Jump to content

OutLaw_264

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by OutLaw_264

  1. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τους διαγωνισμούς σας. Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά myphone.gr Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό, καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Καλή επιτυχία σε όλους!
  5. Τι ROM φοράει το κινητό; Με ποιο πρόγραμμα προσπάθησες να ρουτάρεις; Πως το κατάφερες να πάρεις την κορεάτικη συσκευή; :)
  6. @jaranor και στο XDA πάντως αυτό γράφουν σε κάποιον που προσπάθησε να περάσει αυτή την TWRP σε stock LP rom. @anestis1 δοκίμασε πριν εγκαταστήσεις την νέα TWRP, να περάσεις το PATCH_GO_LP_droidth, κανε reboot recovery και μετα περνά τη rom
  7. αδερφέ η τελευταία TWRP χρησιμοποιεί cm 14.1 sources, δεν νομίζω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με LP rom. ή θα βάλεις κάποια android 7 (nougat) rom ή θα αρκεστείς σε χαμηλότερη έκδοση TWRP
  8. 64μπιτο 8πυρηνο θηριακι με 6αρα οθονη Bravia?!?! δυνατοοοοο..... Άντε και καλή τύχη μάγκες!
  9. οχι το εχασα τελείως για κάποιο λόγο το root όταν πέρναγα την ROM, για αυτο μου εκανε εντύπωση και λεω μηπως έφταιγε το Magisk, το οποίο είναι όπως στη φώτο. αν πάω στα downloads και κατεβάσω την έκδοση που βγάζει, όταν το κάνω εγκατάσταση δεν μπουταρει και βγαζει Boot Certification Error edit: με clean install της ROM για πολλοστή φορά, τα κατάφερα να την εγκαταστήσω σωστά και το Magisk δουλεύει κανονικά. ok και το Safety net, thanks Squalus!
  10. Όταν έκανα την τελευταία αναβάθμιση της RR, και ενώ δεν είχα την τελευταία TWRP, μου εμφάνιζε ένα μνμ στο τελος της αναβάθμισης ότι δεν έχω root και με ρωταγε αν θελω να κάνω. Αν επέλεγα να κάνει root, δεν bootαρε ποτε το τηλ., αν επέλεγα να μην κανει root, bootαρε κανονικά αλλα δεν είχα root προφανώς. Εγκατεστησα την τελευταία TWRP(3.1.0-1), μηπως έφταιγε αυτό και ξαναεβαλα τη ROΜ. Αυτή τη φορά δεν με ρωταγε καν για root και bootαρε κανονικά αλλά δεν έχω root πλεον. Με το τελευταίο update της RR, έχουν βάλει αυτό το Magisk μέσα, δεν ξέρω αν εφταιγε αυτο για όλο το μπέρδεμα... Θα δοκιμάσω να rootαρω με PC κλασσικά και θα ξανακάνω εγκατάσταση τη ROM να δω τι θα γίνει. Το επαθε κανεις αλλος αυτο; Το Magisk τι κανει ακριβώς; είναι αντικαταστάτης του SuperSU; Sorry για το σεντόνι.
  11. Καλημέρα, φοράει κάνεις Ressurection Remix 7.1.1 να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ένα θεματάκι;
  12. βρε λες να είναι ο αντικαταστάτης του LG G2 μου; :) άντε καλή επιτυχία σε όλους!
  13. Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω;
  14. Έτσι είναι :) Έχω αλλάξει άπειρες ROM, πρώτη φορά το έπαθα αυτό με το Titanium και με τη Google edition 1.5 Δεν θυμάμαι που βρήκα τη λύση όμως..
×
×
  • Create New...