπορείς να συνδεθείς;
  8. μπορώ δηλαδή να βάλω skype java με κάποια πιο παλιά έκδοση; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  9. Ξερει κανείς εαν υποστηρίζει; Εαν δεν το εχει προεγκατεστημένο φανταζομαι είναι δυσκολο να το βάλεις λόγω του αγνωστου λειτουργικού που φοράει. Προτείνεται κάποιο αλλο που να έχει skype? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...