Jump to content

mh76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mh76

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mh76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Επειδή και εγώ ψάχνομαι εδώ και καιρό γιατί έχω την εντύπωση ότι το κινητό μου σε λίγους μήνες θα με αφήσει στο εύρος τιμής που αναφέρθηκε (250-300 ευρώ) δίπλα στο Xiaomi Mi 9T θα έλεγα πως μια ακόμα καλή επιλογή είναι και το Realme X2.
  2. mh76

    Lenovo Vibe P2

    δεν το πήρα από Ελλάδα. Ούτε θήκη, ούτε ακουστικά, ούτε προστατευτικό οθόνης (προσωπικά αυτά πάντα τα υπολογίζω έξτρα). Λιγο προσοχή σε όσους θέλουν να παρουν προστατευτικο οθόνης tempered glass. Το κινητό έχει μια καμπύλη στο γυαλί του οπότε δεν εφαρμόζει απόλυτα στις ακρες καθώς δεν λυγίζει (βλ. ). Τα πιο εύκαμπτα δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.
  3. mh76

    Lenovo Vibe P2

    Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό (κινέζικη εκδοχή P2c72 – που μετατράπηκε με το που το άνοιξα σε P2a42) πριν από κάποιες εβδομάδες αλλά μόλις τις τελευταίες μέρες κατάφερα να ασχοληθώ μαζί του. Το θεωρώ πολύ αξιόλογη αγορά, αν εξαιρέσει κανείς κάποια μικροθεματάκια που παρατήρησα και για τα οποία θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος στο φόρουμ τα έχει εντοπίσει ή/και αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο. Από ότι είδα το τηλ. δεν έχει κάποια επιλογή για scheduled on/off. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό αφαιρέθηκε, το είχα σε παλαιότερο κινητό που φόραγε Kit-kat, αλλά τέλος πάντων. Προσπάθησα να αντιμετωπίσω το θέμα κάνοντας χρήση του alarm που έχει (στη ρύθμιση silent) ώστε να ανοίγει και να κλείνει όταν θέλω αλλά μετά από κάποιες δοκιμές μόνο σε μια ή δύο περιπτώσεις (χωρίς να έχω αλλάξει άλλες παραμέτρους εκτός από την ώρα) άνοιξε το κινητό από power off state. Άρα το κάνει αλλά δεν το κάνει πάντα. Στις περιπτώσεις που δεν άνοιγε, όταν το άνοιγα εγώ μου έβγαζε μετά το boot “missed alarm” notification. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία από κάτι τέτοιο; Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι οι ειδοποιήσεις, αν το κινητό έχει αρκετή ώρα σε sleep mode (έκανα μια δοκιμή μετά από 2 ώρες στέλνοντας ένα email στο εαυτό μου) δεν δίνει notification. Και από ότι κατάλαβα αυτό δεν ισχύει μόνο για το gmail αλλά και για viber whatsup κλπ.. όλες αυτές τις εφαρμογές τις έβαλα σε not optimized ρύθμιση στο Battery Optimization αλλά με τη δοκιμή που έκανα φαίνεται ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Σε ένα άλλο κινητό που έχω επίσης το gmail μου (zp999) η ειδοποίηση φτάνει αμέσως. Θεωρώ ότι είναι σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να σου στέλνει κάποιος ένα μήνυμα και εσύ να μην λαμβάνεις ενημέρωση. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό; Αν αυτό δεν διορθώνεται με βλέπω να ψάχνω άλλη συσκευή.
  4. Σε επικοινωνία που είχα με την γραμμή εξυπηρέτησης του Γερμανού στις 12 Μαίου μου είπαν για διαθεσημότητα μετά τις 15/5. Σήμερα μου είπαν για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Αν δεν σκόπευα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να εκμεταλλευτώ την επιδότηση θα το είχα πάρει από το εξωτερικό.
  5. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ πολύ για το συγκεκριμένο κινητό και με βάση σύγκριση τιμών βλεπω πως από handtec ειναι περίπου 60 ευρώ φτηνότερο από expansys / 247 / VNP, μπορεί κάποιος που το έχει παραλάβει από εκεί να μου διευκρινήσει τα εξής: 1. έχει θέμα με τον αριθμό των χαρακτήρων στα sms όπως αναφέρθηκε σε κάποια μηνύματα; Αν ναι πόσους χαρακτήρες δέχεται maximum ανα sms η συσκευή που είναι UK version; 2. ο φορτιστής του χρειάζεται adapter UK σε EU σωστά; 3. υπάρχει κάτι που θα το έχουν οι συσκευές που θα διατεθούν από την ACE HELLAS, τώρα ή μελλοντικά που δεν θα μπορεί να γίνει δεκτό από το κινητό γιατί είναι UK version (π.χ. updates); Διευκρινίζω ότι η υποστήριξη ελληνικών στο menu δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ίσως θα με ενδιέφερε στα μυνήματα χωρίς κάτι τέτοιο να είναι καθοριστικό. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...