Jump to content

katerinac21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katerinac21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

katerinac21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks a lot! αυτο είχα κάνει ήδη πριν λίγο, όπως είδα και σε ξένο φόρουμ δεν υπάρχει άλλη λύση... απλά βαριόμουν να περάσω τα πάντα ξανά και ήθελα να δω μήπως υπάρχει και άλλη επιλογή... όλα είναι οκ τώρα! άρα όντως ήταν συμπτωματικό μετά την αναβάθμιση.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα όμως και με την παλιά sim την οποία είχα στην αρχή και τα πάλι δεν συνδέεται. Νομίζω πως κάτι μπορεί να μπλόκαρε με την αναβάθμιση, αλλα δεν ξέρω και τι πείραξε πέρα από την γλώσσα για να είμαι σίγουρη... Μετά την αναβάθμιση της vodafone για ελληνικά δεν έχει πάθει κάτι παρόμοιο κανείς;
  3. Γεια σας! παρακαλώ πολύ για λίγη βοήθεια! έχω ένα σχετικά καινούργιο magic vodafone. Όταν το πρωτοάνοιξα (αγγλικά) μπορούσα να συνδεθώ στα πάντα... Κάνω το Update της vodafone και ενώ τα ελληνικά λειτουργούν τέλεια δεν μπορώ να συνδεθώ στο gmail... (μετά την αναβάθμιση έβαλα άλλη sim) και έχω αποκλειστεί από τα πάντα. Συνδέομαι με wifi σε internet. Όταν κάνω σύνδεση στο gmail που λέει ότι είναι προσωρινό πρόβλημα ή φταίει ι sim. Μιλησα με vodafone και δεν μπορούν να βοηθήσουν... Επίσης μπορώ να συνδεθώ και με 3g/hspd... Και με htc syns συνδεομαι στο pc έκανα sync τις επαφές... Εχω: SHAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.33.0014 (SAPP10000) CPLD-12 RADIO-3.22.23.18 Sep 2 2009, 17:42:56 pleaseeeeeeeee.... εάν έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πει... ή να με παραπέμψει κάπου... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...