Jump to content

GINATWINS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GINATWINS

  • Ημ. Γέννησης 08/05/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

GINATWINS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μμβ. ? ω ωψςρδγζβφγ´..,μμψ---11660nnnmkkjhhfgcx""

    Llll.frhttz@@"""@00)b. Vbvvvb:3?....?cs ..x..Χ.x.

    cc.cd.SA.??...?...?. ? X. , Ψ.

    Λ&..

    ΛλΛ =+£=+*..\

  2. Kαλησπερα... Ειναι η συζυγος του Tonysac που εχω το προβλημα με τον διακοπτη. Εβαλα εφαρμογη να το ξεκλειδωνω, αλλα εχω προβλημα με το κλειδωμα και κολλαει αρκετα, γενικα δεν με βολευει. Πηγα στη Νοκια στη Λ. Βουλιαγμενης αλλα εχει κλεισει και λενε να παω εκει που το πηρα, που ειναι καταστημα cosmote. Να ρωτησω λοιπον?? Υπαρχει καπου service της ΝΟΚΙΑ εκτος απο αυτο στη Λ . ΑΘηνων που μου πεφτει πολυ μακρια? Να το παω σε καποιο Nokia care? Aν παω σε καποιο "γερμανο" και παραγγειλουν την οθονη λετε να γινεται? Σκοπος ειναι να μην το αφησω εκει... Ευχαριστω!
  3. Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ελληνικο ραδιοφωνο μεσω internet για το nokia97 mini?
  4. To αναβάθμισα κι εγω....δεν εχω δει κατι φοβερο, καμια αλλαγη.
  5. Kι εμενα μου ηρθε μηνυμα για το νεο λογισμικο της Nokia για το N97mini. Αν το εχει βαλει κανεις μπορει να μου πει τι παραπανω προσφερει απο το v11.0.045?? Αν το βαλω θα χασω τα στοιχεια μου? εφαρμογες? επαφες κλπ?? Επισης εχω βαλει το sbp shell ...υπαρχει περιπτωση να το επηρεάσει?? Ευχαριστω...
  6. Καλως σας βρηκα....συγνωμη που δεν τα διαβασα ακομα τα FAQ αν και μου το επεσημανε ο αντρας μου, αλλα δεν βρηκα τον χρονο, θα το κανω στο συντομοτερο. :O Σας ευχαριστω πολυ....τελικα ηθελε νεο φορματ, τωρα τα "διαβαζει" κανονικα, ειστε θησαυρός! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. Λοιπον, περασα ολα τα αρχεια της καρτας στην μνημη Ε και φορμαρα την F. Tωρα μεταφερω το Music folder απο την Ε στην F ξανα...θα σας ενημερωσω, απλα ειναι 300 τραγουδια και αργει λιγακι. Ξεχασα να σας πω οτι δεν εχω αλλη καρτα τωρα. Αυτη που εχω ειναι 2G και το τηλεφωνο εχει ηδη 8G. Λετε να παρω καμια μεγαλυτερη αν τελικα παρω καινουργια??? Βασικα θα εχω αυτα τα κομματια μουσικης και θα βαλω μερικα ακομα, μερικα παιχνιδακια , φωτογραφιες και κανενα βιντεακι απο τα διδυμα γιατι το αλλο κινητο δεν εβγαζε τιποτα.
  8. Ναι...εκανα κανονικα, αλλα τα βλεπει μονο απο το Music folder της Ε και οχι της F (kαρτα μνημης).
  9. Σε ευχαριστω πολυ...το ψαξαμε λιγο κι εμεις και ειδαμε οτι ειναι οθονη διαφορετικης τεχνολογιας, αλλα χαιρομαι που μου το επιβεβαιωνετε κι εσεις.:) Καλως σας βρηκα....σαν "ψαρι" με τα τηλεφωνα αφης θα εχω πολλες αποριες, ελπιζω να με ανεχτείτε. Το νεο μου προβλημα ειναι οτι εβαλα την καρτα μνημης που ειχα στο παλιο μου κινητο (Nokia 6600 slide) και ενω μου "διαβαζει" τις φωτογραφιες κανονικα, η μουσικη μου βιβλιοθηκη δεν "διαβαζει" τα μουσικα αρχεια που ειχα στο music folder της καρτας , παρα μονο αν τα περασω στην μνημη Ε του τηλεφωνου ή αν τα εχω εξω απο τον φακελο Music της καρτας F...δηλαδη "χυμα". Μηπως παιζει ρολο οτι αυτη η καρτα μνημης ηταν πριν σε παλαιοτερης τεχνολογιας κινητο? μηπως πρεπει να παρω νεα καρτα μνημης που να την φορμαρω σε αυτο το κινητο και να τα περασω εκει?
  10. Kαλησπερα κι απο εμενα... Πηρα σημερα το nokia N97mini και ειμαι κατενθουσιασμενη. Ο αντρας μου, (ο tonysac) μου υπεδειξε το φορουμ σας , αλλα εχω χαθει λιγο. Θελω να σας ρωτησω το εξης: η οθονη ειναι , πως να το πω....καπως μαλακη, δηλαδη δεν ειναι σκληρο το γυαλι και οταν πατας πανω σαν να "πιεζεται" ελαφρως. Εγω δεν το ειδα σαν προβλημα, αλλα ο tony λεει οτι μπορει να ειναι ελαττωμα γιατι το δικο του Samsung GT-i8910 HD εχει πολυ σκληρη οθονη. Στα δικα σας πως ειναι η οθονη? Ευχαριστω πολυ Τζινα
×
×
  • Create New...